jak nie to moze warto kiedys powalczyc?:Pqbus - Nie 19 Paź, 2008 jeden byl... tzn bylem ja fydi i 106... marek bedzie za 2 tyg w krk... wtedy mozemy sie ogarnac.michool_vt - Nie 19 Paź, 2008
Cytat:
jeden byl... tzn bylem ja fydi i 106... marek bedzie za 2 tyg w krk... wtedy mozemy sie ogarnac.
sklerotyku, bylismy przeca z dzonem, mi, bartem, januszem, fydim
dla przypomnienia czasy
1. fydi - 17.70s
2. mi - 17.82s
3. janusz - 17.87s (ależ w nim jest uroku, kocham!)
4. michool - 18.02s
5. bart - 18.25s (jak na 143kg i tak niezły czas)
6. qbus - 18.52s (?!)
ja tam nie lubie jezdzic, jakos mi nie podchodza te kartyade - Nie 19 Paź, 2008 a jak czasy:D:P
bo nie wiem czy moge sie pokazywac michool_vt - Nie 19 Paź, 2008
qbus napisał/a:
marek bedzie za 2 tyg w krk
maras przyjezdza to zrobimy spota jak cos sie bedzie kroiło to dam znac krakowianom
mysle ze nie wystarcza karty, trzeba by gdzies polatac autami Loko - Pon 20 Paź, 2008 Yes, yes bijaczes, jestem jak najbardziej za za spociszonem oraz za polataniem gdzieś autami qbus - Pon 20 Paź, 2008 ow fuck ale wtopa zapomnialem... ze przeciez slask tez byl
sorki guys.mi - Pon 20 Paź, 2008 nom!
...problem w tym, że na tym torze są paaaaskudne dziury Janusz - Pon 20 Paź, 2008
qbus napisał/a:
ow kurcze ale wtopa zapomnialem... ze przeciez slask tez byl
sorki guys.
a co kłurwa..... ja niby ze slaska jestem.... nosz kłurwa... jak Tym orłem 7 do mnie podjezdzałes to eni twierdziłes ze to zagłebie ja jestm za spotem kartami i upalaniem coprawda mi ten termin eni podchodzi ale mysle ze dam rade..... tylko prosze.... niech to bedzie albo spobota poznym popołudniem albo niedziela... bo kłurwa.... musze wkoncu do tej roboty isc....Bart - Pon 20 Paź, 2008 ten tor jest ch.ujowy, dziury, karty jakieś lewe, trzeba się zapierać o kierownicę, żeby nie wypaść na zakręcie. Jakoś niespecjalnie dobrze się tam jeździ.
Ale na spociszona jestem chetny, może już będę miau deltę.106 - Pon 20 Paź, 2008
bart napisał/a:
trzeba się zapierać o kierownicę, żeby nie wypaść na zakręcie
myslalem ze to tylko ja mialem taki problem Janusz - Pon 20 Paź, 2008 a dla mnie ten tro ejst zajebiaszczy.... to chyba pierwszy tor na którym jak wysiadam jestem zmeczony i obolały niesamowicie... mi sie podoba... a dziura jest tylkow jednym miejscu..:) ja lubie ten tor i moim zdaniem jest najlepszy z wyszystkich które do tej pory były w krk.... prznajmniej na tych na których ja jezdziłem..:)michool_vt - Pon 20 Paź, 2008 nie znasz sie, gowniane sa, daytona byla lepsza milion razy mi - Pon 20 Paź, 2008 fakt!Młody Papież - Pon 20 Paź, 2008 a co wkońcu z 'podforum'?