HydePark - dlaczego tiuningujemy i chcemy mieć więcej koniczków
carlose - Pią 21 Wrz, 2007 Temat postu: dlaczego tiuningujemy i chcemy mieć więcej koniczkówOstatnio jechałem sobie moim złotym killerem i tak sobie myślałem... dlaczego wogóle tiuningujemy .. ?
Ja to robie dla własnego fun-u, ale i dla innych.. lubie upokarzać CHRZANEK - Pią 21 Wrz, 2007 Ja jeżdze wolno i bez szaleństw, ale lubie wiedzieć że sa rezerwy.
Opcja : sprawia nam to przyjemność, własny fun ! - zdecydowaniecarlose - Pią 21 Wrz, 2007 to tak jak ja na codzień.. jest pare świadków którzy mogą określić moją jazdę jako emerycką ! M - Pią 21 Wrz, 2007 1.Uzależnienie od adrenaliny - ciagle wiecej wiecej wiecej - potwierdzone naukowo
2.Meskie EGO - musze byc najszybszy,najlepszy itp206 Gti - Pią 21 Wrz, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Ja jeżdze wolno i bez szaleństw, ale lubie wiedzieć że sa rezerwy.
Opcja : sprawia nam to przyjemność, własny fun ! - zdecydowanie
Nie potrafiłbym lepiej określic własnego stanwiska. j/w ..Anonymous - Pią 21 Wrz, 2007 Stanowczo opcja nr. 1 Żona tego nie kuma... że martwię sie bardziej o starego trupa jak o nią 206 Gti - Pią 21 Wrz, 2007
eM napisał/a:
najszybszy
To zapraszamy na go-karty saxorulez - Pią 21 Wrz, 2007 ja dl afunu.. kiedyś było dla prekości ale ostantnio przerodziło sie to w hobby i nie ma dnia kiedy nie myśle o dłubaniu.carlose - Pią 21 Wrz, 2007 tak.. to się nazywa już zboczenie, ale dobrze że każdy z nas robi to dla fanu k-mart - Sob 22 Wrz, 2007 Mnie interesuje tjuning pod wzgledem motorsportu, czyli to co sie sprawdzilo i wygrywalo.
Oraz samochody o zwiekszonej mocy, mocnych zawiasach i innych modach, ktore sa w stanie zrobic bezawaryjnie mnostwo tysiecy km przy roznych trybach jazdy.Loko - Sob 22 Wrz, 2007 A ja jezdzac saxo zauwaylem ze bardziej jara mnie jego zawias niz to ile ma koników.
Praktycznie jestem w stanie stwierdzi ze bardziej cieszylo by mnie saxo 8v 100 koni niz civic 160 konikow. Po prostu banana na mojej twarzy bardziej wywoluja zakrety niz szybkie przyspieszenie,.BaRtO_206GT - Sob 22 Wrz, 2007 jakby to powiedzial Michal: "bo dzi.wki pod cynamonem na to leca" heheheheAnonymous - Sob 22 Wrz, 2007 4FUN
lubi wiedziec,ze jak wcisne to pojade jeszcze szybciej, szkoda tylko, ze czasem gdzies to sie konczyc (nie koniecznie na cmentarzu)Vlodarsky - Sob 22 Wrz, 2007 dla mnie zdecydowanie jest to pasja.
cabrio miało być szybkie a wyszło prawie szybkie
AXa robię, żeby robić - bardziej mnie bawi budowa niż oczekiwanie na pierwszą jazdę.OSKAR - Sob 22 Wrz, 2007