HH.ORG na Torze - krotkie starcie.....
Anonymous - Sob 25 Sie, 2007 Temat postu: krotkie starcie..... yo yo yo
auta: moje jajo + black nissan na zlotej feli o ktorym juz kiedys byla mowa
miejsce: ul. Wołoska (przy GM)
akcja: patrze w lusterko i widze wyzej wspomniane auto i mysle a co mi tam sprobuje jestem na 3 biegu redukcja na 2 i czekam az sie zrowna i dam w palnik koles byl za mna i zjechal szybciutko na lewy, juz byl rozpedzony w momencie gdy byl ze mna rowno moja prawa noga znalazła sie w podlodze (wiadomo w.yje.bal szybciutko pzrede mnie) zjechal od razu na parwy pas czyli na moj i dalej ogien siedzialem mu na ogonie do okolo 120 - 130 potem koles odpuszcza i zjezdza do GM i koniec
moim skromnym zdaniem to jest mocne auto i chyba jeszce nie pokazalo pazurków
Marek23 - Sob 25 Sie, 2007
Jaki Nissan? Mam nadzieję, że nie 350Z, bo one wogóle nie jadą jak na te konie, miałe parę razy przyjemność...
Anonymous - Sob 25 Sie, 2007
ziomus to bylo co takiego tylko czarne na zlotej feli i w turbince (chyba)
Marek23 - Sob 25 Sie, 2007
Chłopie, ja akurat takie dziennie widuję i to po parę egzemplarzy... 5,2 do 100 w serii jak strzelisz ze sprzęgła(4wd). Raz widziałem takiego jak szedł ogniem,masakra.
Anonymous - Sob 25 Sie, 2007
5,2 do paczki o stray ogien z dupy, teraz sie nie dziwie czemu nie moglem go dojsc,
hehhe najlepsze bylo spojrzenie tego kolesia jak go wyprzedzałem (bo on skrecal do GM) i co chlopczyku myslisz ze mnie objedziesz
Niemy - Sob 25 Sie, 2007
Marek23 napisał/a: | Jaki Nissan? Mam nadzieję, że nie 350Z, bo one wogóle nie jadą jak na te konie, miałe parę razy przyjemność... |
z dwa miechy temu dwa kilowalismy razem kliawka na banie do i z Katowic
sunny GTI-R to piekielna maszinu :569:
Marek23 - Nie 26 Sie, 2007
Niemy napisał/a: |
z dwa miechy temu dwa kilowalismy razem kliawka na banie do i z Katowic |
To wgóle był fajny dzień... Niemy we wrześniu musi siąść jakis spociszon...
BaRtO_206GT - Nie 26 Sie, 2007
yeah Shorti rzadzi!!!! hehehe fajnie pokatowac fure tuz przed sprzedaz (nie powiem nic Mackowi ) a propo Macka to probowal Cie ostatnio dogonic na pulawskiej Audi 4.2 V8 ale za duzy ruch byl
Anonymous - Nie 26 Sie, 2007
Shorti ale to Nismo chyba nie ma wlotu na masce i czy to przypadkiem nie jest GTiR wannabe?
k-mart - Nie 26 Sie, 2007
najlatwiej poznac po antence: Gti-R'y maja antenke po srodku dachu. Wszystkie inne modele na slupku
Niemy - Nie 26 Sie, 2007
Marek23 napisał/a: | Niemy napisał/a: |
z dwa miechy temu dwa kilowalismy razem kliawka na banie do i z Katowic |
To wgóle był fajny dzień... Niemy we wrześniu musi siąść jakis spociszon... |
jakos sie napewno zgadamy, ja jestem wolny generalnie
|
|
|