To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Uwaga radar !

Anonymous - Wto 14 Sie, 2007
Temat postu: Uwaga radar !
Bardzo czesto widywany w akcji na TRASIE TORUŃSKIEJ

OPEL VECTRA WI 90754

anjas - Wto 14 Sie, 2007

Marcel 08 napisał/a:
OPEL VECTRA

która Vectra?
często jeżdżę Toruńską, muszę uważać... Dzięki Marcel

o taka

mam zdjecie w telefonie, ale nie mam w pracy ani tel .... wrzuce wieczorem ;)

Temat postu: Re: Uwaga wideoradarowiec !
Marcel 08 napisał/a:
Bardzo czesto widywany w akcji na TRASIE TORUŃSKIEJ

OPEL VECTRA WI 90754

Ten samochód to jest już słynny w Wwie. Lata też często po Wisłostradzie. Na CB to prawie non stop o nim nadają :/

nie uzywam CB w miescie, a ostatnio czesto jezdze wisłostrada i trafiłem go wiec jest ....
polll - Wto 14 Sie, 2007

a moze zróbmy spis autek na ktore trzeba uwazac i w jakich rejonach ? np numer rej. samochod i fotka ?
Misiek_lbn - Wto 14 Sie, 2007

były już takie tematy na innych forach, ale można i tutaj...

auta z fotoradarami przewaznie jezdza pod danym rejonie od 3 - 6 miesiecy potem jest rotacja ....

pod radomiem podobno smiga A8 i S600 :550: - obydwa czarne z ciemnymi szybami :573:

Bardzo aktualna MAPA fotoradarów - polecam

http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/

a na Katowickiej nastawiali teraz tego od cholery

a tutaj jest WSZYSTKO i wideorejestratory i wszystkie fotoradary -> http://fotoradary.prv.pl/

Vlodarsky - Wto 14 Sie, 2007

może ja dodam od siebie, że na Chomiczówce widywane są złote i srebrne Pugi 307. Zatrzymują tyż...
Na wisłostradzie właśnie to co MArcel pokazał. Podobno jakieś nowe BMW 3 też się pokazały ale nie wiem gdzie. To mówiła dziewczyna Peter'a mi ostatnio - Piotrek potwierdź gdzie to ?
Na trasie Gdańskiej w okolicach Łomianek czarne ścigacze z małymi niepozornymi napisami Policja. Nie jest wesoło...

Bad-i - Wto 14 Sie, 2007

nie nawidze takiej psiarni, na Toruńskiej lata tez Volvo S60 (taki szary metalik)
M - Wto 14 Sie, 2007

Po co taka psiarnia jest tak w ogole...
jezdza drogimi autami...
jezdza za nami jak jedziemy szybko - tak samo lamia prawo jak my,
jadą przez dluzszy czas i nagrywają stwarzajac takie same niebiezpieczenstwo (zgodnie z ich teorią).
Taka sztuka dla sztuki.

k-mart - Wto 14 Sie, 2007

jezdzace radary sa hamskie. Za to nie wierze w stancjonarne, znaczy skrzynki: juz w bardzo wielu miejscach je sprawdzalem i nigdy nie zrobily mi fotki :D
Bad-i - Wto 14 Sie, 2007

najgorsze jest to ze taki pies moze pojechac za toba 5 min i dostaniesz 25 pkt z miejsca
M - Wto 14 Sie, 2007

Tak a oni bez sygnalu powinni miec z miejsca to samo, jakby byli k..wa poza prawem.
I co to daje?