Vlodarsky - Wto 11 Gru, 2007 Temat postu: snołbłordA więc Marek23 do tablicy i może jakieś konkrety jak się uczyć jazdy na tym ustrojstwie próbowałem raz i po dwóch godzinach już nawet nawet wiedziałem o co cho. Ale teraz jak by się śnieg trafił (przydałby się) to bym jeszcze raz chciał spróbować bo dwie deski mi nie pasują... i na dwóch deskach to ogarnąłem ale nigdy mnie nie ciągnęło do tego.
1. Jak się przygotować ?
2. Jak się zjeżdża ? balans ciałem i inne takie
3. JAK SIĘ HAMUJE !!!!! to bardzo ważne w moim przypadku strick - Wto 11 Gru, 2007 Moim zdaniem najłatwiej bedzie jezeli poprosisz kogos kto potrafi jeździc o pomoc i wszystko CI pokaze
A na poczatek to mozesz na jakiejs oślej łaczce zapiac tylko sobie przednia noge, tylnia polozyc obok wiazania i tak starac zjechac kawałeczek... A nie wywrócisz sie tyle razy z wypieta tlnia, bo bedziesz sie asekurował Vlodarsky - Wto 11 Gru, 2007
strick napisał/a:
Moim zdaniem najłatwiej bedzie jezeli poprosisz kogos kto potrafi jeździc o pomoc i wszystko CI pokaze
A na poczatek to mozesz na jakiejs oślej łaczce zapiac tylko sobie przednia noge, tylnia polozyc obok wiazania i tak starac zjechac kawałeczek... A nie wywrócisz sie tyle razy z wypieta tlnia, bo bedziesz sie asekurował
ja już próbowałem z kimś kto umie - instruktora sobie z Kasią wzięliśmy ale chodzi o przypomnienie , jakieś cenne rady kubas - Wto 11 Gru, 2007 hmm marek juz gdzies pisal o podstawach tak mi sie wydaje...Vlodarsky - Wto 11 Gru, 2007 nie nie był temat o tym jakie są trendy wśród bananowych snołbordzistóffAnonymous - Wto 11 Gru, 2007 Mareczku. A o mnie zapomniales? ;( Mi tam sie dobrze hamowalo, tylko wstac nie potrafilam Ale tak tak. Temat bardzo dobry.
Dołączam sie do prośby o rady strick - Wto 11 Gru, 2007 Moim zdaniem rady mozna dawac komus kto potrafi jeździc, jezeli jest inaczej to tylko mozna pokazywacAnonymous - Wto 11 Gru, 2007 Ja mysle, ze Marek i Kasia jezdza na tyle dobrze, ze zaliczaja sie do tych, ktorym mozna udzielac rad a nie tylko pokazywac Michał - Śro 12 Gru, 2007 ja mam dla was pare rad. 12 lat w reprezentacji młodzików, pozniej kariera w juniorach, teraz w seniorach na half pipie jedze.
co najważniejsze.
ZAWSZE ZJEDZAMY Z GRóY NA Dół !! nie na odwrót !!
te foteliki/ławeczki/krzesełka na lince które pną sie na szczyt - tym wjedzamy na góre !!
nie jedzimy w klapkach bądź sandałach. Jesli mamy czarny sandał i białe skarpety mozemy je wdziać na siebie. LANS FACTOR +1 w staystykach
Ubieramy sie a'la BORAT - lepsza aero dynamika.
jak ogarniecie to, będe dalej pisać. Musicie mi tylko przesłać fote ze stoku w sandale i odpowiednim stroju.anjas - Śro 12 Gru, 2007
wow, mistrzowskie rady zawsze w cenie dzik - Śro 12 Gru, 2007 Temat postu: Re: snołbłord
Vlodarsky napisał/a:
3. JAK SIĘ HAMUJE !!!!! to bardzo ważne w moim przypadku
Heh, pamietam ze tez z tym mialem klopoty ale Kasia mnie uratowala LOLAnonymous - Śro 12 Gru, 2007 wez instruktora i bedzie najlepiej ..... tylko zbeys miał ostre krawedzie Anonymous - Śro 12 Gru, 2007 a moj znajomek mowil zeby nie jedzic
NA PROSTEJ NODZE! Marek23 - Czw 13 Gru, 2007 Wieczorem skrobnę, bo jak już mam coś na pisać to na bogato...Vlodarsky - Sob 15 Gru, 2007 z tego wszystkiego idziemy na basen