HH.ORG na Torze - Saxo Oskar vs Honda Team - Czyli jazda po zakretach :)
OSKAR - Pon 23 Cze, 2008 Temat postu: Saxo Oskar vs Honda Team - Czyli jazda po zakretach :)Awiec poza tym,ze wozilismy sie mazda mx5 bez dachu po nocy z Michalem,to wczesniej troszke rozrabjalem po centrum :) :)
Zaczeło sie od tego,ze zgasla mi kontrolka elektryki silnika :) (Czesto sie zapala,bo cytryna ma ostatnio bule brzucha).
To od razu na stacje wykozystac ten fakt i troszke poupalac :) (Jak sie swieci nie mozna bo nie jezdzi wogole powyzej 4 tysiecy).
Długo nie musialem szukac.
Part 1.
Ulica puławska,skret w lewo na ulice czerniakowska przed kinem.
Na czerwonym stanelismy:
Saxo vs Civic 1.6 vs Prelude 2.2.
Czerwone-stoimy.Zielone i jak tylko kola minely torowisko to odrazu pełna pizda :)
Civ na wysokosci mojej tylnej osi,Preluda z przodu jakas dlugosc.
Zblizamy sie do ostrego luku w prawo i co sie dzieje???
Civ dochamowanie takie,ze myslalem,ze sie zatrzymuje.Preluda jeszcze chwilke przede mna,ale po tym jak Oskarowi zapalily sie kurwiki w oczach i wpina 3 i pelen ogien na luku :) :)
Preluda i Cif zostaly z tylu i to naprawde ostro.Na najbizszych swiatlach stali za mna i z usmiechem zdziwienia i kiwajacymi glowami :) :)
Ja oczywiscie banan na twazy :)
Part 2.
Puławska-metro politechnika w strone centrum.
Saxo vs Czarny Civic Type R
Startujemy z pod metra politechnika i ja i Type R spokojnie ,bo nastepne czerwone przy szwejku i zakrety :) :)
Zwalniamy i toczymy sie,zeby z rolki ruszyc.
Gdy tak rowno siebie sie toczylismy napewno oboje czekalismy na to co zrobi inny.
Bo wiadomo,ze jest tam prawy 90 i lewy 90.
Ja tylko do kolegi z ktorym jechalem powiedzialem tak:
Piotrek złap sie raczki i patrz na to :) :)
Zielone. Ostro i równo ( bo Civic nie dokrecil do konca :) )
Prawy 90 i saxo z piskiem wjezdza,Civic zostaje juz z tylu chyba z dlugosc,zblizamy sie do lewego i oskar ogień i czerwone oczy :) :)
Pisk i Type Ra juz nie widac :)
Przy Horzej spotykamy sie znow na czerownym.
Ok,ok..Nie czekalem na zielone i ruszylem na pomarańczowym.Zyskalem prawie długosc,ale Honda zjadla mnie jak tylko dwa mu sie wkrecilo na obroty.
Next red light.
Stajemy obok siebie i otwieramy szybki.
Wiec ja jak jakis krejzoj do kolesia:
O: Czesc,powiedz mi dlaczego twoja Honda nie skreca??
H: Yyyyyy....Mmmmmm.....HHHmmmm...(Do tego dziwny grymas bezradnisci na twazy).
O: No stary przeciez to TYPE R i masz naprawde profi zawiaz,wiec powiedz dlaczego to nie skreca???
H: YYYy.....??!!?!M....(Uśmiech rozpaczy i zażenowania).
Wniosek:
Zabawa naprawde fajna :)
Prawda jest taka,ze nie liczelem na wiele,ale nie mowie,ze kazda honda nie skreca.
A jak kierownik nie ogarnia i samochod jest do zabawy na 1/4 to naprawde mozna sie fajnie pobawic z samochodami ktore maja okolo 200 KM.
Nie opisalem tego po to zeby udowodnic,ze Honda.....wiadomo co :) :)
Ale po to,ze naprawde w zakretach kazdy ma szanse.
Zabawa naprawde przednia byla :) :)Rudello - Pon 23 Cze, 2008 heheh... usmialech sie czytajac to
Oskar ty masz stajla
Kiedyś podobne akcje podsumowywałem tak:
Albo clio jest szybsze ,albo mam wieksze jajca, albo tamtem kierownik wiecej rozumu
p.s
OSKAR napisał/a:
niebezpieczny punkt-dużo ludzi wali tam w latarnieM - Pon 23 Cze, 2008 Oskar wariacie Tak to jest jak kierowca nie docenia przeciwnika.
Gratuluje i zazdroszcze rozrywki OSKAR - Pon 23 Cze, 2008
Cytat:
p.sOSKAR napisał/a:
niebezpieczny punkt-dużo ludzi wali tam w latarnie
Wiem,wiem.
Ale znam ten zakret.A przynajmniej tak mi sie wydaje
Dlatego juz mniej wiecej wiem jakim maxem moge pojsc Rudello - Pon 23 Cze, 2008 ale nie zapominaj o zuzyciu opon i o wilgotnosci powietrza OSKAR - Pon 23 Cze, 2008
Rudello napisał/a:
ale nie zapominaj o zuzyciu opon i o wilgotnosci powietrza ;)
Jaja ziom jaja!!!!!!!
A tak powaznie to zawsze biore pod uwage takie rzeczy i nie jestem az tak nienormalny,zeby nie odpuscic za wszelka cene.
Ale ............ saxo jeszcze wyrabia na lukach :) :)GOKART - Pon 23 Cze, 2008 no no, stritrajsing z elementami kretymi. Ciekawie. Gratulacje ! Mick - Pon 23 Cze, 2008 co za kill no no
Civ 1.6 wiadomo, że to jedyny Civic który nie wygrywa...
ale Prelude do zakrętu będąc długość przed Tobą już wtedy wygrało, dlatego nie musiało dalej udowadniać że jest lepsze
ale za to Type R nie zawiódł i udowodnił po całości, że Honda zawsze wygrywa OSKAR - Pon 23 Cze, 2008 Mick.
Po 1. To nie o killa tu chodzilo,tylko o zabawe i respekt dla kierowców a nie samochodow .
Po 2. Preluda chciala dalej,ale nie mogla.
Po 3. Type R po prostu sie wystraszyl
Po 4. jak miales cytryne to mieles inne zdanie,ale widze,ze jednak JDM style ostro ci w glowie zakrecilo *
*I tak ciebie lubie i kooooooooochaaaaałłłłbym ciebie ,gdyby nie to,ze masz Hanie Anonymous - Pon 23 Cze, 2008
OSKAR napisał/a:
Awiec poza tym,ze wozilismy sie mazda mx5 bez dachu po nocy z Michalem,to wczesniej troszke rozrabalem po centrum
juz sam poczatek jest super Rudello - Pon 23 Cze, 2008
OSKAR napisał/a:
Jaja ziom jaja!!!!!!!
chcesz jeszcze raz zobaczec?? OSKAR - Pon 23 Cze, 2008 hehehehehehehhehehehe......
nie nie,dziekuje
w sobote za duze tej czesci ciala sie pojawialo CHRZANEK - Pon 23 Cze, 2008 Oskar: gratuluje
Ostrzegam że nie posiadam już żadnych elementów blacharskich do saxo z wyjątkiem tylnej klapy (jest pod kolor).
Więc jak już nie wyda to wal dupą w latarnie Vlodarsky - Pon 23 Cze, 2008 Oskar wariat Mick - Pon 23 Cze, 2008
OSKAR napisał/a:
Mick.
Po 1. To nie o killa tu chodzilo,tylko o zabawe i respekt dla kierowców a nie samochodow .
Respekt respektem, ale Hondy i tak są najszybsze
OSKAR napisał/a:
Po 2. Preluda chciala dalej,ale nie mogla.
tak jak pisałem wcześniej odpuściła, bo już wygrała do zakrętu
OSKAR napisał/a:
Po 3. Type R po prostu sie wystraszyl
Type R-y niczego się nie boją
OSKAR napisał/a:
Po 4. jak miales cytryne to mieles inne zdanie,ale widze,ze jednak JDM style ostro ci w glowie zakrecilo *
*I tak ciebie lubie i kooooooooochaaaaałłłłbym ciebie ,gdyby nie to,ze masz Hanie
a jak JDM Stajl
Ości, wiesz ze żartuje... Honda podoba mi się nawet z silniczkiem 1.4 is, fajnie się jeździ, ale w porównaniu z Saxo HONDA to wielkie g... !!!!
mówcie co chcecie Cytryny i Pedzie to są prawdziwe HARDCORE-y