Anonymous - Wto 19 Lut, 2008 Temat postu: Ulepszenie jakosci zdjeciaPanowie czy jest ktos mi w stanie jak w temacie to zdjecie
1600x1200
zajebiscie mi sie podoba i chcialbym je sobie wydrukowac, ale jego jakos pozostawia sporo do zyczenia Anonymous - Wto 19 Lut, 2008 szumy mozesz zniwelowac rozmyciem w np photoshopie
milej zabawyAnonymous - Wto 19 Lut, 2008 nie mam photoshopa i nie ogarniam go Anonymous - Śro 20 Lut, 2008 nie za duzo da sie zrobic z rozziarnionym czarnobialym szotem... moze jakis efekt?
hmmm...
Anonymous - Śro 20 Lut, 2008 dzieki Jimuś masz pochwe za checi jest ciut lepiej ale szkoda,ze nie wyszło lepsze .... Jacek nie postarałes sie - taki zarcik Anonymous - Śro 20 Lut, 2008 ŁAŁAłiła, fenks!
Marcel 08 napisał/a:
acek nie postarałes sie - taki zarcik
z kim gadasz?
ps. jak bys mial oryginal to bym mogl jeszcze sprobowac powalczycAnonymous - Śro 20 Lut, 2008
tak na szybko w picasie2mi - Śro 20 Lut, 2008 przecież to zdjęcie straszne jest, najrozsądniej by było zrobić jakiś retro-stajl, jak mikson zapodał, wyciągnięcie z niego czegoś ludzkiego jest w zasadzie niewykonalne Loko - Śro 20 Lut, 2008 Wlaczyłęm walczyłem w trakcie robienia wydawało mi sie ze dobrze idzie, jak skończyłem to chyba jednak wyszło gorzej niz orginał
Anonymous - Śro 20 Lut, 2008
retro , bez szumu , zwiekszona poswiata proszzzz 106 - Śro 20 Lut, 2008 fajny temat :) jak dla mnie to korekta mi najlepsza....The Mc - Śro 20 Lut, 2008 mnie sie te ziarno podoba, ja byl calosc rozjasnil i wydrukowal na wielkim formacie (zrobic z tego tapete)Stacho - Śro 20 Lut, 2008 spróbowałem, pobawiłem się i wszysło coś takiego:
druga opcja:
Anonymous - Pią 22 Lut, 2008 narazie moj typ do druku to:
1. mi
2. stacho
3. mikson
zajebiscie dziekuje chłopaki - jak ktos cos jeszcze wykombinuje to dawac
gdzie najlepiej to wydrukowac? polecacie jakas "drukarnie" ?strick - Pią 22 Lut, 2008