DeeS - Pon 31 Mar, 2008 Temat postu: Trening Tor LublinMam propozycje...
Jest mozliwosc zoorganizowania treningu na torze lublin tylko jest jedno ale..
Maximum 4 auta.
Termin : pon-piatek
Jesli ktos by sie pisal to dajcie znac to podzialamy.
Dlatego jesli bedzie wiecej niz 4 auta mozemy to jakos podzielic na grupy. Jedna jedzie np. wtorek nastepna sroda badz inny dzien.
Zdaje sobie sprawe ze pracujecie w tygodniu ale inne terminy teraz juz ciezko.. zaczynaja sie treningi kartingowe takze weekendy odpadaja poki co.saxorulez - Pon 31 Mar, 2008 ja jak odbiorę auto to z chęcia michool_vt - Pon 31 Mar, 2008 jakies ograniczenia co do glosnosci auta ? saxorulez - Pon 31 Mar, 2008 a co nie masz wydechu?Stacho - Pon 31 Mar, 2008 michool_vt, ide o duże piwo, że nie masz głośniejszego wydechu niż mój michool_vt - Pon 31 Mar, 2008 z tym wydechem to nie chodzi o moje auto ja jestem cichy bob
jak funfel sie zlozy do kupy to ja sie pisze, zreszta juz o tym gadalismy DeeS - Pon 31 Mar, 2008 powiedzmy ze w miare przyzwoitosci
Takze w razie co to pisac konkretnie.k-mart - Pon 31 Mar, 2008 jesli treningi beda jeszcze aktualne miedzy 27.04. - 04.05., to "aj em in" DeeS - Pon 31 Mar, 2008
k-mart napisał/a:
jesli treningi beda jeszcze aktualne miedzy 27.04. - 04.05., to "aj em in"
Mysle ze bez problemu.
P.S k-mart, zostawilem Ci info na gg odnosnie belki. ;]k-mart - Pon 31 Mar, 2008
Cytat:
P.S k-mart, zostawilem Ci info na gg odnosnie belki. ;]
wielkie dzieki!
Na gg bede dopiero jutro, dzisiaj pije na drugim koncu CH grzech - Śro 02 Kwi, 2008 ja sie pisze, sa jacys chetni ja jakies konkretne terminy ? w kupie razniej saxorulez - Śro 02 Kwi, 2008 ja w czerwcu wpadam na bank
wcześniej za dużo obowiazkówJakarti - Czw 03 Kwi, 2008
Stacho napisał/a:
michool_vt, ide o duże piwo, że nie masz głośniejszego wydechu niż mój
ehh... kiedys to ja bym wygral w tej kategorii Stacho - Czw 03 Kwi, 2008 nie wiem nie wiem Anonymous - Czw 03 Kwi, 2008 Ja jestem chętny, ale od około 25 kwietnia, pasuje w każdy dzień