A już się martwiłem co Cię tak długo na forum nie było ale widzę, że opijałeś!!!!
Grrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Misiek_lbn - Śro 24 Wrz, 2008 jesteś w ciąży ps - Śro 24 Wrz, 2008 Damn! Dobra robota!
GRATSYYY!!!Bad-i - Śro 24 Wrz, 2008 Mi go walnął na wyjeździe
gratki Kondziu - a mówiłem ze All Shake Yourmother ci pomoże
To kiedy slub ??KonradMK - Śro 24 Wrz, 2008 Byłem w Saint Tropez, Cannes, Monte Carlo i nie chciało mi się przerywać lansu na zaglądanie do netu filmy i fotki wkleję innym razem, powiem tylko że widziałem paradę zajebistych super fur w Cannes z okazji imprezy znanej poniekąd firmy PENTHOUSE
Yo!PiTT - Śro 24 Wrz, 2008 o w mordę jeża! kto by pomyślał... taka oferma
a tak na serio, GRATULACJE!! PIJEMY strick - Śro 24 Wrz, 2008 Gratulacje stary
Czyli to znaczy ze juz sami w pokoju nigdy nie bedziemy kubas - Śro 24 Wrz, 2008 gratulacje !! czekamy na kondzia juniora Misiek_lbn - Śro 24 Wrz, 2008 kondziu, jak byś z racji ojcostwa chciał się pozbywać r5 HH edition to daj znać Gaydek - Śro 24 Wrz, 2008 Gratuluję .
szymlorek - Czw 25 Wrz, 2008 Grats Kondziu!
Czas teraz na jakiegoś Vana albo sportbacka zeby nie zatracić klimatu HH dzik - Czw 25 Wrz, 2008 Gratki DeeS - Czw 25 Wrz, 2008 Gratki !!!Mick - Czw 25 Wrz, 2008 a może podczas tego jak byłeś na paradzie ktoś inny się o to postarał?