To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - xsi 1.4 vs vts 16v

qbus - Sob 31 Maj, 2008
Temat postu: xsi 1.4 vs vts 16v
droga powrotna z bedzina minela nam w szybkim tempie, odwiozlem fydiego po samochód, zrobilismy bk przed jutrzejszym kjsem i nie wiem czy nie szybszym tempem podarzalismy przez miasto, 120-130-140 nie pasuje mi ze vts z daleka mnie bardzo szybko dochodzi, jak byl na mojej wysokosci spialem 4... jeszcze krotki sprint 160 na szczycie hamowanie i swiatla... fydi został na prawym, ja wskoczyłem na lewy, szyba w dół...
-jechałes na 4?
-tak
-no a ja na 5... tepy chuju :) to na zielone tylko do tablicy fotoradar ;)
-ok to na zielone....

stoimy na swiatlach, stoimy, w miedzyczasie przed nami skrzyzowanie przecina czarny vts ze znaczkami 16v na boku, uzytkownicy samochodu spogladaja w naszym kierunku po czym jada dalej w swoja strone...

jest żółte... u mnie 3.5 k rpm... r888 z przodu... zielone... toyo robi swoje obroty spadaja ponizej 3 k ale i tak xsi startuje o pol dlugosci szybciej niz vts... do konca 1 jestem juz cala dlugosc przed saxem, 2 idziemy rowno, 3 saxo zaczyna sie ze mna zrownywac... 4 hamowanie znak fotoradar... fydi sie tłumaczy ze zmulił start... ja sie z niego smieje hehe :)

pozdro.

p.s. ja nie twierdze ze pug jest szybszy niz seryjny vts... tak jak saxorulez nie twierdzil ze jego saxo zjadalo ctr'y... po prostu cieszy mnie ze w sprzyjajacych okolicznosciach mozna nawiazac walke.

mi - Sob 31 Maj, 2008

k-mart - Sob 31 Maj, 2008

saxorulez - Sob 31 Maj, 2008

bardzo fajnie.. ja uwielbiam XSi i 1.3 Rallye i liczę ze projekt się rozwinie tak że VTSy bedą dostawać bez tłumaczenia
qbus - Sob 31 Maj, 2008

Łukasz pomógł za dolocik i pomoc... pewnie bedziemy w kontakcie... musze pyknac fotki tego kolektora zebys moze stwierdzil co to jest... i musze go owinac tasma chyba czy cos bo mi sie stopi wszystko pod maska od niego :)

michool_vt - Pon 02 Cze, 2008

hmmm

'streetracerzy' sie znalezli :faja: :]

Grzesiek VTS - Pon 02 Cze, 2008

Racja michool :) musieli by na ciebie trafić :rotfl:
Michał - Pon 02 Cze, 2008

phi
chyba ci się przyśniło qbuś :D

qbus - Wto 03 Cze, 2008

nawet jesli to był to piekny sen :D
fydi - Śro 18 Cze, 2008

Chyba się ścigaliśmy do znaku foto radar ? :^o nie? auto prawie mi zgasło, bo nie przyzwyczajony do nowego sprzęgła, a i tak przy znaku byliśmy już równo :D

Poza tym ja byłem świadkiem i twierdzę inaczej :D Robimy powtórkę "streetracerze"? :devil:

qbus - Sob 13 Wrz, 2008

ok... ustawki xsi vs. vts fydiego ciag dalszy... na 13x59 saxo jest duzo dynamiczniejsze :D 1 idziemy rowno, 2 zaczyna mi odjezdzac, 3 to juz prawie 2 dlugosci samochodu saxo jest przed xsi...

p.s. w drodze powrotnej z kartow skilowal nas ford ka! poprawilem sobie humor na galancie i corsie :rotfl:
p.s.2. "ty zawsze ciagniesz łape na skrzyzowaniach?" ;)

michool_vt - Nie 14 Wrz, 2008

hehe

ŁAPA!!! dobrze :)

fydi - Pon 15 Wrz, 2008

Dominik patrz ktoś nam z tamtego przystanku macha!
Vlodarsky - Pon 15 Wrz, 2008

jak to ford Ka was skillował ? :)
Anonymous - Pon 15 Wrz, 2008

fydi napisał/a:
Dominik patrz ktoś nam z tamtego przystanku macha!
dominik z kapitana bomby?
(nadrabiam zaleglosci)