Kamilbike - Wto 20 Sty, 2009 Temat postu: Bad-I Vs. Kamil(rower) :]Dawne czasy, nawet bardzo dawne. Zanim sie umowilismy wreszcie ustawilismy to minelo z pol roku od pierwszego zagadania Nie wiem tylko dlaczego ten filmik sie tak pieronsko tnie. Ma ktos jakas zlota mysl na to ?
Film wrzucilem bo wreszcie udalo mi sie go odszukac na kompie i az lezka mi sie zakrecila w oku Michał - Wto 20 Sty, 2009 zrobiłes 100 zdjęc, nagrałeś na dyktafon dzwięk i to posklejałeś ??
nie da sie tego oglądać bo oczęta bolą kamilurowerzeKamilbike - Wto 20 Sty, 2009 Wlasnie wiem. To samo mi sie zrobilo z filmem z M5 Zaraz to na vimeo wrzuce i dam nowy sznurekMichał - Wto 20 Sty, 2009 dobrze kamilurowerze, zrób tak jak mówiszM - Wto 20 Sty, 2009 vote to delete
renderowałeś to na PC XT ? Kamilbike - Wto 20 Sty, 2009 Jest juz zmienione i ladnie chodzi To jest taki mniej wyrownany sprint, jest jeszcze jeden w ktorym do 100kmh idzimey prawie rowno, tylko ze tam niestety glupio robie i mowie jaka predkosc mamy pod koniec anjas - Wto 20 Sty, 2009 czy to było na modlińskiej?
jeśli tak to nie miałeś najmniejszych szans z laguną... na modlińskiej laguna klepie WSZYSTKO!
Bad-i - Wto 20 Sty, 2009
anjas napisał/a:
czy to było na modlińskiej?
to akurat wiertnicza
ehh poczciwa Laguna - killer na modlińskiej
a teraz biedna czeka w garazu na nowego wlascicielaAnonymous - Wto 20 Sty, 2009 pierwszy slaby film jaki widzialem na vimeo Bad-i - Wto 20 Sty, 2009
JIMEK napisał/a:
pierwszy slaby film jaki widzialem na vimeo
podobno na tym samym filmie był też Stf - ale pilot Kamila nie chciał się obracać do tyłu k-mart - Wto 20 Sty, 2009 Widac, Laguna idzie jak evo350!
M - Wto 20 Sty, 2009 I jak s3 bez przyczepyBad-i - Wto 20 Sty, 2009
eM napisał/a:
I jak s3 bez przyczepy
to ta laguna ma haldexKamilbike - Wto 20 Sty, 2009 Bad-i masz jakis program do obrobki filmow ? To bym Ci podeslal jeszcze jeden gdziei trzeba byloby wyciac koniec jak mowie predkosc i poczatek jak zastanawiamy sie z bratem jka ruszyc To wlasnie ten najlepszy sprint w moim wykonaniu Bad-i - Śro 21 Sty, 2009 Kamil, niestety nie mam czegos takiego. Pewnie nawet jakbym mial to nie wiedzial bym jak to zrobic