HydePark - Trackday Radom inicjatywa w klubie 306team.pl
Anonymous - Nie 23 Mar, 2008 Temat postu: Trackday Radom inicjatywa w klubie 306team.plW klubie 306team wywiazala sie inicjatywa takiego przedsiewziecie. Odsywalm do konkretnego tematu http://tuningforum.pl/vie...p?f=80&t=103486DeeS - Nie 23 Mar, 2008 Ja bym w sumie z checia podjechal sie sprawdzic na torze w radomiu. 306gti6, mozna saxo wpasc ?Anonymous - Nie 23 Mar, 2008 No jasne, tylko wiesz narazie to jest faza projektu trzeba najpierw zebrac chetnych zrobcie tutaj 2 liste ja ja bede przekopiowywal na nasze forum. Tylko bardzo prosze podawajcie sugestie co do terminow zeby jak najwiecej osob moglo byc. Wtedy bedzie ciekawie i pewnie taniej wyjdzie.rasta - Nie 23 Mar, 2008 Najpierw to się dowiedzcie kiedy na torze radom jest jaiś wolny termin bo z tego co wiem to nie jest z tym łatwo.Anonymous - Nie 23 Mar, 2008 Bycmoze masz racje:) Tylko wpierw musimy miec chcetnych zeby mial kto jezdzi a nie zarezerwujemy tor i przyjada 3 samochodyrasta - Nie 23 Mar, 2008 Zawsze robi się tak, że określa się konkretny termin, który jest wolny! Bo zbierzesz ludzi, a potem się okarze, że nie ma wolnego terminu albo, że dostepny nikomu nie pasuje. Trzeba też odrazu brać zaliczki coby nie było zonka. Wynajęcie toru w Radomiu to z tego co pamiętam m.in. 1000 pln., więc trochę samochodów trzeba zebrać.Bad-i - Nie 23 Mar, 2008 1000 pln = 10 samochodow - moim zdaniem za duzo ostatnio jest tematow z tylka a za malo konkretow rasta - Nie 23 Mar, 2008 Dokładnie!
FocusKlubPolska już dawno zarezerwował termin w Radomiu Z tego co wiem właśnie nowy asfalt się kładzie.grzech - Nie 23 Mar, 2008 w radomiu tor dopiero w przebudowie byl jak bylem tam jakos w lutym, nie wygladalo ze sie szybko skonczy, zreszta sam AK radom nie wiedzial czy bedzie mozna po tym torze puszczac auta (mialo to zalezec od tego czy wykonwca da im gwarancje jesli po torze beda jezdzic auta, a wtedy to jeszcze nie bylo wiadome), poza tym ten tor jest bardzo malutki jak na auta, juz o niego lepszy jest lublin (przy nim lublin wydaje sie sie ogromniasty).Anonymous - Nie 23 Mar, 2008 Chlopaki z 306team z Radomia zorietuja sie co i jak wyglada i wtedy podejmie sie konkretna decyzje.Anonymous - Pon 24 Mar, 2008 sorry za ot
tak na marginesie fajne forum znaczy nie bedac niesprawiedliwy - robi dobre pierwsze wrazenie - wszedlem w ogolnie interesujacy mnie dzial foto, jakis tam pierwszy lepszy temat no i polecam pierwszy komentarz z brzegu usera z najwieksza iloscia 'gwiazdek' no i potem kolejne
http://tuningforum.pl/vie...p?f=88&t=102483Michał - Pon 24 Mar, 2008 stano mi mi - Pon 24 Mar, 2008 rasta - Pon 24 Mar, 2008 Forum tjuningowe hehefydi - Wto 25 Mar, 2008 A zobaczcie kto jest moderatorem ! LoKo