carlose - Pon 17 Wrz, 2007 Temat postu: przeróbka ICMuszę w moim projekcie zrobić małe poprawki łączenie kompresora z coolerem, ale do tego muszę przerobić IC, ponieważ mój ma plastikowe boki i wyjścia które delikatnie się zaginają, chce wyjścia na wprost i z aluminium czy z czegoś takiego, GDZIE i ZA ILE ? oczywiście tylko i wyłączenie warszawa dzik - Pon 17 Wrz, 2007 el-tec, od jakiegos czasu spawa aluminiumAnonymous - Pon 17 Wrz, 2007 Temat postu: Re: przeróbka IC
carlose napisał/a:
Muszę w moim projekcie zrobić małe poprawki łączenie kompresora z coolerem, ale do tego muszę przerobić IC, ponieważ mój ma plastikowe boki i wyjścia które delikatnie się zaginają, chce wyjścia na wprost i z aluminium czy z czegoś takiego, GDZIE i ZA ILE ? oczywiście tylko i wyłączenie warszawa
Robiłem u nich customa IC i są naprawdę szybcy. Pospawanie boczków to powinni od ręki zrobić
CHŁODNICE s.c. ROSŁONIEC
02-390 Warszawa, ul. Grójecka 210
tel. 022/ 846-57-77
0602-22-78-60, 0606-76-33-31dzik - Pon 17 Wrz, 2007 el-tec ma ogromny klopot z terminami, pozarlem sie ostatnio z wlascicielm bo mnie wqrwil
kiedys u nich robilem wydech, dwa razy zmiana terminu dzien przed umowionym dniem bo czegos brakuje, ale kuzwa urlop poszedl sie ganiac
teraz robilem u nich ic, za przerobienie boczkow dalem 150PLN, jak sie pytalem czy gotowy i moge przyjechac to niby byl, urywam sie z pracy, lece do nich a oni dopiero sie zabieraja i bedzie gotowy za godzine
lezal u nich chyba ze cztery miesiacecarlose - Pon 17 Wrz, 2007 no właśnie, etec również bardzo spadł u mnie w opini, drodzy i kiepskie terminy, więc zadzwonie do "CHŁODNICE s.c. ROSŁONIEC " i się dowiem jak to unich
hmm ta firma dużo chce, powiedzieli od 300 do 600 :560:Anonymous - Pon 17 Wrz, 2007 Jak nie wyjdzie to mam jeszcze jedną metę na spawanie aluminium. Koszt też w okolicach 100-150pln.
Jak coś ustalisz z Rosłońcem to daj znać dzik - Pon 17 Wrz, 2007 z tego co wiem Rosloniec ma wlasnie dziwny rozrzut cen
mam mete do spawania aluminium ale trzeba im dac gotowe elementy, za spawanie flansz do GTT zaplacilem... 10PLN brutto, chcieli fakture wystawiccarlose - Pon 17 Wrz, 2007 no tak.. ale skąd ja wezme płatki aluminium
hteb, a masz ten drugi kontakt ? Anonymous - Wto 18 Wrz, 2007
carlose napisał/a:
no tak.. ale skąd ja wezme płatki aluminium
hteb, a masz ten drugi kontakt ?
No tak... Więc jest Pan Kazio spawacz - w Łomiankach - 22/751 48 83. Za pospawanie u mnie boczków wziął 150pln - ale to po znajomości niby no i miałem materiał do spawania...
Jest jeszcze Kwas-Met - w Piasecznie - robią solidnie - nie wiem jak z cenami ale oglądałem ich cooler i był jak z bajki http://www.kwasmet.fdf.pl/
Jest też zakład w markach - CentroSpaw - czy Centrspaw - zaraz obok M1 - przy Piłsudskiego jak zjeżdżasz ślimakiem z trasy toruńskiej - taki różowy pojazd opancerzony stoi obok http://www.centrspaw.pl/
Generalnie Kazio spawacz był by najlepszy bo szybki - jak sie będzie migał to powiedz że na polowanie jedziesz i nie masz auta - on Gajowy czy jakoś więc myśliwemu na pewno pomoże
U mnie zadziałało Bad-i - Wto 18 Wrz, 2007 troche wchodzac w temat..... ile moze kosztowac zrobienie nowej troche mniejszej chlodnicy ?????
pewnie bede musial miec nizsza chlodnice zeby byl doplyw powietrza do trabekdzik - Wto 18 Wrz, 2007 ok 500PLN, uderz do Kidzia robil ostatnioAnonymous - Wto 18 Wrz, 2007 Rosłoniec rok temu za custom IC żądał 900pln... Cena może spora ale kto dorabia ic do passata b4 z 96roku tylko debil jakis :570:Anonymous - Śro 19 Wrz, 2007 No i jak ?? Ustaliłeś coś ??carlose - Śro 19 Wrz, 2007 jeszcze nie dokońca, myślałem o tym Panu K. ale skąd ja wezme materiał
a do www.kwasmet.fdf.pl i www.centrspaw.pl jeszcze nie dzwoniłem Anonymous - Śro 19 Wrz, 2007