MotorSport - 7 Cynamonowy Slajd
Bad-i - Śro 12 Lis, 2008 Temat postu: 7 Cynamonowy Slajd nazwa imprezy dla chłopaków z Platy ....
15 listopada w Słomczynie i okolicach odbędzie się 7 Cynamonowy Slajd – klubowa impreza motoryzacyjna. Tradycyjnie już uczestnikami Cynamonowego Slajdu są przede wszystkim użytkownicy samochodów Subaru z Warszawy i okolic. To warszawiak, Andrzej Koper, czynny nadal zawodnik naszego Klubu, mistrz rajdowy i dealer SUBARU w Al. Krakowskiej jest promotorem tego cyklu imprez.
„Samochody SUBARU są naprawdę szybkie, świetnie się prowadzą, ale właśnie szybka jazda wymaga od kierowców czegoś więcej niż przeciętnych umiejętności. Uczestnicy Cynamonowych Slajdów mają okazję poznać swoje samochody w nieco trudniejszych warunkach niż w ruchu drogowym, na próbach sprawnościowych uczą się reakcji samochodu i nabierają właściwych odruchów podczas kierowania. Chcę to przekazać uczestnikom Cyny. Dlatego też zapraszam gości ze światka rajdowego – Pawła Przybylskiego, Maćka Wisławskiego, Marka Gieruszczaka, Piotrka Maciejewskiego i innych. Tym razem zaproszenie przyjął również Leszek Kuzaj.”
W dotychczasowych sześciu edycjach Cynamonowego Slajdu wzięło udział 246 uczestników w trzech klasach: klasa1 – Subaru wolnossące (40), klasa 2 – Subaru turbo (173) oaz klasa 3 „open” – wszystkie inne samochody (33).
W 7 Cynamonowym Slajdzie Automobilklub Rzemieślnik zorganizował 5 prób sprawnościowych:
SZ-1 „Nokian” – slalom na bocznicy kolejowej w Chynowie
SZ-2 „Subaru A.Koper” – „ósemka” na placu targowym w Mogielnicy
SZ-3 „BRE-Leasing” – przejazd po Torze Słomczyn trasą Joker Lapu (obok „daszka” Gronholma)
SZ-4 „Castrol” – szybka próba na terenie giełdy
SZ-5 „O puchar prezesa Subaru Import Polska” – „oesowa” próba szutrowa na terenie parkingu KS „Mazowsze” (obok giełdy)
Przed właściwym startem do rajdu uczestnicy będą mieli obowiązek zapoznać się z trasą trzech ostatnich prób, a oczekując na start do rajdu (co 3 min) spędzą czas w „Namiocie VIP” przy porannej kawie z ciasteczkami. Będzie okazja do wymiany doświadczeń w eksploatacji swoich subarynek. Koleją okazję na „pogaduszki” uczestnicy będą mieli pod „Grzybkiem” – przy grillu, gdy będą czekać n wyniki rajdu.
Po ogłoszeniu wyników (14:00) i rozdaniu nierzadko cennych, fundowanych przez sponsorów nagród zapraszamy uczestników imprezy na dodatkowe, dowolne jazdy po Torze Słomczyn – aż do zmroku.
Wszyscy chętni uczestnicy 7 Cynamonowego Slajdu mogą znaleźć poniżej regulamin i druk zgłoszenia. Termin zgłoszeń upływa w dniu rajdu o godz. 10:00. ZAPRASZAMY !!!
http://www.rallycross.pl/...ws=081108175600
ja jadę na prawym w STI-aju. Młody człowiek z DUUUUUUUŻYM budżetem poprosił zebym go pilotował - mam tylko nadzieje ze jeździ na miare auta które przygotował
KonradMK - Śro 12 Lis, 2008 Temat postu: Re: 7 Cynamonowy Slajd
Bad-i napisał/a: | Młody człowiek z DUUUUUUUŻYM budżetem poprosił zebym go pilotował |
Jak zwykle u ciebie najważniejsza informacja jest zaszyta w podprogowym przekazie
hehehe love you!
Anonymous - Śro 12 Lis, 2008
czy twoja polisa na zycie uwzglednia 100% wypłacalność gdy zgniesz w wypadku samochodowym na prawym?
KonradMK - Śro 12 Lis, 2008
jeśli nie ma tam takiego zapisu to na pewno nie. ja bym się przed tym jednak ubezpieczył bo nawet jak rękę złamiesz (tfu odpukać) to gówno dostaniesz.
PieQt - Śro 12 Lis, 2008
co racja, to racja Badi - wykup sobie nawet tylko na ten jeden dzień, kilka stów to nie majątek
Greg - Śro 12 Lis, 2008
Je będę (kolejny już raz) na Subarowej Cynie. Wprawdzie nie wiem jeszcze, czy będę startował, ale na bank będę towarzysko.
Bad-i, a z kim jedziesz? Może być PW.
CHRZANEK - Śro 12 Lis, 2008
Ja bede w roli... sędziego.
"Ty synek ?? Stoperki dla ciebie inaczej chodzą?"
Greg - Śro 12 Lis, 2008
CHRZANEK napisał/a: | Ja bede w roli... sędziego. |
Szepnę Ci na ucho, kto ma wygrac, co?
Rudello - Czw 13 Lis, 2008
Bad-i napisał/a: | „Namiocie VIP” przy porannej kawie z ciasteczkami. |
damn it! cóż za wyrafinowany i vipowy catering
bida panie, bida!
Bad-i - Czw 13 Lis, 2008 Temat postu: Re: 7 Cynamonowy Slajd
KonradMK napisał/a: | Bad-i napisał/a: | Młody człowiek z DUUUUUUUŻYM budżetem poprosił zebym go pilotował |
Jak zwykle u ciebie najważniejsza informacja jest zaszyta w podprogowym przekazie
hehehe love you! |
Kondziu wiem ze mnie kochasz ale zupełnie nie rozumiem po co się non stop napinasz...... Przeciez to nie jest moj budzet tylko chlopaka ktorego bede pilotował.
Trzeba bylo nie kupować Pralki i sprzedawac 5ki skoro tak cie to boli
Odnosnie ubezpieczenia....... na KJS nie kupuje ubezpieczenia a nie sadze zeby tutaj bylo o wiele szybciej
Pierwszy raz bede na tej imprezie i nie wiem czego mozna sie spodziewac
|
|
|