rasta - Śro 09 Kwi, 2008 Temat postu: Foka vs WRX vs STIElo!
Wczoraj po Rally sprincie miałem okazję stanąć w szranki z dwom Subarynkami.
Z rańca kumpel do mnie zadzwonił, że poznał gościa co mu STI robiony w Prodrive, 1.7 bara 360 kuca, się qarwa podniecał przez słuchawke, że mielone ze mnie zrobi i takie tam. No dobra spoko obaczymy. WRX seria mojego kumpla.
Na początek stanąłem z STI z rolki - i co? Łomot dostał , łącznie dwa razy Chłopaki stwiedzili, że coś niedomaga, że pewnie nieszczelność i takie tam, i że do tunera jutro jadą i jeszcze się spotkamy, i że dziś już nie jeździ.
Z braku laku stanąłem z WRX, najpierw z rolki dostał straszne lanie, a potem z miejsca. Ze stujki wyskoczył przedemnie jakieś 2 lub 3 długości. Na 3 biego go dopadłem i ostatecznie zosawiłem z tyłu kilka długości. Potem kierownik relacjonował, że przy 140 tak przeleciałem obok niego że zwątpił. mi - Śro 09 Kwi, 2008 muszę kiedyś podjechać pandą i pokazać Ci miejsce w szeregu M - Śro 09 Kwi, 2008 ...parkując miedzy smartem a sc pod makro dzik - Śro 09 Kwi, 2008 Temat postu: Re: Foka vs WRX vs STI
rasta napisał/a:
Na początek sanołęm z STI z rolki - i co? Łomot dostał , łącznie dwa razy Chłopaki stwiedzili, że coś niedomaga, że pewnie nieszczelność i takie tam, i że do tunera jutro jadą i jeszcze się spotkamy, i że dziś już nie jeździ.
Lubie takie podejscie.
Foka mnie objechala, cos sie popsulo widocznie CHRZANEK - Śro 09 Kwi, 2008 No cóż... Byłem widziałem, własnym oczom nie wierzyłem, ale tak właśnie było.
Powiem szczerze że jak usłyszałem tego eSTiaIa (a ryczał wściekle) to myślałem że w końcu Rasta powącha czyjeś spaliny...
Nic bardziej mylnego... Rasta miażdży subaryny...
Jeżeli nawet rywal ma jakieś nadzieje, to 3ci bieg weryfikuje najbardziej optymistyczne wizje...
Realny czas od 100->200kmh jest w foce lepszy niż większość naszych samochodów ma od 0->100kmh ...
SZOK!Bart - Śro 09 Kwi, 2008 kurde, rasta, pora się zacząć ścigać z motocyklistami lenny - Śro 09 Kwi, 2008 no fakin comments....
mam wielka nadzieję, że nigdzie Cie nie spotkam na mieście...
No ja miałem banana od ucha do ucha ps - Śro 09 Kwi, 2008 Temat postu: Re: Foka vs WRX vs STI
rasta napisał/a:
Na początek sanołęm z STI z rolki - i co? Łomot dostał , łącznie dwa razy Chłopaki stwiedzili, że coś niedomaga, że pewnie nieszczelność i takie tam, i że do tunera jutro jadą i jeszcze się spotkamy, i że dziś już nie jeździ.
niezle... a z miejsca sie nie braliscie?rasta - Śro 09 Kwi, 2008 No kolega skapitulowa, z miejsca było by znacznie trudniej, dla mnie jest jeszcze za chłodno by iść pełnym ogniem z miejsca. Ale jeszcze na pewno będzie okazja GOKART - Śro 09 Kwi, 2008 Ciekawe tylko czy rzeczywiście to miało 360 KM bo nawet przy stratach w 4x4 powinno się to napędzaać grubo. Tak czy siak gratulacje skillowania subarynki rasta - Śro 09 Kwi, 2008 Według mnie nie miało... Ale odgłos zasysanego powietrza jaki z siebie wydobywał powalał GOKART - Śro 09 Kwi, 2008 Jak łapałem się kiedyś z rzekomo 300 konnym nadłubanym WRX 'em to dzwiek również mial okrutny, przerażał wściekłym warkotem.Bad-i - Czw 10 Kwi, 2008 zetec, vtec, stek - gratulacje OSKAR - Czw 10 Kwi, 2008 taaaak....
nie ma to jak inna liga.ale na wstecznym to napewno bym was obiechal