Anonymous - Wto 06 Sty, 2009 Temat postu: komu dzi¶ nie odpalił furak?mi przy -18 jeszcze zakręcił
a jak dizle?qbus - Wto 06 Sty, 2009 moje hdi dopiero za 3 razem odpalilo... 2 razy po ok sekundzie gasło...saxorulez - Wto 06 Sty, 2009 mój diesel wolnoss±cy z Japonii odpalił odrazu KonradMK - Wto 06 Sty, 2009 mój zapalił wczoraj wieczorem po całym dniu stania na POLU (hehehe) bez prboblemu - wiadomo - HONDA Bad-i - Wto 06 Sty, 2009 Łukasz i Kondziu odpalili, ale juz na pierwszym skrzyzowaniu poszli prosto TomsoN - Wto 06 Sty, 2009 pug pali na dotyk lenny - Wto 06 Sty, 2009 saxorulesss.... ty nie ¶ciemniej bo masz garaż leszczu:)
moja hania też odpaliła... ale przy +12 w garażu:)saxorulez - Wto 06 Sty, 2009
lenny napisał/a:
moja hania też odpaliła... ale przy +12 w garażu:)
mam garaż ale temperatura w nim jest tylko o kilka stopni wyższa niż na dworzu.. bo ma otowry wentylacyjne wielko¶ci okien Anonymous - Wto 06 Sty, 2009 mój yts 2 razy zakasłał zakręcił i odpalił kozak japonsky CHRZANEK - Wto 06 Sty, 2009 Honda na luzie.
Pug wczoraj odpalił z pierwszego po tygodniowym postoju. Dzi¶ nie wiem jak będzie...
Podstawa to rzadziuchny olej - bez tego to lipapP - Wto 06 Sty, 2009 u mmnie bez problemu, ale podgrzewanie przedniej szyby nie dawało rady, jak zwykle jest 1-2 minuty, teraz stałem 10 i nic kubas - Wto 06 Sty, 2009 moj tez raz zakrecil i odrazu francuska technologia !! i na pierwszym zakrecie skrecil nie tak kondzia honda i lukasza almera ! Anonymous - Wto 06 Sty, 2009 ja swojego postawilem przed wigilia u starych - wyjatkowo na zewnatrz i dzisiaj zapalil od razu ale w tak heble zlapaly ze nie moglem ruszyc.Kamilbike - Wto 06 Sty, 2009 Foka (diesel ) mi zapalila od razu wczoraj przy -18 i dzis przy -15. Wczoraj jadac 30km z chotomowa na ochote silnik sie nie zagrzal wiecej niz 80stopni do mostu grota jak dojechalem to bylo ledwo ponad 60.
Punto bede sprawdzal czy odpali okolo 16, 2 dni temu zapalil po paru zakreceniach.
AMEN
W chotomowie rano bylo -25.4 mi - Wto 06 Sty, 2009 phi, ja dzi¶ rano (przy -12) wsiadłem w 106 mojej, wyci±gn±łem ssanie na maxa i już po nastu sekundach zagadał