Walle - Śro 14 Sty, 2009 Temat postu: Puk Puk skąd kaskaMiałem dziś z rana małe bum (z mojej chorera winy na lewoskręccie 69 letnia kobieta nie wyhamowała jak na jej zielonym przejechałem , z drugiej strony strasznie idiotyczny manewr wykonałem) i pytanie, czy pękniety i porysowany zderzak + zarysowanie, otarcie i pękniecie lakieru przy lampie robić z AC czy ze swojego portfela.
Pytam, bo choć mam prawo jazdy od lat 12tu to pierwsza stłuczka.... Jakarti - Śro 14 Sty, 2009 heheheh - zalezy od tego jak Ci wycenia.
zorientuj sie ile naprawa, pozniej poznasz koszt szkody, wycene i skalkulujesz sobie. najczesciej jest tak, ze wycena jest robiona po kosztach oryginalnych czesci a Ty kupujesz zamienniki, bierzesz kase i reszta dla Ciebie.
ot wsio.
i jezdzij ostroznie. tutaj nikt zadnej nawet najmniejszej stluczki nie mial.
same konkretne dzwony, dachy, kasacje..KonradMK - Śro 14 Sty, 2009 właśnie. a w ogóle to wstyd przyniosłeś bo 69 letniej babci mogłeś wstawić kit że jej wina, nastraszyć i by ci wypłaciła z emerytury szymlorek - Śro 14 Sty, 2009
KonradMK napisał/a:
właśnie. a w ogóle to wstyd przyniosłeś bo 69 letniej babci mogłeś wstawić kit że jej wina, nastraszyć i by ci wypłaciła z emerytury
I tyle w temacie ... Walle - Śro 14 Sty, 2009
KonradMK napisał/a:
właśnie. a w ogóle to wstyd przyniosłeś bo 69 letniej babci mogłeś wstawić kit że jej wina, nastraszyć i by ci wypłaciła z emerytury
serca nie miałem, a w ogóle całkiem rezolutna była i jak wróciłem po telefony do auta to pilnowała, żebym nie uciekł (a wierzcie, że zamiaru nie miałem)
Ok, dziś podjadę się zorientować.KonradMK - Śro 14 Sty, 2009 taaa starutka babinka, chlip chlip, taaaaka bieeedna...
ale na samochód ją stać, więc emeryturę ma na bank ubecką. i pewnie na ręku miała omegę. ehhhh tak dzisiejsza młodzież.Jakarti - Śro 14 Sty, 2009
Walle napisał/a:
serca nie miałem, a w ogóle całkiem rezolutna była i jak wróciłem po telefony do auta to pilnowała, żebym nie uciekł (a wierzcie, że zamiaru nie miałem)
ciekawe czy z kutasem w gebie tez by byla taka rezolutna KonradMK - Śro 14 Sty, 2009 hahahahaa aaaaaaaaaaaaaaaa Kuba rocks! uwielbiam te praskie odzywki! Michał - Czw 15 Sty, 2009 tak, tylko ze to jest starsza kobieta, troche szacunkuKonradMK - Czw 15 Sty, 2009 Michał - Czw 15 Sty, 2009 co bydlaku ?
co tak cię śmieszy ?
Zero szacunku, ZERO ...
Jakby do twojej mamy tak powiedział kuba też byś się cieszył ?
Ignorant ...KonradMK - Czw 15 Sty, 2009 Michał - Czw 15 Sty, 2009 Niech cie tylko dorwe to zobaczymy kto będzie się śmiać ostatni ty niedobry chłopakuKonradMK - Czw 15 Sty, 2009
????????????mi - Czw 15 Sty, 2009 to powinno być w temacie dla koniobijców moim zdaniem, a nie same cipy...