To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Foka vs WRX vs STI

rasta - Śro 09 Kwi, 2008
Temat postu: Foka vs WRX vs STI
Elo!

Wczoraj po Rally sprincie miałem okazję stanąć w szranki z dwom Subarynkami.
Z rańca kumpel do mnie zadzwonił, że poznał gościa co mu STI robiony w Prodrive, 1.7 bara 360 kuca, się qarwa podniecał przez słuchawke, że mielone ze mnie zrobi i takie tam. No dobra spoko obaczymy. WRX seria mojego kumpla.

Na początek stanąłem z STI z rolki - i co? Łomot dostał ;D , łącznie dwa razy :rotfl: Chłopaki stwiedzili, że coś niedomaga, że pewnie nieszczelność i takie tam, i że do tunera jutro jadą i jeszcze się spotkamy, i że dziś już nie jeździ.

Z braku laku stanąłem z WRX, najpierw z rolki dostał straszne lanie, a potem z miejsca. Ze stujki wyskoczył przedemnie jakieś 2 lub 3 długości. Na 3 biego go dopadłem i ostatecznie zosawiłem z tyłu kilka długości. Potem kierownik relacjonował, że przy 140 tak przeleciałem obok niego że zwątpił. :lol2:

mi - Śro 09 Kwi, 2008

muszę kiedyś podjechać pandą i pokazać Ci miejsce w szeregu :lol2:
M - Śro 09 Kwi, 2008

...parkując miedzy smartem a sc pod makro :D :D :D
dzik - Śro 09 Kwi, 2008
Temat postu: Re: Foka vs WRX vs STI
rasta napisał/a:

Na początek sanołęm z STI z rolki - i co? Łomot dostał ;D , łącznie dwa razy :rotfl: Chłopaki stwiedzili, że coś niedomaga, że pewnie nieszczelność i takie tam, i że do tunera jutro jadą i jeszcze się spotkamy, i że dziś już nie jeździ.

:lol2: Lubie takie podejscie.
Foka mnie objechala, cos sie popsulo widocznie :lol2:

CHRZANEK - Śro 09 Kwi, 2008

No cóż... Byłem widziałem, własnym oczom nie wierzyłem, ale tak właśnie było.
Powiem szczerze że jak usłyszałem tego eSTiaIa (a ryczał wściekle) to myślałem że w końcu Rasta powącha czyjeś spaliny...
Nic bardziej mylnego... Rasta miażdży subaryny...
Jeżeli nawet rywal ma jakieś nadzieje, to 3ci bieg weryfikuje najbardziej optymistyczne wizje...

Realny czas od 100->200kmh jest w foce lepszy niż większość naszych samochodów ma od 0->100kmh ...

SZOK!

Bart - Śro 09 Kwi, 2008

kurde, rasta, pora się zacząć ścigać z motocyklistami ;D
lenny - Śro 09 Kwi, 2008

no fakin comments....
mam wielka nadzieję, że nigdzie Cie nie spotkam na mieście...

ciekawy jestem miny kierownika sti:) musiala byc cudowna:)

rasta - Śro 09 Kwi, 2008

lenny napisał/a:
ciekawy jestem miny kierownika sti:) musiala byc cudowna:)

No ja miałem banana od ucha do ucha ;D

ps - Śro 09 Kwi, 2008
Temat postu: Re: Foka vs WRX vs STI
rasta napisał/a:

Na początek sanołęm z STI z rolki - i co? Łomot dostał ;D , łącznie dwa razy :rotfl: Chłopaki stwiedzili, że coś niedomaga, że pewnie nieszczelność i takie tam, i że do tunera jutro jadą i jeszcze się spotkamy, i że dziś już nie jeździ.
:lol2:

niezle... a z miejsca sie nie braliscie?

rasta - Śro 09 Kwi, 2008

No kolega skapitulowa, z miejsca było by znacznie trudniej, dla mnie jest jeszcze za chłodno by iść pełnym ogniem z miejsca. Ale jeszcze na pewno będzie okazja :]
GOKART - Śro 09 Kwi, 2008

Ciekawe tylko czy rzeczywiście to miało 360 KM bo nawet przy stratach w 4x4 powinno się to napędzaać grubo. Tak czy siak gratulacje skillowania subarynki :)
rasta - Śro 09 Kwi, 2008

Według mnie nie miało... Ale odgłos zasysanego powietrza jaki z siebie wydobywał powalał 8-|
GOKART - Śro 09 Kwi, 2008

Jak łapałem się kiedyś z rzekomo 300 konnym nadłubanym WRX 'em to dzwiek również mial okrutny, przerażał wściekłym warkotem.
Bad-i - Czw 10 Kwi, 2008

zetec, vtec, stek - gratulacje :D
OSKAR - Czw 10 Kwi, 2008

taaaak....
nie ma to jak inna liga.ale na wstecznym to napewno bym was obiechal
:) :) :)

gratulacje za sponiewieranie STI dlubanego ponoc. ;d ;d ;d