Vlodarsky - Pią 02 Sty, 2009 Temat postu: HH.ORG Łyżwy 2009Może spot łyżwowy ? w Wawce jest sporo lodowisk teraz
Lazurowa róg Powstańców
Wola Park
Złote tarasy
Pajac kultury
Torwar
Ja bym stawiał na Torwar albo Lazurowa róg Powstańców Śląskich w pobliżu ratusza.
Kto jest chętny 3 albo 4 styczeń 2009 kto grzeje dupe w domu ten buła !!!!
1. Vlodarsky 3 i 4 styczeń wchodzi w grę
2.pP - Pią 02 Sty, 2009 ja też ale tylko 4 styczeńVlodarsky - Pią 02 Sty, 2009 no to lista dotyczy 4 stycznia w takim wypadku
1. Vlodarsky & Kasia Katarzyna
2. pPFreeMan - Pią 02 Sty, 2009 szkoda ze nie umiem jezdzic na lyzwach.Vlodarsky - Pią 02 Sty, 2009 Paweł pepe le swąd też nie umie a ja nie pamiętam jak się jeździ chodź będzie śmiesznie pP - Pią 02 Sty, 2009 4 stycznia
2. pP&missM...
Cytat:
szkoda ze nie umiem jezdzic na lyzwach.
a myślisz, że ktoś z nas umię? Marek napisał licząc na to, że nikt się nie odezwie rasta - Pią 02 Sty, 2009 Vlodarsky, zapomniałeś o najlepszej miejscówce czyli Torze Stegny. Torwar jest za mały. Ja już w tym roku parę razy byłem i oczywiście na kolejne się piszę.
pP napisał/a:
a myślisz, że ktoś z nas umię? Marek napisał licząc na to, że nikt się nie odezwie
Skromność mi nie pozwala powiedzieć, że wymiatam pP - Pią 02 Sty, 2009
rasta napisał/a:
Skromność mi nie pozwala powiedzieć, że wymiatam
sie podjedzie to sie zobaczy
narazie Ci po prostu nie wierzę rasta - Pią 02 Sty, 2009 Proponuję jutro Stegny
Są dwie ślizgawki 15-17 lub 18-20.
Na terenie jest bar gdzie serwują browar (warto sieknąc przed jazdą lepiej się śmiga ) oraz szamę. Parking 3 pln, wjazd 12 pln no chyba, że ktoś ma legitymację szkolną to free. Szatnia 1 zł za parę butów, wypożyczenie łyżew 5 pln za godz. Warto być wcześniej bo sporo ludu i są kolejki do kas i wypożyczalni łyżew.
Ps. Jest pełno ryczących 16 Vlodarsky - Pią 02 Sty, 2009
rasta napisał/a:
Skromność mi nie pozwala powiedzieć, że wymiatam
Ja wierzę skontrolujemy to Stegny trochę daleko no ale czemu nie....
a więc 4-01-2008
2. pP&missM...
3. Rasta blasta
4.
Godzina może być koło 18-19 ?? czy później ?? ja preferuje zacząć między 18-20 pP - Pią 02 Sty, 2009 mi pasuje tylko 4 stycznia jak napisał marek 18.00rasta - Pią 02 Sty, 2009 Jak napisałem ślizgawka jest do 20 więc trza zacząć o 18, a najlepiej być zdeka wcześniej coby nie stać w kolejkach.Vlodarsky - Pią 02 Sty, 2009 No to kolejna poprawka
4-01-2008 ŚLIZGAWKA STEGNY !! SPOTKANIE PRZED WEJŚCIEM PRZED 17:40
2. pP&missM...
3. Rasta blasta
4.
kubas - Pią 02 Sty, 2009 mnie nie bedzie... sorry
pojezdzilbym z wami... na torwarze nawet bylem pare lat temu, bth bydgoszcz pierwsza piątka prawy skrzydłowy dajcie mi kij i krazek to pogramy Vlodarsky - Pią 02 Sty, 2009
kubas napisał/a:
pojezdzilbym z wami... na torwarze nawet bylem pare lat temu, bth bydgoszcz pierwsza piątka prawy skrzydłowy dajcie mi kij i krazek to pogramy
Warszawa-bemowo łyżwiarstwo szybkie chłopców drużynowe pudło - miejsce 1wsze a teraz mi się nogi rozjeżdżają jak paralityk Mój ojciec po 25 latach założył łyżwy i jeździł lepiej ode mnie