To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Konrad i Prokurator czyli Majami Szajs CSI:Lublin

KonradMK - Czw 08 Sty, 2009
Temat postu: Konrad i Prokurator czyli Majami Szajs CSI:Lublin
Zaczyna się. Dziś odebrałem pismo stanowiące iż na podstawie art. 26 par.1 Kodeksu ssij moje kule Komendant inż. Grzegorz P. przesyła do Sądu Rejonowego w Puławach wniosek o ukaranie w sprawie zdarzenia z dnia wiadomego w mijescowości gdzie rów jest trzecim pasem przeciwko Teresa G. w której to sprawie zostałem niesprawiedliwie pokrzywdzony.
Informują mnie również że mogę zostać oskarżycielem posiłkowym.

I co teraz?

Czy zmarnowany wyjazd na tor (bo żebym wieczór zmarnował to nie powiem :D ) może zostać mi odszkodowany? Czy mogę oskarżyć Teresę G. o napad? Czy kupią mi nowe auto?

Dziku, jedziemy?

:D

kubas - Czw 08 Sty, 2009

jak nie dadza kasy to sprzedaj komus tam heda i po sprawie :D

p.s
KonradMK napisał/a:
Czy kupią mi nowe auto?

juz jedni ci kupili xP

KonradMK - Czw 08 Sty, 2009

to było podłe
Michał - Czw 08 Sty, 2009

Cytat:
art. 26 par.1 Kodeksu ssij moje kule Komendant inż. Grzegorz P

oż ty w morde. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Cytat:
Teresa G.

hehehe, tereska ci wyjebała, tereska gówno

Anonymous - Czw 08 Sty, 2009

Kondziu weź lennego to bena bedzie 4free ;D

a tak poważnie .... trzymac sie trzeba tego, ze bezpośrednio ona w ciebie uderzyła i juz .... gdzie sa nasi prawnicy :faja:

Jakarti - Pią 09 Sty, 2009

ja bym pojechal.

jak ktos idiota i nie potrafi jezdzic to niech kurwa nie wsiada do samochodu..

wina = kara.

jak jade 140 po wislostradzie to moge sie spodziewac , ze dostane mandat. dostaje, place, zycie. po to jest prawo zeby z niego korzystac.

KonradMK - Pią 09 Sty, 2009

tyle że mi wisi czy ona dostanie grzywnę 1000pln czy 500pln, jeśli ja nic z tego nie będę miał to po co mam tracić czas i pieniądze na wizyty w Puławach?
k-mart - Pią 09 Sty, 2009

To przedzwon do tego komendanta i zapytaj jakie szanse widzi.
PieQt - Pią 09 Sty, 2009

na razie dostałeś informację, że będzie rozprawa i że możesz dołączyć jako oskarżycie posiłkowy

jeżeli chcesz coś dostać od sprawcy, to zostań oskarżycielem posiłkowym i żądaj nawiązki dla siebie.

jak postawisz się w pozycji świadka, to nie będziesz miał żadnych praw - ustal z prokuratorem na czym ci zależy i umów się, że będziesz popierał jego wnioski (oczywiście o ile będą zasadne)

to tyle z teorii, jak powiedziałem o sprawie nie wiem nic, więc ciężko mi coś konkretnego powiedzieć

ok dzięki, zadzwonię do sądu i się czegoś dowiem.
PieQt - Pią 09 Sty, 2009

zwróć tylko uwagę, czy nie ma tam jakiś terminów na tym powiadomieniu... jak coś pi tu, albo na PW

muszę się zdecydować w ciągu 7 dni od daty otrzymania przez nich potwierdzenia odbioru - czyli pewnie 7 dni licząc od poniedziałku.
PieQt - Pią 09 Sty, 2009

czyli jak odebrałeś w poniedziałek, to najpóźniej w poniedziałek następny (12.01) musisz podać im swoją decyzję

nie czas odebrania przeze mnie pisma jest istotny tylko czas odebrania przez nich potwierdzenia że pismo odebrałem :) whatever, pismo odebrałem wczoraj.
PieQt - Pią 09 Sty, 2009

ok - jak coś, to daj znać