Misiek_lbn - Pon 27 Sie, 2007 Temat postu: kosiarka vs Mazda 3 2.3Jechaliśmy w sumie na w samochody po mieście, przemieszczając się z jednego punktu serwowania burgerów w drugi, i zatrzymały nas światła... niestety na jednym pasie staliśmy, mazda z przodu, ja z tyłu...
mazda poszła przodem, ja odczekałem chwilkę aby mieć pewność że pojedzie jak należy, i też cisnę...
nie było miedzy nami większej różnicy niż 2 długości, które w sumie jakoś szybko uległy zmniejszeniu, i nagle zniknłęy, po czym przekształciły się w moją przewagę...
na jedynce doszedłem ok długość, na dwójce zrónanie, i na trójce mijam kolege...
mimo wszystko, jak na dupowóz mazda jest super... pojeździłem wczoraj, zbiera się fajnie od dołu, komfortowe, lekko usztywnione zawieszenie, fajny wygląd zewnętrzny...
http://picasaweb.google.p...125252660402226 a oto i ona
sprowadzona z JuEsEj bo w europie 2.3 chyba oferowane nie było Anonymous - Czw 30 Sie, 2007 Rekin przeciez ta mazda to jest ciezka jak slonica w ciazy nawet moja charada dała by rade Misiek_lbn - Czw 30 Sie, 2007 ostatnio byłem na złomie po wydruk potrzebny do faktury, i z ciekawości zważyłem corse, 1170 razem ze mną czyli ~1100 waży gotowa do jazdy... też nie mało Marek23 - Czw 30 Sie, 2007 Dość dużo...CHRZANEK - Czw 30 Sie, 2007 Sharx, przygotowalem Ci liste bryk do skillowania we wrześniu:
-VW Golf II 1,8 (tu uważaj to nie są żarty, jak ze spoilerami to znaczy że ma moc)
-Mercedes Benz W124 2,0 (groźny rywal i do tego mercedes)
-Ford transit w nowej budzie (może mieć tyle mocy co ty)
-Mazda 121 (przyczajony tygrys, ukryty smok)
-Neoplan Bova Futura (ten w wersji turystycznej na dlugiej skrzyni jest latwiejszy do objechania)
Jeżeli Ci sie uda - to dyplom juz czeka.FreeMan - Czw 30 Sie, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Sharx, przygotowalem Ci liste bryk do skillowania we wrześniu:
-VW Golf II 1,8 (tu uważaj to nie są żarty, jak ze spoilerami to znaczy że ma moc)
-Neoplan Bova Futura (ten w wersji turystycznej na dlugiej skrzyni jest latwiejszy do objechania)
Jeżeli Ci sie uda - to dyplom juz czeka.
i jeszcze S3 -> http://www.otomoto.pl/ind...show&id=T377954Misiek_lbn - Czw 30 Sie, 2007 wybaczcie, ale ta mazda deklaruje się mocą ~170KM...
także ma trochę więcej koni niż ja, ale i wagi także...
więc nie wiem dlaczego odrazu lekko żartowbliwe podteksty idą Marek23 - Czw 30 Sie, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Panowie zluzujcie... Shark potrenuje w Lublinie i jeszcze was naklepie na krętym. Dajesz
Shark!!!CHRZANEK - Czw 30 Sie, 2007
sharxhunter napisał/a:
więc nie wiem dlaczego odrazu lekko żartowbliwe podteksty idą
Bardzo Cie polubilem Sharxhunter
Wszystkie Sharxhuntery to fajne chlopaki Misiek_lbn - Czw 30 Sie, 2007 Marku, temat trenowania Corsą na krętym chwilowo odpada ze względów finansowych
w tym tygodniu 400zł włożyłem w nią(klocki hamulcowe na wszystkie koła, i poduszka pod silnikiem czołowa), i nie stać mnie na upalanie
opony przód też już swoje przeżyły, ale nie mam pieniędzy na kupno nowych...
zasoby kasy mi się nieubłagalnie kurczą, a studia coraz bliżej
dzięki Panie Bober za sympatie :564:
i dzięki Marku za dobre słowo Marek23 - Czw 30 Sie, 2007
Cytat:
i dzięki Marku za dobre słowo
Luz, kiedys się nie lubieliśmy, ale ja tak lubie na przekór czasem coś zrobić... Chłopaki z Wawy Cię lubią, oni są całkiem fajni, tylko wiesz, jak żyjesz w stolicy to czasem tracisz kontakt z rzeczywistością.KonradMK - Czw 30 Sie, 2007
CHRZANEK napisał/a:
hiehiehiehie dobre Misiek_lbn - Czw 30 Sie, 2007 jak przyjadę do wawki kiedyś, to z chęcią dam się poobjeżdżać na prostej
chciałbym zobaczyć jak kilka samochodów lata :564:
no i Kondzia na żywo chce zobaczyć, czy podobny do tego avatara swojego jest CHRZANEK - Czw 30 Sie, 2007 Sharx: Myślę że po prostu w przypadku kazdej wizyty do Wawki dawaj znak wcześniej i zaproponuj spota (ale to Ty musisz wyjść z inicjatywą).
Jak Cię zobaczą to na pewno coś sie zmieni w kontaktach Sharx - reszta HH ;);)
Kondziu jest świetnym gościem, ale nie możesz przy nim mówić o Fiacie
A na temat: Killuj dalej Lublin nie jest maly to moze coś cie jeszcze spotka Misiek_lbn - Czw 30 Sie, 2007 jedyny problem w ty, że w lublinie jest mało wolniejszych aut niż moje
ale wczoraj np wyprzedziłem fiata 125p, pickup, i miał dodatkowy silnik(więc też dużo więcej koni) na pace jakiś :551: