To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - dlaczego tiuningujemy i chcemy mieć więcej koniczków

carlose - Pią 21 Wrz, 2007
Temat postu: dlaczego tiuningujemy i chcemy mieć więcej koniczków
Ostatnio jechałem sobie moim złotym killerem i tak sobie myślałem... dlaczego wogóle tiuningujemy .. ?

Ja to robie dla własnego fun-u, ale i dla innych.. lubie upokarzać :D :D

CHRZANEK - Pią 21 Wrz, 2007

Ja jeżdze wolno i bez szaleństw, ale lubie wiedzieć że sa rezerwy.
Opcja : sprawia nam to przyjemność, własny fun ! - zdecydowanie

to tak jak ja na codzień.. jest pare świadków którzy mogą określić moją jazdę jako emerycką ! :) :D
M - Pią 21 Wrz, 2007

1.Uzależnienie od adrenaliny - ciagle wiecej wiecej wiecej - potwierdzone naukowo
2.Meskie EGO - musze byc najszybszy,najlepszy itp

206 Gti - Pią 21 Wrz, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Ja jeżdze wolno i bez szaleństw, ale lubie wiedzieć że sa rezerwy.
Opcja : sprawia nam to przyjemność, własny fun ! - zdecydowanie

Nie potrafiłbym lepiej określic własnego stanwiska. j/w ..

Anonymous - Pią 21 Wrz, 2007

Stanowczo opcja nr. 1 :) Żona tego nie kuma... że martwię sie bardziej o starego trupa jak o nią :D
206 Gti - Pią 21 Wrz, 2007

eM napisał/a:
najszybszy

To zapraszamy na go-karty :)

saxorulez - Pią 21 Wrz, 2007

ja dl afunu.. kiedyś było dla prekości ale ostantnio przerodziło sie to w hobby i nie ma dnia kiedy nie myśle o dłubaniu.

tak.. to się nazywa już zboczenie, ale dobrze że każdy z nas robi to dla fanu :D :D
k-mart - Sob 22 Wrz, 2007

Mnie interesuje tjuning pod wzgledem motorsportu, czyli to co sie sprawdzilo i wygrywalo.
Oraz samochody o zwiekszonej mocy, mocnych zawiasach i innych modach, ktore sa w stanie zrobic bezawaryjnie mnostwo tysiecy km przy roznych trybach jazdy.

Loko - Sob 22 Wrz, 2007

A ja jezdzac saxo zauwaylem ze bardziej jara mnie jego zawias niz to ile ma koników.
Praktycznie jestem w stanie stwierdzi ze bardziej cieszylo by mnie saxo 8v 100 koni niz civic 160 konikow. Po prostu banana na mojej twarzy bardziej wywoluja zakrety niz szybkie przyspieszenie,.

BaRtO_206GT - Sob 22 Wrz, 2007

jakby to powiedzial Michal: "bo dzi.wki pod cynamonem na to leca" :D :D :D :D hehehehe
Anonymous - Sob 22 Wrz, 2007

4FUN :)

lubi wiedziec,ze jak wcisne to pojade jeszcze szybciej, szkoda tylko, ze czasem gdzies to sie konczyc (nie koniecznie na cmentarzu)

Vlodarsky - Sob 22 Wrz, 2007

dla mnie zdecydowanie jest to pasja.
cabrio miało być szybkie a wyszło prawie szybkie

AXa robię, żeby robić - bardziej mnie bawi budowa niż oczekiwanie na pierwszą jazdę.

OSKAR - Sob 22 Wrz, 2007

eM napisał/a:
1.Uzależnienie od adrenaliny - ciagle wiecej wiecej wiecej - potwierdzone naukowo
2.Meskie EGO - musze byc najszybszy,najlepszy itp

u mnie
napewno punkt 1.
co do drugiego to tak nie mam.nauczylem sie szacunku dla innych kierowcow i dla samochodu,po tym jak skasowalem kiedys fure.

napewno lubie sie zlapac z kims na swiatlach,ale ogolnie tak jak mowi lukasz to raczej pasja i chobby.