To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Bez krwi się obeszło...

Vlodarsky - Sob 03 Maj, 2008
Temat postu: Bez krwi się obeszło...
Ponieważ jutro Vlodarsky wraz z ukochaną Katarzyną jedzie w pewną podróż postanowiłem poprawić kilka usterek w białym złomku - AXie. Kiedy to stwierdziłem, że już nic więcej nie da rady zrobić udałem się w podróż do Katarzyny. Wjeżdżając z Conrada w Powstańców Śląskich zauważyłem za sobą czoperka :) takie tam suzuki albo inny jakiś... a więc delikatnie szybciej przyśpieszyłem - i odrazu zahamowałem bo było czerwone :evil: :devil: :evil: :devil: a Pan na czoperku obok... Stoimy, stoimy... już miałem wyjść i sobie ciśnienie w kołach posprawdzać kiedy to usłyszałem jak Pan sobie bulgocze silniczkiem no to mówie "niech Cię gęś kopnie" i się napinam :) za nami jacyś młodzi ludzie w jakimś Japońskim aucie też chcą za nami uderzać ale hoolllllaaaa panowie :) ten wyścig jest mój :)

uwaga !!!!!!

żółte !!!!

zielone i pełen męski narząd płciowy w damskim !!!!!!!!

ruszamy !!!!!!

start lepszy dla motoru o jakieś 1,5 metra był z przodu do połowy pierwszego biegu.
Pod koniec już równo.

Miałem otwarte okno (otwiera mi się lewe do połowy to se otworzyłem) i słyszałem ten ryk - ależ on naginał... ehhh

no ale wracając do tematu koniec drugiego biegu i początek trzeciego już były dla mnie... na czwartym miałem już ze dwie długosci.

Na mej twarzy pojawił się banan :) Pan zjechał za mnie, żeby nie stać obok na następnych światłach.

Żadnych gratulacji ani nic... ale i tak się ciesze.

AX masakrator ( 88KM )

mi - Nie 04 Maj, 2008

restepka!
(...a czopery są dobre dla pedałów :rotfl: )

strick - Nie 04 Maj, 2008

mi napisał/a:
(...a czopery są dobre dla pedałów )

A co, podobaja Ci sie? :P

mi - Nie 04 Maj, 2008

ciiii :*
CHRZANEK - Pon 05 Maj, 2008

Vlodarsky napisał/a:
pełen męski narząd płciowy w damskim !!!!!!!!

Hehehehe

Ja już się wczoraj przekonałem że AX jest niepozorny, ale zbiera się zdrowo ;)

anjas - Pon 05 Maj, 2008

tak, w końcy to 1.1 :)

http://picasaweb.google.c...581963306143954

Anonymous - Pon 05 Maj, 2008

heheh zajebisty opis!!!