HH.ORG na Torze - po Jacowy pug 106 vs. 306 cabrio
Vlodarsky - Pią 04 Sty, 2008 Temat postu: po Jacowy pug 106 vs. 306 cabrio Żaden kill ani nic ale miłe spotkanie.
Jechałem sobie do domu 60km/h... wylot na Gdańsk jak zwykle.
Nagle słyszę że coś mruczy za mną
Patrze, patrze a ja w teatrze 106 S16 czarne.
To on przodem ja za niego i 3 bieg. Gość zjechał na lewo na Wóycickiego więc ja znowu luz i po malutku do domu................ ALE nagle słysze, że leci prawym no to za nim i tak trasą do połowy wysokości Łomianek tłok więc nie było gdzie ani nic...
ale później on zawraca to i ja sobie pozwole i kolega ze 106 zawracał pierwszy i odrazu ogień i w tym przypadku on nie miał trakcji do 3 biegu a ja na trzecim już miałem. Żadnego ścigania tylko równa jazda. Później światła i ja za nim stoje. Start oczywiście bez trakcji ale lecieliśmy dalej ja cały czas za nim. Nie odchodził mi raczej... tak mniej więcej do 180 jechaliśmy... Później skręciłem na Wólkę za nim i tam też cały czas równiutko... Żadnego ścigania i było to zupełnie niemiarodajne bo trakcji brak. Ale było miło poznać i zobaczyć dwie ładne 106 bo druga czekała na Wólce.
P.S. Jak tak popatrzyłem to raczej z zatrzymanego na suchym to bym dostał... ale z rolowańca raczej nie...
Pozdrawiam dwóch kierowców czarnych bolidów.
Misiek_lbn - Pią 04 Sty, 2008
to może jedna z nich to ref'a
BaRtO_206GT - Pią 04 Sty, 2008
leciales z Ref'em, spotkalem go jakies 10 minut pozniej i pytal sie mnie co masz pod maska.. czy cos mocnego czy to ze Ci nie odchodzil to byla wina tego ze nie mial trakcji do 3 biegu ta druga 106-tka jest szybsza i nalezy do Sebsona.
Jaco707 - Pią 04 Sty, 2008
BaRtO_206GT napisał/a: | leciales z Ref'em, spotkalem go jakies 10 minut pozniej i pytal sie mnie co masz pod maska.. czy cos mocnego czy to ze Ci nie odchodzil to byla wina tego ze nie mial trakcji do 3 biegu ta druga 106-tka jest szybsza i nalezy do Sebsona. |
Auto Refa (czyli moja ex 106) ma teraz podobno ok 140KM
Vlodarsky - Sob 05 Sty, 2008
Barto ja też bez trakcji jechałem. ale jak już jechaliśmy na wyższych biegach to wielkiej różnicy nie było. Ale jak wcześniej mówiłem z zatrzymanego na suchym raczej nie mam co stawać.
CHRZANEK - Sob 05 Sty, 2008
Fiu fiu Małe czarne są groźne
Mick - Pon 07 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a: | Fiu fiu Małe czarne są groźne |
taaa bójcie się
czarne małe rules LOL LOL
Vlodarsky - Pon 07 Sty, 2008
Mick napisał/a: | taaa bójcie się
czarne małe rules |
a ja na was gwiżdżę i zbieram sobie pieniążki jak tylko wyjde z długów
Mick - Wto 08 Sty, 2008
[quote="Vlodarsky"] Mick napisał/a: |
a ja na was gwiżdżę i zbieram sobie pieniążki jak tylko wyjde z długów |
chyba dopiero wtedy zagwiżdżesz
Jakarti - Wto 08 Sty, 2008
Vlodziu znowu lata tylko 180 po drodze gdy nie ma trakcji
Vlodarsky - Śro 09 Sty, 2008
Jakarti napisał/a: | Vlodziu znowu lata tylko 180 po drodze gdy nie ma trakcji |
Jechałem za nim
|
|
|