FreeMan - Sob 17 Sty, 2009 Temat postu: Szybka ANKIETA dla Wszystkich.bez zbednych komentarzy i opowiesci kto ile komu wklepie, ale krotkie uzasadnienie wyboru, mile widziane.
Chcesz kupic hothatch'a. Kliknij ktory Twoim zdaniem jest najlepszy.kubas - Sob 17 Sty, 2009 megi r26 !szymlorek - Sob 17 Sty, 2009 Golf Bart - Sob 17 Sty, 2009 alfa bo alfa, choć to umiarkowanie racjonalny wybór (no i fabrycznie nie ma 260 tylko 250KM, a na hamowni zapewne jeszcze mniej...).
a tak na chłodno - megane albo golf, astra OPC też nie jest zła.Anonymous - Sob 17 Sty, 2009 tobie kupilbym golfa, sobie alfe (bo gdyby byla wybredna ja bym jej wybaczal). Oddalem glos na alfe ale policz +1 golfowi saxorulez - Sob 17 Sty, 2009 ciekawie.. oddalem na megane, ale kup golfaLoko - Sob 17 Sty, 2009 Ja podobnie jak powyżej, dla siebie wziął bym megane, a tobie doradził bym golfa z dsg, biorąc pod uwage ile skrzyń zabiłeś w clio, dsg będzie sporą oszczędnością, do tego chyba nie jeździsz po mokrym i śniegu, wiec lewa Cie nie interesuje, czyli wybór Golfa znacznie rozsądniejszy, ale tylko w wersji z dsg.michool_vt - Sob 17 Sty, 2009 troche szkoda, ze w ankiecie nie ma S3
ale jakby był to i tak na megane bym oddal głoslukp - Sob 17 Sty, 2009 Megi r26 Kamilbike - Sob 17 Sty, 2009 Meganka. Mimo ze ma dziadowska skrzynie biegow ( chyba ze ja wreszcie ogarneli ). Byl to pierwszy samochod jakimjezdzlem tylko w wersji 2.016V 133KM i mam jakis sentyment
Dlaczego nie ma Foki RS w ankiecie?:>
Doczytalem teraz ze jesli to mialbybyc furnik dla Ciebie to ja w megance urypalem dzwignie zmiany biegow, ruszyalem normalnie spod swiatel cala rodzina w furze 1,2 i 3 i nagle lewarek zrobil sie z plasteliny. Moglem sobie wsteczny wrzucic bez podciagania kapsla do gory, a przy okazji walnac pasazera lub siebie w kolano bo tak ladnie sie dzwignia wyginala na kazda strone.Michał - Sob 17 Sty, 2009 napisałem ci czemu mega.
We wszystkich testach wygrywa ... nie rozumiem tutaj zabardzo wyboru
Pozatym serwis masz pod nosem ...M - Sob 17 Sty, 2009 NIe wszystko złoto co się świeci PieQt - Sob 17 Sty, 2009 megi, ale jeszcze oddałbym głos na OPCMoRToN - Sob 17 Sty, 2009 ZAgłosowałem na golfa bo zajebiscie mnie jara DSG no i ogólnie fajne auto sam coraz powazniej o nim myśle.
Alfa leon i foka odpadaja za wygląd.
NAtomiast nei weim czy w twoim przypadku nie wybrałbym megany Michał - Sob 17 Sty, 2009