To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Nuda wieczorna..

Anonymous - Wto 18 Mar, 2008
Temat postu: Nuda wieczorna..
Ech zycie w warszawie czasem powiewa nuda... a ze co wieczor kolo 22-23 pokonuje siekierkowska trase na goclaw i spowrotem .. i w dodatku jezdze mondeo osatnio ..zazwyczaj z biala okragla torebką mojej ladniejszej polowy polozona na desce.. zauwazylem dziwna rzecz :)

Jade sobie grzecznie jak przepisy prawie kazaly - 110km/h..
srodkowy pas .. nagle mija mnie jakis szybki wsciekly 1.4 golf 3 w stanie BRAND NEU kupa szpachli.. no to delikatnie gaz w podloge i za nim .. no co spojza w lusterko tacy w golfach nie wiem czy to wina torebki ( jak jej nie ma to nie ma takiej reakcji ) ale no niestety 80km/h srodkowy pas i grzecznie jada :)

co noc praktycznie 2-3 osoby tak reagujace :)

No ale coz zobaczymy dzis po 22.... wczoraj byla dziewczyna golfem 4 granatowym .. :)
najpierw ogien na wjezdzie na siekierkowski :)
potem szacowne 60 km /h jak jechalem za nia tym samym pasem :)

Raportujacy z placu boju , poruszajacy sie wscieklym mondeo
Wujek Zajac.

qbus - Wto 18 Mar, 2008

Też tak robie jak jedzie za mna mondeo/astra/vectra :) profilaktyka :D
KonradMK - Wto 18 Mar, 2008

hehe zającu to masz niezłą zabawę, ja mam to samo jak jeżdżę z ojcem granatowym focusem :)
Stacho - Wto 18 Mar, 2008

Podobnie ludzie reagują jak jade taty samochodem :P

swietna kurwa zabawa... :P
Stacho - Wto 18 Mar, 2008

Jutro jade na lotnisko do Rzeszowa bo wylatuje to pewnie znowu na trasie ludzie będą zjerzdzać :rotfl:

zajac napisał/a:
osatnio ..zazwyczaj z biala okragla torebką mojej ladniejszej polowy polozona na desce.

Świetny pomysł, z tą torebką na desce rozdzielczej...

zajac napisał/a:
zauwazylem dziwna rzecz :)

.... jedyne co dziwnego Ja tutaj zauważyłem, to torebkę która przy dzwonie nabierze tak dużej masy, że spokojnie rozwali głowę tobie, lub twojej dziewczynie !!

Do bagażnika z takimi pociskami !!!!!!!!

Jak mieli jeszcze te poprzednie mondziaki to jak jechalem matki autem to bylo to samo. Wszyscy uciekali na srodkowy pas na wislostradze:)
szymlorek - Wto 18 Mar, 2008

JIMEK napisał/a:
swietna motyla noga zabawa... :P

Żebyś wiedział :lol2:
Ostatnio też się w to bawiłem tyle że passatem ...i też działa :rotfl:

GOKART - Śro 19 Mar, 2008

Jak tak się Wam to podoba to zatrudnijcie sie w policji. Mają trochę wolnych wakatów... ^^D
Anonymous - Śro 19 Mar, 2008

No to moze moje 3 grosze lub kazika 12 groszy tu wtrace :)

Co do pocisku torebki itp .. biala torebka srednicy czapki w ktorej znajduje sie
UWAGA I O DZIWO !! 1 pomadka do ust, 1 karta platnicza , 1 rajstopy bez pudelka
z ciekawosci wsadzilem to na wage -23 deko.. nadanie pedu aby urwal glowe przy tej wadze i tym ze lezy na przednim podszybiu w zaglebieniu na drobiazgi hmm.. nie chce robic awantury ale no coz .. po czesci sie zgadzam i to bardzo pociski w aucie - butelki z woda / piesek na tylnej szybie / itp itp itp ale no ok .. nie ciagne dalej watku ( kocham Marte za zawartosc jej "wyjsciowej " torebki - nie nawidze za codzienna torebke - tak tej bym tam nie polozyl)

W policji ? jako poscigowka ?:) chetnie :)
ale ja prawka nie mam jezdze zeby pocwiczyc przed egzaminem :)

nie no zartuje :) lubie jezdzic ale no sami rozumiecie .. nawet jako poscigowka by sie to awanturowalo z moim morale :)