Miejmy nadzieje ze S A X O R U L E Z nie zamknie tematu z nerwow M - Czw 27 Lis, 2008 Rudy chyba ustawianie sie z toba to czysta formalnosc Vlodarsky - Czw 27 Lis, 2008 Qrcze taki cichociemny a na Lbn się dobrze pokazał i kille jakieś takie qrcze mocniejsze gratuluje.saxorulez - Czw 27 Lis, 2008 k-mart,
seryjny sport dostaje od seryjnego GTi więc jestem spokojny
propouje postawić GTi po wydechu vs Clio po wydechu
Nie podoba mi się ten temat, nie gratuluje, to jest jakaś medialna nagonka na VWk-mart - Czw 27 Lis, 2008 Stf - Czw 27 Lis, 2008 gratki. szczerze to trochę zakoczyłeś mnie że tak mało odjechałeś Anonymous - Czw 27 Lis, 2008 ojciec
brawo za wygrana .... i piekny graficzny opis
rozgrzałes moje serce
nie zamkne FreeMan - Czw 27 Lis, 2008
saxorulez napisał/a:
propouje postawić GTi po wydechu vs Clio po wydechu
pozyjemy zobaczymy
ja tez juz kilka gti wyleczylem, Gratki Rudziutki !Bad-i - Czw 27 Lis, 2008 a to powiem Wam ze jestem tym faktem szczerze zawiedziony. Myslalem ze 200 konny Golf na dsg zje takiego sporta a tutaj zonk
Gratki Rudy
p.s. nie mowie tutaj o sporcie Krzyska ktory byl nadłubanypP - Czw 27 Lis, 2008 gratulacje - chciałbym zobaczyć miny gości z golfuf Stf - Czw 27 Lis, 2008 Bad-i - 300kg a tylko 20km więcej... golfy mk5 są otyłe niestety.Stf - Czw 27 Lis, 2008 a ti ti Freeman, ti ti Anonymous - Czw 27 Lis, 2008
pP napisał/a:
gratulacje - chciałbym zobaczyć miny gości z golfuf