To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - ASG

Dariano - Śro 07 Lis, 2007
Temat postu: ASG
Zaraził mnie braciak zawsze wiedziałem ze jestem duzym dzieckiem :D teraz bede bawił sie w wojne ;)

przyszły dzis do mnie zabaweczki :)

Pozdro :DD D

polll - Śro 07 Lis, 2007

hehehehehe :D kurde a myslalem ze dzieckiem jestem tylko ja :D chcialem kupic kalacha :D ale odpuscilem :D i kupilem jakiegos glocka :D
Vlodarsky - Śro 07 Lis, 2007

wariat :)
saxorulez - Śro 07 Lis, 2007

oo.. kurde!
ostro!

anjas - Śro 07 Lis, 2007

Darek, wytłumacz jak dziecku do czego to wszystko służy... :)

Bo widzę maskę od paintballa, ale sprzęt nie jest chyba paintaballowy? Napiernicza się tymi białymi kulkami?

M - Śro 07 Lis, 2007

No wlasnie zawsze sie zastanawialem czy kulki asg farbuja jak PB czy to jest jakos inaczej?

Nie kulki nie farbuja jak z bliska dostaniesz to zostanie siniak . ochraniacz głowy to podstawa taka kulka moze nawet przebic policzek , wybic zeba itp.
To taka zabawa dla duzych Chłopców.

Ogólnie podjaralem sie i bede sie w to bawił. Mysle ze na odreagowanie stresu super sprawa

http://pl.youtube.com/watch?v=_8hq6pXOmzg

Tu obrazowo mozna zobaczyc o co w tym chodzi na poczatku filmiku jakas baba cos piepszy z 20 sekund pozniej zaczyna sie filmik wlasciwy

dzik - Śro 07 Lis, 2007

Mnie to nie pociaga, strzelalem kiedys ale nie ma zupelnie sily, wole juz od tego paintballa albo:
:D

P.S. Moze mnie uznacie za wariata ale nie lubie jak biegaja z ASG w lesie, rozrzucanie plastikowych kulek ktore sie nie rozkladaja to dla mnie smiecenie.

lenny - Śro 07 Lis, 2007

dzik napisał/a:
rozrzucanie plastikowych kulek ktore sie nie rozkladaja to dla mnie smiecenie

hehehe... dzik, daj spokój!!!

dla mne zajebista sprawa... gralem w paintball kilka razy i strasznie mi sie podobalo, ASG chyba jeszcze bardziej realne jest przez kształt broni...

wygląda groźnie!! wez sprzet na spota jakiegoś... wylosujemy zajaca i sie pobawimy! albo zaprosimy szarakow jakis!:)

:564:

jeaahhh!

Dziku ASG moze byc dla ciebie smieszne a argument z nierozkładajacymy sie kulkami - prosze cie .
Jesli chodzi o samo strzelanie napewno twoja giwera daje wieksze odczucia i strzelanie z kulek cie nie zaskoczy. Ale nie to jest w tym wszyskim najwazniejsze. Najlepsza dla mnie jest adrenalina, działanie w grupie, taktyki i ta cała otoczka
Jak to mówia jeden woli schab Drugi woli mostek a ja wolie cipke bo tam nie ma kostek PEACE :564:

Loko - Śro 07 Lis, 2007

Sile to naprawde ma niezla, z paru metrów rozbija szybe z okna "domowego"
Niechciał bym dostać tym po gołej skórze :D , a skad podczas takiej gry wiadomo ze ktos jest trafiony? Trzeba chyba bawić sie z uczciwymi ludźmi :d , najpierw tes na szczerość a potem zabawa :p

Loko napisał/a:
Sile to naprawde ma niezla, z paru metrów rozbija szybe z okna "domowego"
Niechciał bym dostać tym po gołej skórze :D , a skad podczas takiej gry wiadomo ze ktos jest trafiony? Trzeba chyba bawić sie z uczciwymi ludźmi :d , najpierw tes na szczerość a potem zabawa :p

Dokładnie LOko uczciwość grających to podstawa. Jak grajacy oszukuja wtedy taka zabawa traci sens.

The Mc - Śro 07 Lis, 2007

hah fotki jak z policyjnego nalotu na dom gangstera :D
dzik - Śro 07 Lis, 2007

Ale ja nie neguje tego sportu. Co mi przeszkadzalo.
W taktyce o ktorej mowisz nie mozna zastosowac taktyki strzalu z duzej odleglosci, a to lubie najbardziej :)
Dlatego troche mnie rozwala jak ktos biega z replika snajperki. Nic to nie wnosi a dluga lufa trudniej sie operuje z bliska.

I te przepychanki:
- dostales!!!
- nie dostalem!
- widzialem, dostales!
- nic nie poczulem
- on oszukuje!!