Jedzie ktoś oglądać? Podobno ma jechać jedno WRC...CHRZANEK - Nie 18 Lis, 2007 Przyznaj sie ile Cie to WRC kosztowało 106 - Nie 18 Lis, 2007 duzego wyboru nie ma - moze byc jedna z dwoch corolli lub bardziej
prawdopodobne malyszczycki w fabii.
rajd super kto jeszcze nie byl to polecam :)
Cytat:
Do startu w WRC przymierza się Damian Gielata...
Pan Mariusz Malyszczycki szykuje S2000
info z forum autoklub.plqbus - Nie 18 Lis, 2007 zawsze jzdzilem... ale w tym roku chyba odpuszcze, szkole mam a obsada raczej nie bedzie taka jak zwykle... fajnie jakby faktycznie bylo to WRC ale to i tak raczej jako ciekawostka... tak jak na zubrach. Rewelacyjne trasy! to jest fakt.106 - Śro 21 Lis, 2007 lista zgloszen:
http://www.ak-cieszynski....a-zgloszen.html
marek pozycja 12 to twoje ex106?Marek23 - Śro 21 Lis, 2007
106 napisał/a:
marek pozycja 12 to twoje ex106?
Dokładnie, choć ex jak ex, auto było rozłożone do śrubki i poskłdne na nowo...
Baran jest dobry na maxa i ciekaw jestem jak mu pójdzie.106 - Śro 21 Lis, 2007 z moim sasiadem startuje :DMarek23 - Śro 21 Lis, 2007 To rozumiem, że razem trzymamy kciuki...FreeMan - Śro 21 Lis, 2007
Marek to chyba Twoje ex106 ?Marek23 - Sob 01 Gru, 2007 Tak, to mój exbzyczek...Loko - Sob 01 Gru, 2007 O Cie kurcze, o nieźle się zmienił Anonymous - Wto 04 Gru, 2007 To ja się może najpierw przywitam:)
Dotarłem tu do was dzięki zaproszeniu Freemana i wielkie dzięki dla niego za cierpliwość jaką ma do mnie znosząc ciągle moje pytania co? jak i dlaczego w clio?.
Widzę że w wątku się pojawilem i ja czyli sąsiad kolegi 106 he he. Niestety opuściłem to zaciszne miejsce jakim była Kuźnica Bartku i teraz się tułam kilka razy w tyg. Będzin-Kraków, ale dzięki Freemanowi w lux warunkach:)
Kolegę Marka23 znam ze sprintów na których niejednokrotnie mieliśmy okazję się spotkać.
Co do rajdu trasy jak zwykle super, warunki idealne, podróżowało się bajecznie. Jeśli koledzy sobie życzą to w najbliższym czasie rzucę jakiś on-boardzik.
Pozdrawiam Grzegorz "GeKo" KowalMarek23 - Wto 04 Gru, 2007 A jakiego koloru jest Twoje clio sport? Poza tym witam na forum...FreeMan - Wto 04 Gru, 2007
Marek23 napisał/a:
A jakiego koloru jest Twoje clio sport? Poza tym witam na forum...