saxorulez - Śro 13 Lut, 2008 Temat postu: Nowy Top Gear - wydanie polskieNo i kupa..
właśnei przejrzałem Top Gear magazyn, wydanie nr 1 Polskie.
Artykuły to przedruki z UK wydań - wakacyjnych 2007!!!
W wydaniu drugim bedą opisywali Rollce'a Dropehead - którego w Anglii już dawno opisywali
Nie ma nic co tchnęło by nowością, zbyt kolorowo, za duż zdjeć, za duży show, taka guma do żucia TURBO. Jak dla mnie za mało "treści"
Chyba jednak pozostanę przy Car Magazine i paru innnych brytolskich tytułachanjas - Śro 13 Lut, 2008 szkoda, miałem spore nadzieje i czekałem na polską wersję TG Marek23 - Śro 13 Lut, 2008 Ja uważam, że KM/H jest dobre... Własne testy, dużo pasji, właściciel ma evo 400, evo seria i s2000. Pasjonat, trzeba go wspomagać.saxorulez - Śro 13 Lut, 2008 zgadza się..
KMH jest oklenny - Czw 14 Lut, 2008 wlasnie tez ostatnio sie zaczytalem w kisko w kmh... dobre foty, widac przedewszystkim ze ich!!!!!
a TGPL... szkoda... ale mysle ze skoro bbc sprzedalo licencje to dopilnuja aby predzej czy pozniej mialo ich poziom...Bart - Czw 14 Lut, 2008 kupiłem dziś TG, cena mocno zachęcająca - raptem 3.8zł.
Naczelnym jest Piotr R. Frankowski - pamiętam gościa jeszcze z dawnego "moto magazynu", myślę, że będzie dobrze. Daję im kredyt zaufania na najbliższe 3 numery mi - Czw 14 Lut, 2008
bart napisał/a:
raptem 3.8zł
bart napisał/a:
Naczelnym jest Piotr R. Frankowski
dziś kupuję, niech się dzieje co chce!TomsoN - Czw 14 Lut, 2008 Kupiłem dzisiaj rano w empiku. Pierwsze wrażenia dość dobre. Sporo fotografii, mogłoby być więcej tekstu. Cena i tak pewnie wzrośnie wraz z następnymi numerami. Wieczorem sobie przeczytam i zobaczaymy czy warto, narazie przglądnąłem sobie stronki i jest git.Loko - Czw 14 Lut, 2008
bart napisał/a:
kupiłem dziś TG, cena mocno zachęcająca - raptem 3.8zł.
Naczelnym jest Piotr R. Frankowski - pamiętam gościa jeszcze z dawnego "moto magazynu", myślę, że będzie dobrze. Daję im kredyt zaufania na najbliższe 3 numery
O to mnie to przekonuje, do dziś mam kolekcje motomagazynów z jakichś 6 lat, to była jedyna porządna gazeta w tamtych latach, bo włąśnie auta były opisywane z pasją i były to zarówno zwykłe auta, jak i zawsze pojawiały się rarytasy typu sti 22b, testy evo, m3 e30 czy delta integrale. Ostatnio nawet znalazłem plakat z motomagazynu na którym jest piekne niebieskie 106 rallye.qbus - Czw 14 Lut, 2008
Cytat:
Ostatnio nawet znalazłem plakat z motomagazynu na którym jest piekne niebieskie 106 rallye.
Wisi taki u mnie w pracy na magazynie... codziennie go mijam po pare razy i mowie sobie ze kiedys bede mial takie rallye w takim stanie do trzymania w garazu mi - Pią 15 Lut, 2008 kupiłem, już leży na podłodze w wc i czeka na bycie przeczytanym; na razie tylko udało mi się rzucić okiem i pierwsze wrażenie całkiem pozytywneBart - Pią 15 Lut, 2008
bart napisał/a:
raptem 3.8zł
ajaja, trochę się zagalopowałem z ceną. TG kosztuje 3.9 zł
Jeśli ktoś poczuł się oszukany - przy najbliższej sprzyjającej okazji zwracam te 10 groszy mi - Pią 15 Lut, 2008 wczoraj było blisko - chciałem wziąć 3.80 jadąc wieczorem na stację, coby kartą nie rzucać, na szczęście wziąłem 4 zł (bo nie było drobnych), otarłeś się o solidne bęcki anjas - Pią 15 Lut, 2008
bart napisał/a:
Jeśli ktoś poczuł się oszukany - przy najbliższej sprzyjającej okazji zwracam te 10 groszy
ufff, całe szczęście. Bo powiedziałem o tej cenie stu tysiącom moich przyjaciół i każdy z nich domaga się teraz tych 10 groszy reszty.
10 tysięcy złotych przelej po prosty na moje konto a ja je rozdysponuje wśród przyjaciół, żeby nie było żadnego kwasu polll - Pią 15 Lut, 2008 chcecie z moto magazynu skan testu 106 rallye ??