| 

| MotorSport - supersrint rabka

ade - Śro 26 Mar, 2008
 Temat postu: supersrint rabka
 wybiera sie ktos moze?? wyglada dosc ciekawie... jak tylko nie bedzie sniegu i temp na + to ja sie wybieram:d

http://www.nstt.pl/
 fydi - Czw 27 Mar, 2008

To chyba tak jak ja. Tylko na 100% nie może być śniegu. http://www.motosport.rabka.pl/strona/str1.htm (qbus już o tym pisał)

Gdzieś przeczytałem plotkę, że jeden przejazd ma być do góry a drugi w dół ! Ale jakoś nie chcę mi się w to wierzyć.
 michool_vt - Czw 27 Mar, 2008

jakbyscie nie pojechali, to 6.04 jedziemy na wyrazów

a i cos mnie zaczyna brac ochota na superoes w kielcach
  moze pojedziem w pare autow ?   fydi - Czw 27 Mar, 2008

w tym roku jest to możliwe, bo też słyszałem dobre opinie. 	  | Cytat: |  	  | a i cos mnie zaczyna brac ochota na superoes w kielcach  moze pojedziem w pare autow ?   | 
 matt - Czw 27 Mar, 2008

5.04 oprócz kielc jeszcze jest chorzów na autodromie, i mam dylemat co wybrać, jeździł ktoś na tym autodromie?
 Marek23 - Czw 27 Mar, 2008

Autodrom jest super, o wiele lepszy niz Tychy. Techniczny,itd... Polecam
 qbus - Czw 27 Mar, 2008

| Cytat: |  	  | a i cos mnie zaczyna brac ochota na superoes w kielcach  moze pojedziem w pare autow ? | 

ja jestem chetny... tylko napewno nei ta el bo jest 5 a 6 jedziemy do wyrazowa
   Loko - Czw 27 Mar, 2008

JA tak samo jak Qbus, na kolejną pisze się, a na tą nie dam rady, 4 mam półmetek studiów, więc nie będe w stanie, a 6 wyrazów welcome to.
 fydi - Pią 28 Mar, 2008

Dobra ja się zgłosiłem. Wpisowe tylko 40 zł
  . Śniegu nie będzie (już podobno nie ma na trasie), ale jest dużo mokrego syfu który jest śliski. Ja jadę na letnich z braku wyboru. ade - Sob 29 Mar, 2008

ja chyba na zimowkach sie wybiore w takim razie...

chociaz jeszcze sie waham bo ponoc cala trasa w blocie bardzo sliskim i mokro... a to nie jest toco lubie:D
 Loko - Sob 29 Mar, 2008

Ta dróżka w błocie bez żadnych szykan to będzie masakra
  , jakoś nie moge sobie tego wyobrazić ze nikt nie zaliczy dzwona   fydi - Sob 29 Mar, 2008

| Loko napisał/a: |  	  | Ta dróżka w błocie bez żadnych szykan to będzie masakra  , jakoś nie moge sobie tego wyobrazić ze nikt nie zaliczy dzwona   | 

Dzięki
   Loko - Nie 30 Mar, 2008

Oj tam, nie myślałem o Tobie
  , wydaje mi się ze Ty się nie podpalasz, a tutaj poelci ktoś kto złapie ciśnienie podczas rywalizacji. 
 Trzymam kciuki i daj znać jak poszło.

|  | 
 |  |