Anonymous - Nie 03 Lut, 2008 Temat postu: Warszawska Vanilla Skyniestety nie udalo sie z golfem v gti od zera na swiatlach. Nie udalo sie takze z nowym zoltym leonem FR MASTER/Sa mimo ze miejscami bylo grubo (ktos cos wie co to?)
ale... znalazlem rozowy aparacik w bagazniku i go skillowalem niezobowiazujaco...
Marek23 - Nie 03 Lut, 2008 Artysta...Anonymous - Nie 03 Lut, 2008 Anonymous - Nie 03 Lut, 2008 Vlodarsky - Nie 03 Lut, 2008 Jimmi z golfem nie ? dlaczego ?
foty mistrzowskie lenny - Nie 03 Lut, 2008 fajne fotki... kurde... a ja nie mam zadnych ladnych fotek hani... moze spotkamy sie jimus ktoregos ladnego dnia??? wezme swoj± lustrznke i powiesz mi co mam robic... what do you say??k-mart - Nie 03 Lut, 2008 Fotki naprawde bardzo udane!
A nowy seat "ponoc" jest szybki.Rudello - Nie 03 Lut, 2008 Morderczo wyglada na tych fotach.
NAJSSS>>> Michał - Nie 03 Lut, 2008
lenny napisał/a:
:) fajne fotki... kurde... a ja nie mam zadnych ladnych fotek hani... moze spotkamy sie jimus ktoregos ladnego dnia??? wezme swoj± lustrznke i powiesz mi co mam robic... what do you say??
złodziej ....GOKART - Nie 03 Lut, 2008 oo fajnie foty z klimatem. Nie mówcie mi tylko że zrobione jakim¶ telefonixem Anonymous - Nie 03 Lut, 2008
hehe
Anonymous - Nie 03 Lut, 2008 fenks
Vlodarsky napisał/a:
Jimmi z golfem nie ? dlaczego ?
obaj bylismy chetni ale los chcial inaczej i sie nie udalo ze startu.
lenny napisał/a:
fajne fotki... kurde... a ja nie mam zadnych ladnych fotek hani... moze spotkamy sie jimus ktoregos ladnego dnia??? wezme swoj± lustrznke i powiesz mi co mam robic... what do you say??
zawsze bardzo chetnie ale moge to jutro jakos moze ewentualnie we wtorek. dzisiaj ladnie bylo...
jeszczez r69 chcial tez... ja zawsze chetnie
k-mart napisał/a:
A nowy seat "ponoc" jest szybki
z rolowanego szlismy dosc rowno wiec jestem ciekaw co tam siedzi. nowy leon FR znaczek, zolty wielkie logo master/s na bokachr26rulez - Nie 03 Lut, 2008 super fotki
JIMEK napisał/a:
jeszczez r69 chcial tez... ja zawsze chetnie
kurcze dzisiaj byla ladna pogoda, ale do niczego sie dzis nie nadaje.
Jimek a kiedy wyjezdzasz?? i kiedy wracasz??anjas - Nie 03 Lut, 2008 Ja też jestem chętny na fajn± sesję BaRtO_206GT - Nie 03 Lut, 2008 ja tez!! zaloze jajosciski