rasta - Sob 19 Lip, 2008 Temat postu: Lublin 19.07Nie wiedziałem gdzie zapodać
Klika fotek zajawkowych:
Za niedługo wszystkie foty do wgladu będą tylko muszą się uplowadować Misiek_lbn - Sob 19 Lip, 2008 szkoda że nikt nie powiedział o akcji zielonym z okolic... CHRZANEK - Nie 20 Lip, 2008 Ostatnia fota MISZCZ !!!
Czekamy na więcej.
sharxhunter napisał/a:
szkoda że nikt nie powiedział o akcji zielonym z okolic...
No ja myślałem że zieloni z okolic wiedza... (???)rasta - Nie 20 Lip, 2008 Pierwsza część fotek - http://picasaweb.google.p...2008LublinPart1Gaydek - Nie 20 Lip, 2008 Fajne fotki. Czekamy na więcej.
Szkoda, że nie dotarłem. Może nast. razem .Bart - Nie 20 Lip, 2008 ostatnia fota (samochody na torze) faktycznie zacna.
no i jaka piękna pyta w prelude
Chrzanek powiedział - "to ja zagotuję wodę na herbatę"? CHRZANEK - Nie 20 Lip, 2008 No te fotki to dopiero rozgrzewka
(mój fur się tak rozgrzał aż para buchnęła )
EDIT: Co by nie mówić o Preludzie Igora to chciałem tylko nadmienić że jak na debiutanta na "track day'u" to zaskoczył mnie bardzo na plus - a samochód całkiem fajnie skreca i to wszystkimi 4ma kołami (serio)Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 chrzanek co sie stalo?
free co to za felunek na ktorejs focie? pozyczyles od Ruuda?
no i kim jest latajacy bokami bandzior??? rula!!!CHRZANEK - Nie 20 Lip, 2008
JIMEK napisał/a:
chrzanek co sie stalo?
Pękł wąż od wody - udało się naprawić w pół godzinki.
STF'owi też pękł wąż ale od turbo - i niestety nie udało się tego naprawić ...
JIMEK napisał/a:
no i kim jest latajacy bokami bandzior??? rula!!!
To kolega Jacka od śliwkowej "nysy" zapytał grzecznie czy można strzelić pare kółek "kredensem"... No i początkowy uśmiech na twarzy przerodził się w osłupienie jak zobaczyliśmy co potrafi SERYJNY polski kfiat 125p (silnik 1500)...Bart - Nie 20 Lip, 2008
CHRZANEK napisał/a:
zobaczyliśmy co potrafi SERYJNY polski kfiat 125p (silnik 1500)...
z seryjnym zaspawanym mostem Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 no wlasnie ogladalem te foty z usmiechem ale i uznaniem bandziorrulezkubas - Nie 20 Lip, 2008 giiitttttttt chrzanek to masz prawdziwego hot-hatcha
w ogole to fajnie pokrywe zaworow pomalowales.... tylko te naklejki autogasze i ferodo odpust....
hahha rasta mam wrazenie ze foto nr 9 z picasy bylo po to zeby osmieszyc wnetrze renoo clio.... szczegolnie kierownice... przyznaj sie !!strick - Nie 20 Lip, 2008 Witam, witam
POka filmiki jak sobie radzisz Misiek_lbn - Nie 20 Lip, 2008 kredens nie ma zaspawanego mostu
seria z podłubanym motorem coś(koło zamachowe i coś jeszcze)
wcześniej miał poldona 1.5 LPG, też nim wywijał ciekawie polll - Nie 20 Lip, 2008 bylem przez chwile na torze i tak myslalem ze to wy szkoda ze nikt wczesniej nie powiedzial