saxorulez - Czw 30 Paź, 2008 Temat postu: Ktokolwiek widział? Ktokolwiek wie?Kolega z klubu BMW (i nie jest to Pitt) był ostatnio na lotnisku w Ułężu, i mocno w stawce namieszały te dwa auta:
za kierownicą Ania:
za kierownicą Pan:
Ktoś zna.. ?
Pan od Clio krzyczało 200KMdzik - Czw 30 Paź, 2008 na cwiartke latali? jaki czas clio zrobilo?Maciusiowy - Czw 30 Paź, 2008
saxorulez napisał/a:
Kolega z klubu BMW (i nie jest to Pitt) był ostatnio na lotnisku w Ułężu, i mocno w stawce namieszały te dwa auta:
coprawda nr rej się średnio zgadza, ale cóż, bywa
wzór bieżnika się zgadza...chyba jakieś toyosaxorulez - Czw 30 Paź, 2008
dzik napisał/a:
cwiartke latali? jaki czas clio zrobilo?
próba była ustawiona na lotnisku 9taki lublin dla ubogich), ćwiartka jest z dupylenny - Czw 30 Paź, 2008
saxorulez napisał/a:
próba była ustawiona na lotnisku 9taki lublin dla ubogich
hehehe dobszszszsz....
slyszałem o tej Hani - jest godna uwagi, wszystko robione z ostrym pompowaniem kasy... ale 45klocków za 2002 rok to grubo za grubo...
ale z 2 strony był ctr za 50klocków z początku 2003 roku, 30th ann, taki sam jak mój i typ się uparł, że nie zejdzie poniżej 49... i za kilka dni zniknął z allegro, myślę że znalazł amatora...
ctry kupione w pl salonach trzymają wartość - a to tylko dobrze dla mnie:)FreeMan - Czw 30 Paź, 2008 jezeli Pan z clio to taki powolny slimak na maxa to ja go kojaze ... chcialem go zabrac na odwolany lublin. to taki moj niedoszly klient.... rejstracja chyba sie zgadza bo WW ..... kolor tez.
a co to znaczy ze namieszal ??
i to byla cwiartka czy lape race ?
z ostanich rozmow clio to seria i dopytywal sie mnie o wszystko...
ale nie jestem pewien ....saxorulez - Czw 30 Paź, 2008 to była jazda po zakrętachFreeMan - Czw 30 Paź, 2008 to napewno on, bo wlasnie po to kupil takie clio zeby uczyci sie jezdzic po zakretach.... i pamietam ze mial dziwne fele...kubas - Czw 30 Paź, 2008
Maciusiowy napisał/a:
wzór bieżnika się zgadza...chyba jakieś toyo
yokohama a539 - ogumienie ktoremu zaufal sam dr.profesor !BaRtO_206GT - Czw 30 Paź, 2008 to jak jest zapytanie o "szybkie" clio to ja sie podepne.. dawno dawno temu dealer Renault Jaszpol uturbil Sporta z tego co pameitam bylo tam 260 kucy i mieli dlubac dalej, cos wiadomo co sie stalo z tym samochodem?anjas - Czw 30 Paź, 2008
to jak jest zapytanie o "szybkie" clio to ja sie podepne.. dawno dawno temu dealer Renault Jaszpol uturbil Sporta z tego co pameitam bylo tam 260 kucy i mieli dlubac dalej, cos wiadomo co sie stalo z tym samochodem?
ostatni raz widzialem to clio 2 lata temu na zlocie renault w borkach ale szczerze nie powiem bo juz nie pamietam czy jeszcze stoi on w jaszpolu
przez pewien czas wisialo to clio jako reklama na takim krecacym sie slupie PieQt - Czw 30 Paź, 2008 wasq, a w której budzie było to clio?wasq - Czw 30 Paź, 2008 zaraz dam foto
znalezione w necie hmm patrzac na wnetrze raczej ph1 a zewnetrznie ph2
moje foto az dwie sztuki zrobilem na zlociku dzik - Czw 30 Paź, 2008 podobno to turbo jezdzi jeszcze, to jest phI z przodem od phII