Techniczne - Przekładnia kierownicza - regeneracja / wymiana
Maciusiowy - Wto 18 Mar, 2008 Temat postu: Przekładnia kierownicza - regeneracja / wymiana Mam pytanko, bo moja przekładnia kierownicza wymaga regeneracji (ponadrywała mi się z deczka gumowa uszczelka), czy lepiej ją regenerować (i ile to może mniej więcej kosztować - ja mam info o 300 - 600 PLN), czy kupić jakąś używkę, lub ....nową. Z góry dzięki za jakiegolwiek uwagi.
Anonymous - Wto 18 Mar, 2008
WIem ze do puga to aso sprzedaje profi regenerowane magle. Sa tez zaklady kiedys regenerowalem do mustanga to zaplacilem 300zl za robocizne + cos tam za czesci ale to bylo ladnych pare lat temu. Uzywany magiel to ryzyko ze mozesz kupic gorszy jak swoj albo pojezdzi krotko. SPytaj sie w aso ile kosztuje regenerowana.
The Mc - Śro 19 Mar, 2008
Dobry zaklad jest na ul Sniadeckich - ja za maglownice bez wspomagania zaplace 250zl
Anonymous - Śro 19 Mar, 2008
co do uzywanej .. to ja sadze ze uzywana to juz masz ...
polezy ci taka na szrocie troche zlapie rudej tu i tam i bedzie scislo pieknie chodzila jak nowa..
zapniesz w auto polatasz pare dni i bedzie to samo ...
ja robie tak zazwyczaj - jesli regeneracja kosztuje y ZL a nowa nie kosztuje wiecej niz 1.5 razy to no max 2 razy to wole nowa .. podaj na prv jakis part number to zobacze ile w IC musze zaplacic za taka przekladnie i dam ci znac
Maciusiowy - Śro 19 Mar, 2008
Zajac, jak tylko skołuje numer części - dam Ci znać na PW, i dzięki za pomoc. Tak na marginesie...o kupowaniu używek mam podobne zdanie do Waszego
|
|
|