Anonymous - Śro 26 Mar, 2008 Temat postu: Moze Wy mi doradzicie co kupicBardzo mozliwe, ze na poczatku maja sprzedam mojego cc.... No i w zwiazku z tym mam problem
Co kupic?
1) Do wydania bede mial max 17000zl.
2) "Nowe" auto nie moze byc starsze niz 1998 (chyba, ze bedzie bardzo zadbane).
3) Fajnie jakby nie bylo o wiele wolniejsze od cc, czyli powiedzmy jakies 9sek do 100km/h.
4) Mam tym autem pojezdzic z 2-3 lata i fajnie jakby nie bylo za bardzo klopotliwe (tzn. czesci w miare tanie i latwo dostepne).
5) Nie za duze, nie za male
Kwota do wydania jest w sumie beznadziejna, bo chyba na nic co bym chcial mi nie starczy.
Saxo/106 fajne, ale troszke za male. W 206 jakos dziwnie mi sie siedzi (czuje sie troche damsko ).
Zastanawiam sie Civiciem (6 gen) coupe 125KM i troche go pozniej dlubnac (tylko kurde strasznie ciezko znalezc w dobrym stanie), mysle jeszcze o Punto HGT, ale nie wiem czy chce znowu Fiata.
Zawsze sie z laski smieje jak cos wybiera a teraz sam mam problem Gaydek - Śro 26 Mar, 2008 Kup auto dla ludu (czyt. Forda Pumę; zajac ), pojedź na krętą drogę i odnajdź w nim duszę.Misiek_lbn - Śro 26 Mar, 2008 http://www.streetracing.p...showtopic=53167 Anonymous - Śro 26 Mar, 2008
Strasznie dlugo sprzedajesz to auto No i o jakies 3000PLN za droga dla mnie.Misiek_lbn - Śro 26 Mar, 2008 o jakieś 2 tysiące za dużo, a zawsze można raty
i nie ja sprzedaje, tylko starszy... Anonymous - Śro 26 Mar, 2008
sharxhunter napisał/a:
o jakieś 2 tysiące za dużo, a zawsze można raty
Co nie zmienia faktu, ze za drogie.Janusz - Śro 26 Mar, 2008 oj, sam niedawno przez to przechodziłem i kwotę miałem identyczna, a wymagania podobne. niestety po oglądnięciu kilku okazów HGT i 206 s16 zwątpiłem po prostu... Teraz narzekam ze Foka jest meeega wolna... wiec mam nadzieje ze Tobie sie uda..:DMoRToN - Śro 26 Mar, 2008 Astra z C20xe.anjas - Śro 26 Mar, 2008 a może taka honda?
miałem, polecam... naprawdę fajny samochód. I spełnia wymagania. I rocznikowe, i wielkościowe (nie za mały, nie za duży) i osiągi ma akceptowalne (ok. 9s do 100). Ja bym właśnie coś takiego kupił za tą kasę.ps - Śro 26 Mar, 2008 Bardziej jako ciekawostka niz rozsadna propozycja:
EDIT: Tylko AI GSI chyba nie znajde z 97-98 roku. Nie wiem jak jezdzi AII 2.0 136KM DeeS - Śro 26 Mar, 2008 Ladna ta subarynka... Anonymous - Śro 26 Mar, 2008
miałem, polecam... naprawdę fajny samochód. I spełnia wymagania. I rocznikowe, i wielkościowe (nie za mały, nie za duży) i osiągi ma akceptowalne (ok. 9s do 100). Ja bym właśnie coś takiego kupił za tą kasę.
Ciekawa, ale Civic 2d jakos bardziej do mnie przemawia.Anonymous - Śro 26 Mar, 2008 ja bym brał to Subaru - duze, szybkie z potencjałem Anonymous - Śro 26 Mar, 2008