Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Bebechy silnika z okolicy pompy oleju...
Tomcat - Wto 06 Sty, 2009 Temat postu: Bebechy silnika z okolicy pompy oleju... No i nastał czarny scenariusz... Już jutro miałem odbierać auto po naprawie, a tu nagle taki ch**... Już się cieszyłem że pojeżdże skubańcem, a tu pewnie kolejne długie dni czekania się szykują.
W wyniuku uderzenia w miske olejową zniszczeniu uległy:
- stopa trzymająca pompe oleju
- smok
- pompa oleju
- napęd pompy na wale korbowym
- łańcuch napędowy pompy
Generalnie lekko się załamałem... Ale skoro już zacząłem, to musze to doprowadzić do końca.
Panowie poratujcie jakimiś pomysłami, orientacyjnymi cenami, może wiecie skąd to szybko załatwić w ludzkich cenach ?
Młody Papież - Wto 06 Sty, 2009
jakby to było 205 to miałbym kilka takich zestawów... chyba że swapa na szybko na XU9?
Tomcat - Wto 06 Sty, 2009
hehe chyba jednak zostane przy TU
czy z 1.6 8v albo innego silnika coś tam podchodzi ?
Młody Papież - Wto 06 Sty, 2009
trudno, co robić...
chciałem pomóc
Ogarnąłem troche temat w sklepie z częściami do francuzów i wychodzi na to że ta stopa/podstawa pompy i smok nie są sprzedawane oddzielnie. Całość nowa kosztuje 650 zł. Zębatka 32 zł, łańcuch 110 zł.
Wychodzi na to że wystarczy znaleźć kompletną używaną pompę oleju i będzie bez tragedii z kosztami.
Pomocy, help, hilft, ajuto ! VTSik stoi bidny zmarznięty i czeka na zdrowe części...
Niemy - Wto 06 Sty, 2009
za 1350 jest cały silnik, myślę ze cena jest do uzgodnienia, resztę gratów możesz sprzedać
http://www.moto.allegro.p...id.html#gallery
kubas - Wto 06 Sty, 2009
ten silnik czeka na mnie !
Może i bym kupił, ale nie mam czasu się tym bawić, ani gdzie tego trzymać, więc raczej odpada... Potrzebuję tylko pompe
Vlodarsky - Wto 06 Sty, 2009
Tomcat cały dół od TU5JP4 ? chcesz ? na pw napisz jak coś.
Tomcat - Śro 07 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a: | na pw napisz jak coś. |
Napisałem
Młody Papież - Śro 07 Sty, 2009
jak Ci nie odpisze to przemyśl tego swapa
Dżon napisał/a: | jak Ci nie odpisze to przemyśl tego swapa |
a może sie wymienimy ?
Młody Papież - Śro 07 Sty, 2009
nie dzięki... zjadłem jabłko w pociągu...
jesteś nieciekawy
|
|
|