Stf - Śro 30 Sty, 2008 Temat postu: Stf vs r26Jako że lubię kolekcjonować porażki, co by mieć ambicje na przyszłość postanowiłem udowodnić sobie że golf nadal hujowo jeździ. Więc. Pierwsze światła Dacia Logan - hmmm. Myślę sobie sporo dzisiaj cichociemnych więc go nie ruszam. Kolejne śwatła CLS 320 cdi - ~20 lat za kierownicą - ok jedziemy. - > przy 3 biegu ponad długość dla golfa. No ale nuda, dalej nic się nei dzieje. Snuję się jak pies bezdomny po Sadybie w kierunku KJ i nagle z naprzeciwka pojawił się żółty r26 :D r26rulez ? - > niestety nie. Po sobotnim sprincie po prostu ciekawiło mnie jak to byłoby od zera. Szybki nawrót- następne światła - jest - PP... jako że nadal moja kanalizacja wygląda jak wygląda przyciągnęła "przypadkiem " uwagę kierownika r26 więc ciekawy start był pewny. Szczerze mówiąc obawiałem się szpery dlatego też pierwszy start oszukiwałem:D:D:D-> toczyłem się jakieś 10cm/s no ale coż. żółte - ogień. jedynka z pół długości, dwójka - długość, trójka bez zmian- początek czwórki r26 zaczął odrabiać z pół długości i kolejne światła pod orlenem, pełne hamowanie. Kolejny start- obaj PP. Tym razem ze startu zatrzymanego. Żółte -ogień. Jedynka równo - dwójka - maska dla r26, trójka wyjechał na długość - może 1,5. Hmmm podobna akcja jak z dzika r5 na jednym wałku Po prostu u mnie trójka to na razie totalna porażka Pamiętnik uzupełniony- za chwilę uzupełniam złote myśli
Tak w kwestii przypomnienia: ostatnie hamowanie 195km/270Nm, czyli "prawie" tyle co 230km/310Nm r26rulez - Śro 30 Sty, 2008
Stf napisał/a:
nagle z naprzeciwka pojawił się żółty r26
no zesz kurwa ile tego dziadostwa jezdzi po tej Warszawie ??
Stf napisał/a:
Po sobotnim sprincie
W sobote to wyciales tak dzide, ze nawet nie wiedzialem co sie dzieje
W sobote to wyciales tak dzide, ze nawet nie wiedzialem co sie dzieje
u Was nie zapala się czerwona lampka jak pojawiają sie 2 dodatkowe wolne pasy w jednym kierunku ?r26rulez - Śro 30 Sty, 2008
Stf napisał/a:
u Was nie zapala się czerwona lampka jak pojawiają sie 2 dodatkowe wolne pasy w jednym kierunku ?
no zapalila tylko zanim dodalem gazu to Ciebie juz nie bylo Anonymous - Śro 30 Sty, 2008 kurwa ziom trzeba w takim razie działać przed sezonem .... nie dobrze ze jestes kilowany na miescie - ogarnij sie Stf - Śro 30 Sty, 2008 czekam na niesamowitą hamownię mistera wtorka już 4 miesiąc .... bez tego nie chce podjąć się zestrojenia większego ciśnienia.... a jest ok 0,8bar spadające do 0,7 na kolektorze dolotowym... wiec prawie jak seria 180km.Bad-i - Śro 30 Sty, 2008 jak tak wogole mozna??Stf - Śro 30 Sty, 2008 na razie mam cierpliwość, zima i w ogóle...Bad-i - Śro 30 Sty, 2008 Stf - moj komentarz byl dodatkiem do komentarze marcela Stf - Śro 30 Sty, 2008 ja lubię być killowany. to taki nowy rodzaj lansu trampkarzy w golfach jdm Bad-i - Śro 30 Sty, 2008
Stf napisał/a:
ja lubię być killowany. to taki nowy rodzaj lansu trampkarzy w golfach jdm
w jdm-ach to kilowani moga byc tylko Hondziarze Anonymous - Śro 30 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
w jdm-ach to kilowani moga byc tylko Hondziarze
ale stf z tyłu i z boku wyglada jak 1.4 wiec cos w tym jest Bad-i - Śro 30 Sty, 2008 to prawda, bo Honda Michala tez jest 1.4 i wyglada fatalniesaxorulez - Śro 30 Sty, 2008
Cytat:
Stf napisał/a:
nagle z naprzeciwka pojawił się żółty r26
no zesz kurwa ile tego dziadostwa jezdzi po tej Warszawie ??
czy to było ok 20 z minutami.. jak tak to widziałem tą meggi w wilanowie.
Jadąc moją Almerą.. szkoda mi na nią było ropy po 3.93 za litr Marek23 - Śro 30 Sty, 2008 NIE,Stf jesteś zielony i takie jaja robisz? Te Megany znów takie nie straszne, podkręć świstaka i będzie lepiej...
Ile waży Twój Jdm Golf? Chyba lżejszy od Megany...