MotorSport - [KJS] IV "GRAND PRIX" O PUCHAR PREZESA TARGÓW CEE
Anonymous - Sob 08 Lis, 2008 Temat postu: [KJS] IV "GRAND PRIX" O PUCHAR PREZESA TARGÓW CEE
VII - NOCNY RAJD SAMOCHODOWY.
VIII - RUNDA RAJDOWYCH SAMOCHODOWYCH MISTRZOSTW PUCHARU POLSKI CENTRALNEJ
Warszawa 19-20.11.2008
Automobilklub Centrum, zaprasza w dniu 19-20.11.2008r., do udziału: w IV "GRAND PRIX" O PUCHAR PREZESA TARGÓW CEE BTF - ADRENALINA, VII "NOCNYM RAJDZIE SAMOCHODOWYM". Rajd ten jest VIII RUNDĄ RAJDOWYCH SAMOCHODOWYCH MISTRZOSTW PUCHARU POLSKI CENTRALNEJ.
Tradycyjnie jako jedyny, rozegrany zostanie w dniu roboczym (środa-czwartek) w godzinach nocnych. Główne trofeum - PUCHAR PREZESA - TARGÓW CEE BTF ADRENALINA otrzyma Załoga, która osiągnie najlepszy wynik z sumy rozegranych prób sprawnościowych.
Start do rajdu o godzinie 20.00 w Warszawie: parking STADIONU DZIESIĘCIOLECIA /wzdłuż ul. Zielenieckiej/. Rozegranych zostanie 10 prób sportowych.
Niewykluczone, ze załoga Marcel & Barto zamelduje sie na starcie .... a jak nie uderzam na prawym w CC Sporting, bo juz nie moge bez "rajdowania" Bad-i - Nie 09 Lis, 2008 my oczywiscie tez jedziemy - ale tym razem tak na prawde zeby tylko dojechac bo ponziej pug trafia do doktora k-mart - Pon 10 Lis, 2008
Bad-i napisał/a:
ale tym razem tak na prawde zeby tylko dojechac bo ponziej pug trafia do doktora
To Adamant robi teraz w 000000008PSSSS?Bad-i - Wto 11 Lis, 2008
k-mart napisał/a:
Bad-i napisał/a:
ale tym razem tak na prawde zeby tylko dojechac bo ponziej pug trafia do doktora
To Adamant robi teraz w 000000008PSSSS?
z tego co wiem to nie...
Adas rwie sie teraz do robotyPieQt - Wto 11 Lis, 2008 Postaram się pojawić, żeby pokibicować - oczywiście nie będzie pomponów, no ale jakieś wsparcie będzieAnonymous - Śro 12 Lis, 2008 na 88% startujemy w klasie 4 Bad-i - Śro 12 Lis, 2008
Marcel 08 napisał/a:
na 88% startujemy w klasie 4
to bedziesz mial sie z kim scigac Anonymous - Śro 12 Lis, 2008 musze tylko podpytac Sebastiana jak z nawierzchnia ... bo moze ST polecimy a jak nie ST to GTE, bo rallye juz nie moje wiec nie wypada
PS
to chyba ostatni KJS w tym sezonie w AKCBad-i - Śro 12 Lis, 2008
Marcel 08 napisał/a:
musze tylko podpytac Sebastiana jak z nawierzchnia ... bo moze ST polecimy a jak nie ST to GTE, bo rallye juz nie moje wiec nie wypada
PS
to chyba ostatni KJS w tym sezonie w AKC
ma byc jeszcze jeden podobno, dla mnie to bez znaczenia - musze dojechac chocby nie wiem co rasta - Śro 12 Lis, 2008