witam znajomy ma mozliwosc zamienic sie na to clio czy ktos cos o nim wiem
pomijamy gaz
chodzi o pozsotale dane moze ktos cos na niego ma
jutro powinienem miec kpl VIN
dzieki za pomoc pozdrawiamrasta - Czw 18 Gru, 2008 Ale profanacja, ciwawe czy motor jeszczezyje
Ciekawe jakim cudem zagazowany samochód objęty jest gwarancją fabryczną pP - Czw 18 Gru, 2008
rasta napisał/a:
Ciekawe jakim cudem zagazowany samochód objęty jest gwarancją fabryczną
chyba ze ktos w salonie sobie zamówil:)Mick - Czw 18 Gru, 2008
pP napisał/a:
rasta napisał/a:
Ciekawe jakim cudem zagazowany samochód objęty jest gwarancją fabryczną
chyba ze ktos w salonie sobie zamówil:)
jeżeli salon Renault zagazował Clio Sport-a to trzeba ten salon omijać z daleka... FreeMan - Pią 19 Gru, 2008 nie ma fabrycznego zestawu gazu do Clio Sport, wiec na bank gwarancji juz nie ma.
A ile oni chca za tego Sporta ??
Jezeli chodzi o VIN to ja bede mogl sprawdzic dopiero w poniedzialek.Bad-i - Pią 19 Gru, 2008 to moze odrazu poinformujcie tego Pana ze gwarancji to On już nie ma nox - Pią 19 Gru, 2008 Clio z mojego ex osiedla widywałem go nawet często Niemy - Pią 19 Gru, 2008 ... i tak lepiej wziąć jakiś malutki kredycik i kopić nówkę wiadomo gdzie M - Pią 19 Gru, 2008 lukp - Pią 19 Gru, 2008 Ciekawe jaka cena ostateczna. Powiem tyle, autko niedługo będzie miało 3 lata, gwarancji brak, czy nie lepiej nówkę za niewiele większa kasę, niech kolega pomyśli, nowe z salonu i z gwarancją.M - Pią 19 Gru, 2008 Za taka cene to sie nie ma co zastanawiac chybamartin.h - Pią 19 Gru, 2008 Koleś chciał ostatnio wykiwać spod świateł kumpla w 300 konnym GT'ku, ale został zdmuchnięty.lukp - Pią 19 Gru, 2008 nic dziwnego martin.h - Pią 19 Gru, 2008
lukp napisał/a:
nic dziwnego
Ale był strasznie pewny siebie, a na następnych światłach mimo iż miejsce z lewej było wolne to stanął za kolegą.
Ale ogólnie to Clio podobno ładnie się zbierało, więc mimo iż jest zagazowany to silnik jescze pewnie nie potrzebuje respiratora. Niech go kolega obejży, przejedzie się, najlepiej jakby miał do porównani innego RS'a.wasq - Pią 19 Gru, 2008 oki nie ropzatrujemy kupna nowego auta
kumpel ma teraz nowe brawo 1,4T a koles ktory ma clio III szuka woza dla zony i wlasnie interesuje go taka zamiana i stad akurat ten konkretnie model z tego co kojarze kumpel mial tez jakas chyba kase dostac