Anonymous - Wto 14 Sie, 2007 Temat postu: Uwaga radar !Bardzo czesto widywany w akcji na TRASIE TORUŃSKIEJ
OPEL VECTRA WI 90754anjas - Wto 14 Sie, 2007
Marcel 08 napisał/a:
OPEL VECTRA
która Vectra?
często jeżdżę Toruńską, muszę uważać... Dzięki MarcelAnonymous - Wto 14 Sie, 2007 o taka
mam zdjecie w telefonie, ale nie mam w pracy ani tel .... wrzuce wieczorem Anonymous - Wto 14 Sie, 2007 Temat postu: Re: Uwaga wideoradarowiec !
Marcel 08 napisał/a:
Bardzo czesto widywany w akcji na TRASIE TORUŃSKIEJ
OPEL VECTRA WI 90754
Ten samochód to jest już słynny w Wwie. Lata też często po Wisłostradzie. Na CB to prawie non stop o nim nadają Anonymous - Wto 14 Sie, 2007 nie uzywam CB w miescie, a ostatnio czesto jezdze wisłostrada i trafiłem go wiec jest ....polll - Wto 14 Sie, 2007 a moze zróbmy spis autek na ktore trzeba uwazac i w jakich rejonach ? np numer rej. samochod i fotka ?Misiek_lbn - Wto 14 Sie, 2007 były już takie tematy na innych forach, ale można i tutaj...Anonymous - Wto 14 Sie, 2007 auta z fotoradarami przewaznie jezdza pod danym rejonie od 3 - 6 miesiecy potem jest rotacja ....
pod radomiem podobno smiga A8 i S600 :550: - obydwa czarne z ciemnymi szybami :573:Anonymous - Wto 14 Sie, 2007 Bardzo aktualna MAPA fotoradarów - polecam
a tutaj jest WSZYSTKO i wideorejestratory i wszystkie fotoradary -> http://fotoradary.prv.pl/Vlodarsky - Wto 14 Sie, 2007 może ja dodam od siebie, że na Chomiczówce widywane są złote i srebrne Pugi 307. Zatrzymują tyż...
Na wisłostradzie właśnie to co MArcel pokazał. Podobno jakieś nowe BMW 3 też się pokazały ale nie wiem gdzie. To mówiła dziewczyna Peter'a mi ostatnio - Piotrek potwierdź gdzie to ?
Na trasie Gdańskiej w okolicach Łomianek czarne ścigacze z małymi niepozornymi napisami Policja. Nie jest wesoło...Bad-i - Wto 14 Sie, 2007 nie nawidze takiej psiarni, na Toruńskiej lata tez Volvo S60 (taki szary metalik)M - Wto 14 Sie, 2007 Po co taka psiarnia jest tak w ogole...
jezdza drogimi autami...
jezdza za nami jak jedziemy szybko - tak samo lamia prawo jak my,
jadą przez dluzszy czas i nagrywają stwarzajac takie same niebiezpieczenstwo (zgodnie z ich teorią).
Taka sztuka dla sztuki.k-mart - Wto 14 Sie, 2007 jezdzace radary sa hamskie. Za to nie wierze w stancjonarne, znaczy skrzynki: juz w bardzo wielu miejscach je sprawdzalem i nigdy nie zrobily mi fotki Bad-i - Wto 14 Sie, 2007 najgorsze jest to ze taki pies moze pojechac za toba 5 min i dostaniesz 25 pkt z miejscaM - Wto 14 Sie, 2007 Tak a oni bez sygnalu powinni miec z miejsca to samo, jakby byli k..wa poza prawem.
I co to daje?