HH.ORG na Torze - [foto & gg] VI eliminacja sezonu gokartowego HH.org
Anonymous - Nie 13 Sty, 2008 Temat postu: [foto & gg] VI eliminacja sezonu gokartowego HH.orgWrzucam narazie tutaj, zdjecia nie sa jakies hardcorowe, ale jak Rudello bedziesz miał cos przeciwko to wykasuje.
mi i 106 zapewne dysponuje lepsza jakosci róznych zdjec z gokartów i mi ma chyba artystyczne Freeman ma również chyba jakies zdjecia wiec bedzie tego troszke
lepiej niz w w kinie - drineczki i Transformers na małym ekranie
3 drombo
rozkoszny rudello
a to juz 9:07 w sobote - zmarzniety Oskar
o znowu rozkoszny Rudik - nie Rubik
nox ktory od tego momentu powiedział dwa słowa do wyjazdu
Dzon i michool
a teraz SESJA ruuuuuuuuuuuuudelllllaaaaaaaaa
chyba dosc mocno zmeczony michool
w prawej czesci ugoscil nas michool
o HOThatch'e
no to wyruszamy na karty bo juz poludnie
80KM potwór
na koniec poszlismy sie zrelaksowac w 6 poszalec na zjezdzalniach
18:57 sobota wracamy .... szama w Wars wita Nas i go to 1st class
i misio patysio poszedl spac z butelka - ta niewidoczna butelka
THE END
anjas - Nie 13 Sty, 2008 fajne foty, zazdroszcze wyjazdu Anonymous - Nie 13 Sty, 2008
anjas napisał/a:
fajne foty, zazdroszcze wyjazdu
ty zazdrosc tylko postaraj sie nastepnym razem jakos wygospodarowac sobie wolny czas i jedziesz z nami andrzejku juz nawet nie mowie o imprezowaniu a o samej jezdzie na www.DAYTONA.Krakow.plstrick - Nie 13 Sty, 2008 Kurde fajnie mieliscie
Rudello fajna twoja sesja CHRZANEK - Nie 13 Sty, 2008 Hehehe - to sie nazywa lans und bauns
Mam nie odparte wrażenie że Rudi wpadł w oko Marcelowi
No i fajnie zobaczyć "mordki" z południa Bad-i - Nie 13 Sty, 2008 PATOLOGIA Anonymous - Nie 13 Sty, 2008 Rudiego wzielismy z Oskarem na kanapke ale ta cholera zabierała nam koce raz mi (moze lepiej by bylo napisac mnie ) raz Oskarkowi
poza tym ja nie lubie Rudellka kubas - Nie 13 Sty, 2008 ladnie sie bawicie chlopcy ladnie !! Czekam na fotki od mi z komentarzem oczywiscie Anonymous - Nie 13 Sty, 2008
kubas napisał/a:
ladnie sie bawicie chlopcy ladnie !! Czekam na fotki od mi z komentarzem oczywiscie
no w zyciu tyle km po starówce nie zrobilem co w piatkowa noc ..... szkoda, tylko ze MIchal sie nachlał i nie spotkalismy sie z nim jeszcze bo było by juz totalnie zdobyte miasto ale i tak Krzysio z Ania zaskoczyli nas swoim przyjazdem - po prostu SZKO, siedzimy sobie na kacu i cos gadu gadu Rudy trup mnie dopadał kac, a michool z Dzonem pojechali po Michała i jego ziomów, patrzymy WTF co tu robie Lalka na WPI patrzymy a tam Morgan z bananem na twarzy wysiada i oznajmia nam,ze jest Niemy - Nie 13 Sty, 2008 piekny balet mieliscie chlopaki
mam nadzieje ze nastepnym razem tam bede do Anonymous - Nie 13 Sty, 2008
Niemy napisał/a:
piekny balet mieliscie chlopaki
mam nadzieje ze nastepnym razem tam bede do
bardzo niewykluczone,ze w marcu bedziemy chcieli ponownie pryjechac na tor DAYTONA - tak wstepnie rozmawialismy miedzy soba, zobaczymy jak wyjdzie wiec bedziesz mial mozliwosc nadrobienia zaległosci michool_vt - Nie 13 Sty, 2008
było elegancko, szkoda tylko ze pewne kluby byly nieosiągalne OSKAR - Nie 13 Sty, 2008 hihihi piekny temat.
zaraz ogarniam foty i wrzucam tutaj Niemy - Nie 13 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Niemy napisał/a:
piekny balet mieliscie chlopaki
mam nadzieje ze nastepnym razem tam bede do
bardzo niewykluczone,ze w marcu bedziemy chcieli ponownie pryjechac na tor DAYTONA - tak wstepnie rozmawialismy miedzy soba, zobaczymy jak wyjdzie wiec bedziesz mial mozliwosc nadrobienia zaległosci
mam nadzieje ze do tego czasu zdrowie pozwoli mi na taki wypad, tzn nie na to zeby stac i patrzec tylko zeby nawiazac jakas rywalizacje na torze no i przy czytaniu ksiazek w twardych okladkach Anonymous - Nie 13 Sty, 2008 wiec zdrowiej i czekamy na spotkanie LIVE