To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 8V kontra 16V czyli 106 in action

CHRZANEK - Śro 06 Lut, 2008
Temat postu: 8V kontra 16V czyli 106 in action
Wczoraj po zakończonym mini sprincie pod stadionem Xlecia wracaliśmy z Marcelim Szpakiem (ksywa nieprzypadkowo pasuje po ostatniej imprezie u Badiego ;) ) na dwa furaczi w kierunku ochota.
Ogólnie powrót był w tempie średnio dynamicznym, jakoś tak nie bardzo było okazji ani świateł żeby pocisnąć z zatrzymanego...
Przewaliliśmy się przez całą trasę "Ł" aż do pomnika lotników aby tam skręcić w ulicę "Żwigury".
Brak wolnych pasów jedynie prawy.
Marcelli staje na pole position, ja za nim niczym Kimi Raikonen za Lewisem Hamiltonem :D :D :D
Żółte, zielone, Marcel sie wstrzelił doskonale - widać że był skupiony i klimat mini sprintu mu nie przeszedł ;) , ja zaspałem i wystartowałem ze zbyt wysokich obrotów...
Jedynka zdecydowanie dla naczelnego Beja stolicy ;) Kurde szybkie to rallye.
Przepinamy na dwójkę, Marcelli pierwszy bo ma krótsze biegi, ja ślepnę od shift lightu ;) sytuacja wraca do normy zmieniam pas żeby nie zdemolować mu kufra ;) Powoli go łykam, trójka i wszystko staje sie jasne :)
20 horspałerów różnicy to znaczna różnica i na końcu trójki jestem wyraźnie przed marcelim, chwilę jeszcze ciągne na 4 biegu, ale dojeżdżamy do świateł na banacha.
Jak na złość pasy lewy i środkowy są zajęte... więc powtarzamy dokładnie taki sam start.
Marcel pierwszy z prawgo pasa, ja za nim jak cień, jak druch Boruch, jak Tommy Lee Jones w ściganym :D :D :D

Zielone - znowy Marcelli wystrzelił jak z procy, ale ja już wystartowałem z 3000rpm, więc dużej różnicy nie było, na dwójce juz miałem gołąbeczka w garści, trójkę wkładałem na równo i nawet zamachałem do chłopaków, ale nie wiem czy odmachali bo już tego nie widziałem... Byłem przed nimi. Ile ? Nie wiem? Sporo...
Za skrzyżowaniem z Racławicką (chyba nie jestem pewny) nie było już warunków do sprintu więc wyrównaliśmy pośmialiśmy się do siebie i spokojnie pojechaliśmy na ul. 1 sierpnia do centrum zła :D :D :D
Ogólnie było fajnie i widać że krótsza skrzynia bardzo pomaga pozornie słabszemu rallye.
Natomiast MOC jest z S16 :D :D :D

Na zakończenie dodam że miałem pilotkę - Milenkę która znakomicie zagrzewała mnie do fightu :D :D :D

2:0 dla S16

Anonymous - Czw 07 Lut, 2008
Temat postu: Re: 8V kontra 16V czyli 106 in action
CHRZANEK napisał/a:

Ogólnie powrót był w tempie średnio dynamicznym,

ziom raczej DYNAMICZNYM, ale bardzo bezpiecznie :D OCZYWISCIE

3 bieg nas u ciebie niszczył i moglismy tylko zobaczyc usmiechnieta buzke Radka i Mileny odjezdzajacych w sina dal, ale nie ukrywam,ze fajnie było sie kopnac przez miasto w takim towarzystwie i stylu ;)

zdrowe to twoje s16 i bardzo milo sie nim jezdzi, tylko ogarnij to brzecznie i rozporke i bedzie GIT

k-mart - Czw 07 Lut, 2008

hehehe, fajnie to musialo wygladac:
moc i kompetencja na czarno i bialo :)

GOKART - Czw 07 Lut, 2008
Temat postu: Re: 8V kontra 16V czyli 106 in action
CHRZANEK napisał/a:

Marcelli staje na pole position, ja za nim niczym Kimi Raikonen za Lewisem Hamiltonem :D :D :D

hehehe dobre. Gratki dla zwyciężcy ! tylko szkoda że nie było żadnych rond czy cóś żeby sobie pofisiować :D
Zawsze robi się ciekawiej ;)

moze by tu jeszcze dotac Peugeotem przez miasto jak samolotem :devil:
OSKAR - Czw 07 Lut, 2008

pieknie panowie.
zazdroscic.
mam nadzieje,ze niedlugo we trzech staniemy na drogach stolicy :rotfl: :rotfl: :rotfl:

CHRZANEK - Czw 07 Lut, 2008

Marcel 08 napisał/a:
tylko ogarnij to brzecznie i rozporke

A ty ziom ogarnij prawe światło mijania i wywal śmieci z Emsi Donald, bo podobno straszą od tygodnia :D :D :D

Vlodarsky - Czw 07 Lut, 2008

i wszystko jasne :)
Chrzaniu właściwie to czemu my nie pojechaliśmy się pościgać na prostej obok mnie jak byłeś ?

CHRZANEK - Czw 07 Lut, 2008

Vlodarsky napisał/a:
Chrzaniu właściwie to czemu my nie

Nie wiem...
W sumie u Ciebie bylismy z calym ekwipunkiem na pace :D :D :D
A Kg to wróg osiągów :D :D :D

OSKAR napisał/a:
pieknie panowie.
zazdroscic.
mam nadzieje,ze niedlugo we trzech staniemy na drogach stolicy :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Osci jak wsadze wydech to jazda, bo Lwiątko jest lekko przypchane przez ten przelotowy z poloneza trucka :wall: ale nasza jazda z Radkiem wygladała jak nasza w tedy po BK u rowińskiego :]

106 - Czw 07 Lut, 2008

chrzanek kiedy w kr bedziesz? :D :D
kubas - Czw 07 Lut, 2008

Czyli jednym slowem dzik ma racje :D Wygladalo to pewnie jak jakis stary b & w film :) Gdybys chrzanek mial to przelozenie ze skrzyni rejlaka to bylaby jeszcze wieksza masakra pewnie. U marcela duzo waga i przelozenie pewnie dalo. Ladnie sie bawicie chlopaki ladnie !!

co do wagi to jakiejs masakrycznej róznicy nie ma ;) ale 22HP zrobiło swoje ;D

ale było fajnie ..... zawsze jarało mnie smiganie po miescie, ale tak kolo 1 w nocy w 2-4 auta :faja:

Bad-i - Czw 07 Lut, 2008

CHRZANEK napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
tylko ogarnij to brzecznie i rozporke

A ty ziom ogarnij prawe światło mijania i wywal śmieci z Emsi Donald, bo podobno straszą od tygodnia :D :D :D

Marcel podobno zostawil tam kawalek cheesa, po tygodniu sam wziął i spier.....do...lił :D

to był wyscig sera z cheesburgera z sosem majonezowym z big mac'a a starterem była frtyka :pom: