HydePark - Essen Motor Show 2007
BaRtO_206GT - Nie 11 Lis, 2007 Temat postu: Essen Motor Show 2007 Sluchajcie w dniach 1-9 grudnia w Essen w Niemczech odbywaja sie ogromne targi samochodowe. Co roku jest tam bardzo duzo miejsca poswieconego dla tuningu, ale sa tez i nowosci, premiery, wystawiaja sie najwieksze swiatowe koncerny. Wczoraj zrodzil sie w mojej glowie pomysl zeby pojechac na te targi. Z wawy do Essen jest ok 1100km. Wyjazd bylby w piatek rano 30.11 tak zeby w sobote od rana mozna bylo byc juz na targach. Planowany powrot to poniedzialek w nocy. Czyli 2 dni w drodze i 2 dni na targach. Bilet wstępu dla osoby dorosłej kosztuje 16 ojro.
Wiecej info na: www.essen-motorshow.de
Moj jeden kumpel jest chetny na 100%, drugi na 50%. Także miałbym jeszcze 2-3 miejsca wolne w samochodzie, ktos by sie pisal na taki wyjazd?? nie mamy zadnego spania zarezerwowanego ani nic jechalibysmy w ciemno i chyba jak najnizszym kosztem. Tak wiem 5 osob w samochodzie to bylo by ciasno, ale atmosfera nadrabiala by wszystko
anybody?
BaRtO_206GT - Nie 11 Lis, 2007
Tu jest mapka targow 6 hal poswieconych tunignowi:
http://www.essen-motorsho...endeplan_en.gif
saxorulez - Nie 11 Lis, 2007
BaRtO_206GT napisał/a: | anybody? |
jak zapewnisz mi miejsce z przodu to mogę to przemyśleć
Anonymous - Nie 11 Lis, 2007
chetnie bym pojechał, ale jestem ograniczony czasem a mianowicie
wyjechac moge np. 6/12 ok 6:00
a i musze byc w pracy 8/12 ok 9:00
nox - Sob 08 Gru, 2007
byłem zobaczyłem wróciłem , ogólnie targi całkiem przyjemne , sporo gołych cycków trzęsących się pośladków ... no i jakieś samochody też tam stały
Misiek_lbn - Sob 08 Gru, 2007
foty foty foty
|
|
|