Janusz - Czw 27 Mar, 2008 Temat postu: Rajd KrakowskiJak wszyscy wiedza, wielkimi krokami zbliża sie rozpoczęcie rajdu Krakowskiego. Pojawiły sie juz mapki:
http://www.automobilklub..../trasa_rsmp.php
Kto sie wybiera?? ja z racji tego ze mieszkam gdzie mieszkam (jakies 2km do najbliższego oesu ) , nie muszę nawet mówić ze sie wybieram. Mam nadzieje na jakiegoś mini spota na oes,ach.michool_vt - Czw 27 Mar, 2008 wlasnie myslalem dzis o tym
to gdzie grilla rozbijamy?CHRZANEK - Pią 28 Mar, 2008 Sie wybieram, ale nie wiem czy na typową "oglądare".106 - Pią 28 Mar, 2008
michool_vt napisał/a:
to gdzie grilla rozbijamy?
najlepiej blisko jakiegos PKCa tak zebym tez mogl wpasc na 3 minuty :D
chrzanek mam nadzieje ze gdzies sie wypatrzymy :)qbus - Pią 28 Mar, 2008 Obajtek/Wróbel Civic A6
Z racji tego ze rajd poniekad jest w moim rodzinnym miescie, driver mieszka tez niedaleko postanowilismy na nim zadebiutowac... jeszcze jest sporo do zrobienia przy aucie ale mam nadzieje ze damy rade, zgloszeniw wyslane, wpisowe wplacone, dokumenty do biura zawiezione, zgloszone ze mieszkamy przy trasie zeby problemow nie bylo, dzialamy dzialamy.106 - Pią 28 Mar, 2008 qbus zycze powodzenia i trzymam kciuki za mete i dobry wynik.
opis ogarniety?
jak cos bedzie wam trzeba (poza sponsorem ;) to pisz :)Anonymous - Pią 28 Mar, 2008
michool_vt napisał/a:
wlasnie myslalem dzis o tym
ziom ogarnij Gokarty na nd w KRK i zwalimy sie do was w piatek - cieszysz sie qbus - Pią 28 Mar, 2008 106 -> temat opisu ogarniamy, jestem w stałym kontakcie z lagadulla jak mam tylko jakies pytania to lece z tym do niego, nie dziekuje i wzajemnie
jak bede cos potrzebowal to badz pewny ze sie odezwe Janusz - Pią 28 Mar, 2008
Marcel 08 napisał/a:
michool_vt napisał/a:
wlasnie myslalem dzis o tym
ziom ogarnij Gokarty na nd w KRK i zwalimy sie do was w piatek - cieszysz sie
motyla noga..... mnie najprawdopodobniej w wyżej wymieniona niedziele czeka kurs za granice..... a bym sie z wami scignoł..... motyla noga...qbus - Śro 02 Kwi, 2008 http://www.automobilklub....ch_rsmp2008.pdf dla ppzm ktora dla mnie osobiscie wazniejsza jeszcze nie ma
50 aut w rsmp... niezbyt bogato106 - Śro 02 Kwi, 2008 i lista PPZMCHRZANEK - Śro 02 Kwi, 2008 Jeżeli ktoś chętny na spot ze mną to proponuję BK, bo stanie ze straganem w Parku serwisowym to raczej sobie odpuszcze... NIe ma to najmniejszego sensu.
Medialnie lepszym rozwiązaniem bedzie pojechać z banerami na "lanckoronę" na nawrót - w tym roku niestety pod górę - i przynajmniej zobaczy mnie z 1000 osób michool_vt - Śro 02 Kwi, 2008 niby malo ale czolowka jest, troche swiezosci 207 i nowa impreza fajno bedzie
Marcel 08 napisał/a:
ziom ogarnij Gokarty na nd w KRK i zwalimy sie do was w piatek - cieszysz sie
dzis jade dopiero obadac gokarty ciesze sie ze przyjedziecie Anonymous - Śro 02 Kwi, 2008
michool_vt napisał/a:
dzis jade dopiero obadac gokarty ciesze sie ze przyjedziecie
michoooooooL ogarniaj ogarniaj Mick - Śro 02 Kwi, 2008 kurde.. musze się uczyć na obronę pracy... a ten rajd naprawdę kusi.... niech się wiecej 4 napędówek wpisze to nie będę miał skrupułów