To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - magnetyzery - ogloszenie allegro

pcs - Pon 08 Paź, 2007
Temat postu: magnetyzery - ogloszenie allegro
https://ssl.allegro.pl/item253801973_magnetyzery_testowane_przez_automobilkluby_i_pzmot.html

ogloszenie moim zdaniem naprawde dopracowane, pozornie bardzo wiarygodne niczym program gospodarczy samoobrony, ale mnie zastanowily to wszystkie pisma z automobilklubow i pzm, jak to jest mozliwe? dali wszystkim w lape czy po prostu podrobili (w co chyba nie wierze bo ktos by ich podal do sadu)?

polll - Pon 08 Paź, 2007

moj ak dostal kilka magnetyzerow do testowania :) wiec to raczej prawda :)
KonradMK - Pon 08 Paź, 2007

oba testy rozpoczęły się w czerwsu/lipcu a zakończyły w czerwcu. spadek spalania - mniej korków w wakacje, lepsze przyspieszenie - chłodniejsze powietrze sierpniu/wrześniu. dla mnie takie testy są gówno warte.
Loko - Pon 08 Paź, 2007

polll napisał/a:
moj ak dostal kilka magnetyzerow do testowania :) wiec to raczej prawda :)

A razem z magnetyzerami nie przyszła czasem wypchana koperta? :D :D

polll - Pon 08 Paź, 2007

Loko, hehe myk byl chyba taki ze po testach magnetyzer zostawal u osoby ktora go testowala :D
Anonymous - Wto 09 Paź, 2007

a tu jak pieknie opakowany w pudeleczko
https://ssl.allegro.pl/item249385167_marzysz_o_mocnym_silniku_dynamic_fuel_gtm_gw_100_.html

niczym najwazniejsza czesc w aucie po kierowcy oczywiscie :)
zawsze mozna postawic na regale obok krysztalow jak sie nie jezdzi :)

KonradMK - Wto 09 Paź, 2007

"Df GTM ma energię ok [ 398kJ/m3], to jakieś 25 RAZY więcej niż dowolne rozwiązanie nakładkowe. Czy to ci coś mówi?"

Ni chu.ja. Mówi mi że ten kto to pisał tworzy reklamy proszków do prania. Pierdoli coś o polach i energiach ale jak to się ma do efektów nikt nie wie

pcs - Wto 09 Paź, 2007

KonradMK napisał/a:
"Df GTM ma energię ok [ 398kJ/m3], to jakieś 25 RAZY więcej niż dowolne rozwiązanie nakładkowe. Czy to ci coś mówi?"

Ni chu.ja. Mówi mi że ten kto to pisał tworzy reklamy proszków do prania. motyla noga coś o polach i energiach ale jak to się ma do efektów nikt nie wie

ja z tego rozumiem ze zakladajac nakladkowy magnetyzer mamy 14-20% wiecej mocy, zakladajac DF GTM mamy 25*14= 350% wiecej mocy (minimum)!!!!!

... nasuwa mi sie porownanie do obietnic wyborczych :)

program gospodarczy XXX magnetyzerem gospodarki!

Maciek - Wto 09 Paź, 2007

pcs napisał/a:
program gospodarczy XXX magnetyzerem gospodarki!

Piękne określenie :564:

KonradMK - Wto 09 Paź, 2007

25 razy większa energia, tyle tylko że 400kJ to chu.j nie energia i to jeszcze na 1m3 (swoją drogą to co to oznacza? bo jeśli mówimy o polu magnetycznym to im dalej od centrum tym energia słabnie).

PS 400kJ to ok 100kcal czyli kur.wa tyle co jajko na twardo. niech spier.dalają :P

Maciek - Wto 09 Paź, 2007

Kondziu MISTRZ..... brzuch mnie boli od śmiechu :D
PiTT - Pią 16 Lis, 2007

odnawiając temat, czyli co kupa i tyle?
szczerze nie wierzę w magnetyzery, strumienice itd.
ale te wszyskie opinie pewnie wiele osób przekonają
ciekaw jestem czy jest w tym choć ździebko prawdy :566:

KonradMK - Pią 16 Lis, 2007

kurwa przestań ziom :D
PiTT - Pią 16 Lis, 2007

masz coś jeszcze mądrego do napisania? zdzirze
wiadomo, że mocy nie przybywa, ale może ma jakiś in. wpływ na ochronę środowiska :D

Maciek - Pią 16 Lis, 2007

Ja sądze, że jeżeli by to dawało jaki kolwiek pozytywny efekt było by zakładadane seryjnie biorąc pod uwage tak małe koszta zakupu.