Anonymous - Pon 10 Wrz, 2007 Temat postu: GOKART do Tablicy :))Potrzebuję namiarów na rzetelną stację diagnostyczną w Szczecinie. Jadę w środe pociągiem oblookać Totyotkę. Niestety terminy w ASO maja dopiero po 27-mym...saxorulez - Pon 10 Wrz, 2007 http://forum.hothatch.org...ewprofile&u=176
GOKART jest ze szczecinaMichał - Pon 10 Wrz, 2007 karaś, ja jade do szczecina następny weekend po lbn, oblukać miniaka coopera.
jak ci sie nie spieszy, to i zajme sie tojką, w kwestii podjade z nią na jakąś stacje diagnostyczną.
aha, no i pozniej kłade szczecin na kolana :DDDDAnonymous - Pon 10 Wrz, 2007
Michał napisał/a:
karaś, ja jade do szczecina następny weekend po lbn, oblukać miniaka coopera.
jak ci sie nie spieszy, to i zajme sie tojką, w kwestii podjade z nią na jakąś stacje diagnostyczną.
aha, no i pozniej kłade szczecin na kolana :DDDD
Dzięki Michał za propozycję,
Niestety te Toyki znikają bardzo szybko - Corolla z silnikiem 2.0 D4D jest dość rzadka. Nie chce czekać. Mam ją zarezerwowaną do środy.
P.S. Nie warto jechać tam samochodem. Pociągiem lecisz 5,5h za lekko ponad 100pln.
saxorulez napisał/a:
http://forum.hothatch.org/profile.php?mode=viewprofile&u=176
GOKART jest ze szczecina
Dzieki, póściłem mu PRIVa.
GOKART do tablicy !!!! Michał - Pon 10 Wrz, 2007 Gokart juz mi sprawdzał miniaki, ale nie chce mu głowy zawracać następnym wiec sam pojade, szczególnie ze jade kogoś tam odwiedzić.Anonymous - Pon 10 Wrz, 2007 Ja też nie chcę mu głowy zawracać. Nie chcę tylko wylądowac na stacji diagnostycznej wskazanej przez sprzedawcę - taka kontrola auta nie ma poprostu sensu...
A furę sprawdzić trzeba...GOKART - Pon 10 Wrz, 2007 Temat postu: Re: GOKART do Tablicy :))
Karaś napisał/a:
Potrzebuję namiarów na rzetelną stację diagnostyczną w Szczecinie. Jadę w środe pociągiem oblookać Totyotkę. Niestety terminy w ASO maja dopiero po 27-mym...
rzetelna powiadasz... nie ma takiej
Jak już miałbym gdzieś jechać do chyba do HTL'u. Fajna blondi tam pracuje
Ale tak na poważnie są dosyć nieźli i jeźeli auto coś w życiu przeszło to powinni to rozkminić.
Mogę Cię poprować ale już po pracy bo to kawałek drogi
HTL Auto Serwis
Mierzyn, ul. Lubieszyńska 20
tel/fax: (091) 483 20 20, 483 18 88
Najlepiej się umówić zawczasu
Michal napisał/a:
Gokart juz mi sprawdzał miniaki, ale nie chce mu głowy zawracać następnym wiec sam pojade, szczególnie ze jade kogoś tam odwiedzić.
Lecisz sobie ? masz się odezwać jak będziesz ziąąąMichał - Pon 10 Wrz, 2007 ten gokart http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2997550
az mi głupio tak szczerze, ciągle cie o pomoc prosze .... :564: :564: :564:GOKART - Pon 10 Wrz, 2007 niestety nie ma go na placu. Wychodzi na to że jeżdzą sobie nim cały czas. Może jak się z nimi umówisz telefonicznie że przyjedziesz go obejżeć to go podstawią.
Jak tylko zobaczę że bedzie stał to zrobię rekonesans.Anonymous - Pon 10 Wrz, 2007 Temat postu: Re: GOKART do Tablicy :))
GOKART napisał/a:
HTL Auto Serwis
Mierzyn, ul. Lubieszyńska 20
tel/fax: (091) 483 20 20, 483 18 88
Heh, lipa może być, bo fura stoi właśnie w Mierzynie/niu. Obawiam się, że koleś może ich znać. Czy Mierzyn to duża miejscowość?
Czy znasz tych ludzi? Czy jeśli się na Ciebie powołam, to mogę liczyć na uczciwość? Chodzi o to żeby kolo nie wyświadczył sąsiadowi przysługi, heh... Bita, nie no skądże...
Może masz telefon do jakiejś stacji diagnostycznej, żeby sprawdzić geometrię, spojrzeć na podwozie, grubość lakieru itd?anjas - Pon 10 Wrz, 2007 zaopatrz się może w takie cudo:
http://www.allegro.pl/ite...to_zobacz_.htmlGOKART - Pon 10 Wrz, 2007 Mierzzyn to ani wioska ani miasteczko. Wessany przez Szczecin stał się dzielnicą miasta. HTL to duża stacja , pracuje tam sporo ludzi a szef tego przybytku nie będzie spieprzał sobie opini dla jakiegoś frendzla, nie opłaci mu się. Tam pracuje mnóstwo ludzi na rózne zmiany , nie sądzę żeby robił im zebranie i powiadamiał wszystkich że jak przyjedzie Pan X z samochodem Y to ma być wszystko cacy - to po prostu nie realne...
Tam własnie sprawdzisz wszystko - w sensie geometrii i takie tam a potem możesz pojehać gdziekolwiek po pieczątkę bo Ci "experci" ze stacji to przeważnie jedna wielka pomyłka.Anonymous - Wto 11 Wrz, 2007 To info rozwiewa wszelkie wątpliwości - podjade do nich
WIELKIE GRATKI Gokart!106 - Wto 11 Wrz, 2007 karas jak bedziesz sprawdzal auto zwroc szczegolna uwage na skrzynie i sprzeglo :)Anonymous - Wto 11 Wrz, 2007
106 napisał/a:
karas jak bedziesz sprawdzal auto zwroc szczegolna uwage na skrzynie i sprzeglo
Dlaczego? Jakoś się te elementy sypią w Corollach?