To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - snołbłord

Vlodarsky - Wto 11 Gru, 2007
Temat postu: snołbłord
A więc Marek23 do tablicy i może jakieś konkrety jak się uczyć jazdy na tym ustrojstwie :P próbowałem raz i po dwóch godzinach już nawet nawet wiedziałem o co cho. Ale teraz jak by się śnieg trafił (przydałby się) to bym jeszcze raz chciał spróbować bo dwie deski mi nie pasują... i na dwóch deskach to ogarnąłem ale nigdy mnie nie ciągnęło do tego.

1. Jak się przygotować ?
2. Jak się zjeżdża ? balans ciałem i inne takie
3. JAK SIĘ HAMUJE !!!!! to bardzo ważne w moim przypadku :)

strick - Wto 11 Gru, 2007

Moim zdaniem najłatwiej bedzie jezeli poprosisz kogos kto potrafi jeździc o pomoc i wszystko CI pokaze :)
A na poczatek to mozesz na jakiejs oślej łaczce zapiac tylko sobie przednia noge, tylnia polozyc obok wiazania i tak starac zjechac kawałeczek... A nie wywrócisz sie tyle razy z wypieta tlnia, bo bedziesz sie asekurował :)

strick napisał/a:
Moim zdaniem najłatwiej bedzie jezeli poprosisz kogos kto potrafi jeździc o pomoc i wszystko CI pokaze :)
A na poczatek to mozesz na jakiejs oślej łaczce zapiac tylko sobie przednia noge, tylnia polozyc obok wiazania i tak starac zjechac kawałeczek... A nie wywrócisz sie tyle razy z wypieta tlnia, bo bedziesz sie asekurował :)

ja już próbowałem z kimś kto umie - instruktora sobie z Kasią wzięliśmy :) ale chodzi o przypomnienie , jakieś cenne rady :)

kubas - Wto 11 Gru, 2007

hmm marek juz gdzies pisal o podstawach tak mi sie wydaje...

nie nie :) był temat o tym jakie są trendy wśród bananowych snołbordzistóff
Anonymous - Wto 11 Gru, 2007

Mareczku. A o mnie zapomniales? ;( Mi tam sie dobrze hamowalo, tylko wstac nie potrafilam :D Ale tak tak. Temat bardzo dobry.

Dołączam sie do prośby o rady :)

strick - Wto 11 Gru, 2007

Moim zdaniem rady mozna dawac komus kto potrafi jeździc, jezeli jest inaczej to tylko mozna pokazywac
Anonymous - Wto 11 Gru, 2007

Ja mysle, ze Marek i Kasia jezdza na tyle dobrze, ze zaliczaja sie do tych, ktorym mozna udzielac rad a nie tylko pokazywac ;)
Michał - Śro 12 Gru, 2007

ja mam dla was pare rad. 12 lat w reprezentacji młodzików, pozniej kariera w juniorach, teraz w seniorach na half pipie jedze.
co najważniejsze.
ZAWSZE ZJEDZAMY Z GRóY NA Dół !! nie na odwrót !!
te foteliki/ławeczki/krzesełka na lince które pną sie na szczyt - tym wjedzamy na góre !!
nie jedzimy w klapkach bądź sandałach. Jesli mamy czarny sandał i białe skarpety mozemy je wdziać na siebie. LANS FACTOR +1 w staystykach
Ubieramy sie a'la BORAT - lepsza aero dynamika.

jak ogarniecie to, będe dalej pisać. Musicie mi tylko przesłać fote ze stoku w sandale i odpowiednim stroju.

anjas - Śro 12 Gru, 2007

:D :D :D :D

wow, mistrzowskie rady zawsze w cenie :D

dzik - Śro 12 Gru, 2007
Temat postu: Re: snołbłord
Vlodarsky napisał/a:

3. JAK SIĘ HAMUJE !!!!! to bardzo ważne w moim przypadku :)

Heh, pamietam ze tez z tym mialem klopoty ale Kasia mnie uratowala LOL

Anonymous - Śro 12 Gru, 2007

wez instruktora i bedzie najlepiej ..... tylko zbeys miał ostre krawedzie :>
Anonymous - Śro 12 Gru, 2007

a moj znajomek mowil zeby nie jedzic
NA PROSTEJ NODZE! :)

Marek23 - Czw 13 Gru, 2007

Wieczorem skrobnę, bo jak już mam coś na pisać to na bogato...
Vlodarsky - Sob 15 Gru, 2007

z tego wszystkiego idziemy na basen :)