To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Hamowanie u Macka

Bad-i - Śro 05 Mar, 2008
Temat postu: Hamowanie u Macka
poniewaz ostatnio zaspawalismy wydech za kolektorem (ktory dosc mocno puszczal a wlasciewie odpadl) i jest jakos tak niby ciszej ale chyba szybciej to chcialbym pojechac i zobaczyc jak to wyplynelo na wyniki. Dodatkowo poniewaz ostatni ten Agrupowy tlumik jest tylko przekrecany to chce sprawdzic czy ma on jakikolwiek wplyw na moc w stosunku do tego cichego. Zawsze mnie to interesowalo czy taki ostatni tlumik dodaje czy zabiera (nawet jezeli byl by to 1KM)

any chetni??

Anonymous - Śro 05 Mar, 2008

ja sie probuje do Macka od rana dodzwonic i umówic na piatek jak juz bede miał załozony wydech Peugeot Sport i dolot Receland zakupiony w firmie www.G-FORCE.pl ;D

wiec jestem chetny - jak sie dodzownie do Maćka to dam znac ;)

r26rulez - Śro 05 Mar, 2008

w sobote moge jechac
w tygodniu nie dam rady.

Bad-i - Śro 05 Mar, 2008

Marcel 08 napisał/a:
ja sie probuje do Macka od rana dodzwonic i umówic na piatek jak juz bede miał załozony wydech Peugeot Sport i dolot Receland zakupiony w firmie www.G-FORCE.pl ;D

wiec jestem chetny - jak sie dodzownie do Maćka to dam znac ;)

to daj znac bo ja jestem bardzo ciekawy czy wydech cos wogole daje (tzn zamiana ostateniego tlumika na przelotowy lub seryjny)

Ok wiec plan jest takie:

piatek 7/03/2008 godz.: 17 30 widzimy sie u Maćka na mineralnej - narazie jest :zamówione" na 2 auta jak ktos chetny prosze sie wpisac ;)

z chęcią bym podjechał ale nie wiem czy do tego czasu zrobią mi leona (baba wjechała mi w tył), może będzie jeszcze jakiś inny termin?

teraz tak akurat jedziemy przed BK wpólnie, ale zawsze do Macka możesz podbić przeciesz indywidualnie, albo przegladaj forum moze sie jakos ekipa zorganiuzuje ;)

r26rulez i anjas chyba tez sie chca wybrac ;)

MoRToN - Śro 05 Mar, 2008

Hm.. ile tam hamowanie ?

I ja bym moze podleciał zobaczył ile fabryka dała.

Stf - Śro 05 Mar, 2008

jeśli uda zrealizować się plan na najbliższą sobotę to na pewno będę.

woops to nie ten tydzień ..

Marcel 08 napisał/a:
r26rulez i anjas chyba tez sie chca wybrac

tak tylko

Marcel 08 napisał/a:
piatek 7/03/2008 godz.: 17 30

mi nie odpowiada niestety.

stf ja w sobote bardzo chetnie- moze byc nawet rano czyli ok 12:)
Panek jak bedziesz mial samochod to wpadnij.

Marcel08 a czy moglbys ( jesli bedziesz jeszcze rozmawial z Mackiem)zarezerwowac rowniez w sobote ok 11:30 - 12 ??

r26rulez napisał/a:

Marcel08 a czy moglbys ( jesli bedziesz jeszcze rozmawial z Mackiem)zarezerwowac rowniez w sobote ok 11:30 - 12 ??

ziom nr do Maćka masz w PW ;) i wiecej info ;)

MoRtOn nie wiem czy jest jakis podział cenowy, ale Maciek jest najtanszy na rynku a wyniki u niego sa chyba dosc wiarygodne i nie ksiazkowe ZAWSZE i jak cos jest dobrze to jest dobrze a jak cos nie gra to wykres to pokazuj ;) a koszt hamowni oscyluje w granicach 50zł - dla nas i nie wiem czy dla innych tez czy nie...

Dobra umowilem sie na 12 w sobote 8 marca :)
moze z okazji dnia kobiet bedzie troche taniej ;D

jak ktos chetny to zapraszam

rasta - Śro 05 Mar, 2008

50 dych - standardowa cena u Maćka.
Stf - Śro 05 Mar, 2008

r26rulez napisał/a:
stf ja w sobote bardzo chetnie- moze byc nawet rano czyli ok 12:)

znaczy się w sobotę realizuję plan (...) - ale na Śląsku :P . Jeśli będzie ktoś chętny w przyszłym tyg to ja się piszę.

r26rulez napisał/a:
Dobra umowilem sie na 12 w sobote 8 marca :)
moze z okazji dnia kobiet bedzie troche taniej ;D

jak ktos chetny to zapraszam

chcialem Merca sprawdzic, ale automatu niet :faja: wiec zgarnij mnie z domu jak bedziesz jechał ^_^