KonradMK - Czw 23 Sie, 2007 Temat postu: Kak tiebia zawod?Hehe wiem, zaraz rusycyści się będą ze mnie nabijać ale whatever
Ja jestem analitykiem, z wykształcenia specjalistą ds. ochrony środowiskaMisiek_lbn - Czw 23 Sie, 2007 technik kuchar :560:
(chciałem isć na technik rzeźnik, ale nie było :612: )
od października student WSSP Lublin, kierunek tyrystyka i rekreacja M - Czw 23 Sie, 2007 Szeroko pojęte IT ps - Czw 23 Sie, 2007 zabojstwa na zlecenie, wymuszenia, porwania dla okupu...
a to wszystko pod przykrywka analityka finansowego strick - Czw 23 Sie, 2007 A ja studncik Finansów i rachunkowości, a zajmuje sie sprzedawaniem okien CHRZANEK - Czw 23 Sie, 2007 Wyuczony: Technik samochodowy
Wykonywany: Handlowiec w firmie kurierskiej na literkę "O" Anonymous - Czw 23 Sie, 2007 analityk finansowy w firmie farmaceutycznej
na karcie mam kontroler kontrolingu znaczy sie jestem tajną komórką w firmie kontroluje wszystko i wszystki, ale to poufne więc ciiiiiNiemy - Czw 23 Sie, 2007 ekonomista specjalnosci handel zagraniczny (od 3 miesiecy )saxorulez - Czw 23 Sie, 2007 Z wykształcenia Zarządzanie i Marketing specjalizacjia ZZL
wykonuje: media palnner buyer (ładnie brzmi) czyli planuje kampanie reklamowe od zaplecza 106 - Czw 23 Sie, 2007 wyuczony IT, wykonywany handlowiec telkom
....a realnie to maz swojej zony :D :Dk-mart - Czw 23 Sie, 2007 filozof & historyk
Grosze zarabiam na samochodach Bad-i - Czw 23 Sie, 2007 papiery:
- Associate of Science (business administration & marketing)
- Bachelor of Social Science (economics)
- Master's of BA (international trade)
zawód: KAMAnonymous - Czw 23 Sie, 2007 licencjat z Zarzadzania Przedsiebiorstwem w Zintegowanej Europie "Alliasnse Strategiczne Przesiebiorstw"
magister (prawie) z Zarzadzania Zasobami Ludzkimi "Szkolenia jako rozwój Pracowników" V-ce Mistrz Polski Juniorów w Koszykówce :556:
zawód wykonywany :
- pracownik administracji Portu Lotniczego
- współ-własciciel firmy eventowej
i takie tam jeszcze inne tematy Bad-i - Czw 23 Sie, 2007 he he czy mam wypisac swoje osiagniecia sportowe?? KonradMK - Czw 23 Sie, 2007 nie