Techniczne - wydech yaris ts
anjas - Pią 23 Lis, 2007 Temat postu: wydech yaris ts Na początku tygodnia pewna starsza pani zaparkowała swojego lanosa na tylnim zderzaku mojego yarisa. Dziś jadę na "obdukcje". Powierzchownie wydaje się, że straty są niewielkie, porysowany zderzak i (no właśnie) uszkodzony wydech. Po dzwonie yaris zaczął strasznie pierdzieć. Zastanawiam się czy naprawa nie jest dobrą okazją, żeby wyposażyć yarka w jakiś nowy dobry wydech.
Zależy mi, żeby nie był głośniejszy niż standardowy.Dobrze, gdyby dał ze dwa dodatkowe konie
Kompletnie się na tym nie znam, ale coś mnie korci, żeby wykorzystać tą okazję. Macie jakieś typy? Gdzie można kupić taki wydech? Jaką firmę polecacie?
Zależy mi też, żeby za długo nie czekać, bo nie chcemy jeździć takim pierdzącym samochodem.
Anonymous - Pią 23 Lis, 2007
ja mam sebringa u siebie calkiem okey, bardziej rasowy sound i nie meczy a nowka zdjeta lezy w piwnicy jak bys byl zainteresowany
anjas - Pią 23 Lis, 2007
ale masz cały wydech sebringa, czy tylko końcowy?
anjas - Pią 23 Lis, 2007
szukałem info o wydechu w necie i trafiłem na taką perełkę... co ciekawe, mieszka niedaleko mnie a nigdy go nie widziałem...
http://polskajazda.pl/Samochody/Toyota/Yaris/14982
okazuje się, że w yarisie wystarczy wymienić wydech, dać dolot i czipa i mamy 140 KONI!!! i 7.0 do setki
pcs - Pią 23 Lis, 2007
a ja ciagle polecam ... eltec
anjas - Pią 23 Lis, 2007
pcs napisał/a: | a ja ciagle polecam ... eltec |
to Ci z Piastowa?
Może rzeczywiście do nich podjadę. Nich coś wymyślą...
pcs - Pią 23 Lis, 2007
tak, z piastowa, sprobowalbym zrobic caly za katem, powiedzialbym ze chcecie jak najciszej, 2 tlumiki. Jak ciagle bedzie kat to bedzie tylko troche glosniej.
anjas - Pią 23 Lis, 2007
Dzięki za info :564:
Anonymous - Pią 23 Lis, 2007
mam koncowy tylko
to jak bys robil w eltecu to moze pokus sie i kompleksowo kolektor 4-1 wydechowy to kilka kucy moze lacznie zlapie yarisek tak do 115:)
|
|
|