To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - dopalacze

Anonymous - Nie 19 Paź, 2008
Temat postu: dopalacze
http://www.dopalacze.com/

ktoś coś kupował już? :faja:

Janusz - Nie 19 Paź, 2008

wtf ?? o co kaman?? co to legalne dragi czy jak?? bo nie ogarniam :rotfl:
qbus - Nie 19 Paź, 2008

wszystko legalne, ja sie tam wybieram do sklepu ale jakos sie zebrac nie moge, qmple palili szalwie, strzal jak po poppersie tylko jazda troche dluzsza.
Niemy - Nie 19 Paź, 2008

legalne, inaczej zamkneliby strone. Jadnakze co jakis czas znikaja pewne produkty-komus jest bardzi nie na reke, ze to legalne.
Probowalem SPICE i EX-SES-dziala, jednak smierdzi i zostawia bardzo ciezki beret :/

pozostane tradycjonalista ;)

qbus - Nie 19 Paź, 2008

dokladnie tych specyfikow mozna sprobowac ale uzywanie ich na dluzsza mete mija sie z celem. ja mam ochote na muchomory czerwone :)
DeeS - Nie 19 Paź, 2008

Ziomki tez tego probowali i generalanie na niektorych dziala a na innych w ogole:> Ale szczerze mowiac nie ufam temy:>Wole jednak "swoje" "naturalne"

Pozdrawiam :)

M - Nie 19 Paź, 2008

Butapren tez jest legalny ale niszczy mozg.Mikson ogarnij sie.
Stacho - Nie 19 Paź, 2008

Dokładnie tak jak napisał DeeS na jednego działa na drugiego nie. Te "naturalne" lepsze.
anjas - Nie 19 Paź, 2008

i sztuczne i "naturalne" to jedno wielkie gówno
106 - Nie 19 Paź, 2008

i sztuczne i "naturalne" to jedno wielkie gówno - westchnął anjas rozsypujac na drewnianym stole bialy proszek...

anjas - Nie 19 Paź, 2008

dobra, zamykam

:D

qbus - Nie 19 Paź, 2008

eM napisał/a:
Butapren tez jest legalny ale niszczy mozg.

wódka też... a mimo tego oficjalnie sie tego nie potepia... mysle ze nie o to chodzi w tym temacie.

M - Nie 19 Paź, 2008

Tak ale upojenie sie wodką porządnie raz na miesiąc nie zrobi z Ciebie wraka po roku.
qbus - Nie 19 Paź, 2008

W przypadku takich specyfikow raz w roku to jest nawet zaduzo, chodzi o sama chec sprobowania, do takich rzeczy sie nie wraca (przynajmniej ja nie wracam)
M - Nie 19 Paź, 2008

AAA to spoko