HH.ORG na Torze - AMERYkANSKi Kill vol. 3
Anonymous - Wto 28 Sie, 2007 Temat postu: AMERYkANSKi Kill vol. 3 tym razem bezposrednio nie bralem udzialu w wyscigu.
Bohaterami zajscia jest Mercedes McLaren SLR, cichociemny Volkswagen Jetta (Bora), i Mercedes C klasa na kompresorze.
.
OStatnio chcac przejsc se przez szose, przyuwazylem dwie furmanki, co czekaly az swiatlo sie zmieni na różowe!!! Eseler mial jakies kółeczka cudaczne, dżetta generalnie to byla czarnawa, taka niby normalna, teges, ale jednakże nieco przygazowywał kierownik, w celu aby kierownika eselera podpienić!!! Aczkolwiek kierownik eselera byl chyba juz chetny, to bodaj nie zamartwialo kierownika bory!!! tudzież drzetty!!!!! moze sie znali!!!! moze dziewczyne któryś któremuś przeklą!!! Wiecie jakie dupy są!!!!! Laski wredne bywaja, dwulicowe, aczkolwiek nie każde!!! ale w gruncie rzeczy, jednakżesz, wracawszy do centrum sprawy!!! Czekajo na wystartowanie wkarzymrazie, pikawy im pikajo!!! jusz się zapalily swiatla te od ruchu naprzekątnego, wiec furki zaczely ruszac te co zakrecac chcialy po lewo i te znatprzeciwka co naukos jachały, przez sirodek! Kierownik eselera zarowno jaki i drugi kierownik sie wzdrygneli normalnie bo juz tez mysleli ze oni tesz majo jechac!!!!! No kurde ile jeszcze mozna czekac!!! no i wreszcie, wsamczas!!! zamienilo sie swiatlo mianowicie na zielen!!!!! KITA!!!! Laski patrzo, bo kierownicy ruszyli swoje furki ostrawo nawet tak prawie na uslizgu opony! jeszcze troche a by pisk sie rozniusł pookolicy! ten 1 bieg, odszedl eseler drzetcie nieco, ale juz dżetta goni widac ze nadlubana pewno, pacjent z eselera mine ma krzywa, juz chcial sie gonic az tu nagle kompresor tylko slychac niewiadomo skont sie wzial mesio klasy ce z nikont!!!!!!!!! na kompresorze pewnie bo go slychac jak wyje!!!! Jak resorak!!!! NO niesamowicie zaiwaniał ten kompresor, no niesamowicie!!!!!!!! I TAK OBJECHAL MESIO CEKLASA ZA DWADZIESCIA TYSIECY PACJENTOW W SPORTOWYCH FURKACH WYHUHANYCH ZA STODWADZIESCIA DZIEWIEC TYSIECY EURO ALBO YENÓW!!!!!!!!!!! kierownik w eselerze mial mine i byl tak wcisniety w fotel ze to bylo widac normalnie i nic nie pomoglo. potem mesiowi sie przypomnialo ze mial skrecic wiec awaryjnie skrecil, ryzykant, kaskader normalnie zachamował jak przy awarji i po prawo czy po lewo poszed no juz nie wiem
aczkolwiek!!!!! wideło sie jakies udalo nakamerować wiec nie bede sie rozpisywać bo to niewygodnie. Normalnie chyba http://www.wrzuta.pl/film...ski_kill_vol._3 generalnie to mozeta przyuważyc to to w internecie to jest w komputerze.to moj pierwszy opisany kill wiec sie nie nerwujcie jak pogwalcilem regulacje!!!!!!jednakze o to sie rozchodzi ze mianowicie kompresor dał kite i nie bylo juz huja!!!!!!
interpunkcyjnym niedoscignionym wzorem tejże eskapady słownej jest wszechmożny, moj ulubiony uzytkownik mojego ulubionego miejscami forum - nijafuck z sr.pl (instpiracja artystyczna: http://www.streetracing.p...ijafuck&start=0
nijafuck to wiadomo, blisko do ninjafuck, pewnie sie chlopak jebną jak sie rejstrował u derektora orginała
anjas - Wto 28 Sie, 2007
Jestem w szoku, że udało Ci się nagrać taki wyścić. Fury wyj.eb.ały spod świateł aż miło...
Gdyby ta ceklasa była czarna to bym był pewien, że to Nikolas pogodził Jette i eselera. Ale srebrnej mesiawy to on chyba nie ma...
...kurde Jimus... znów leżę. A śmiać się nie mogę bo mnie coś plecy napier.dalają...
Anonymous - Wto 28 Sie, 2007
Srolas.
płęt(w)y mi nie zdradzać w pierwszym poscie Q-Rev!!!! :565:
BaRtO_206GT - Wto 28 Sie, 2007
heheheheheh JIMEK JESTES MISTRZ!!!!!!!!!!!! :564: :564:
Bad-i - Wto 28 Sie, 2007
dobre dobre, ciekawe co w tej silver arrow siedzialo
anjas - Wto 28 Sie, 2007
JIMEK napisał/a: | płęt(w)y mi nie zdradzać w pierwszym poscie Q-Rev!!!! :565: |
przecież nie zdradziłem. Mesiek wydarł aż miło, za nim Jetta, a SLR powąchał ich spaliny... Ach te stany, nadłubane fury tam jeżdżą...
Vlodarsky - Wto 28 Sie, 2007
całe szczęście, że Jimmuś zdążył kamerkie uruchomić
strick - Wto 28 Sie, 2007
Całe szczescie ze przy tym pędzie mu z reki nie wypadła
gaugan - Wto 28 Sie, 2007
heheheh, dobre masz jazdy Jimmus, przywiez troche tych prochow z US & A :564:
KonradMK - Wto 28 Sie, 2007
ziom, normalnie zawijali asfalt, jak nic ze 25 mph jechali... dobrze że nie stałeś za blisko bo mogliby cię ściągnąć podmuchem
Vlodarsky - Wto 28 Sie, 2007
a swoją drogą przerąbane tak jeździć... jak by u nas tak prawo mocno rządziło to ja bym chyba wyjechał gdzieś... albo zarabiał tylko na mandaty.
anjas - Wto 28 Sie, 2007
we wrzucie uznali, że w filmie jest za dużo adrenaliny i teraz jest dostępny od 18 roku życia...
ossstrrrroo!!!
Michał - Wto 28 Sie, 2007
heheheh jimmi dobre.
Ale to chyba pełen nielegal był.
Pozatym, jak napisał Andrzej, strasznie ostry ten film, nie wiem czy zauważyłeś ale w pewnym momencie slra stawia bokiem , a jettcie podnosi się przód od mocy ... przeciez to mogło zakończyć sie jakimś tragicznym wypadkiem. Ale co jak co, widać ze kolounio srebrnego mecenasa ogarnia niezle ...
Anonymous - Wto 28 Sie, 2007
dlatego jak wrzucalem to zaznaczylem 'tresc kontrowersyjna' dla doroslych. Przeciez nielegal klimat az kapie, niebezpieczenstwo, adrenalina, walka czlowieka z czlowiekiem przez maszyny, zycie na krawedzi, postac reportera ryzykujacego wlasne zycie, kaskaderskie hamowanie merSEDESa, wciskanie w fotel eSELERa... te sprawy... kurwa ja to lubie adrenalinke... zycie na krawedzi... Michał napisał/a: | kolounio srebrnego mecenasa ogarnia niezle | tak kierownik zeznal ze ma kompresor i ze ogarnia starty
:509:
|
|
|