Techniczne - EconoBox - czyli mały ekonomiczny samochodzik do miasta
M - Wto 17 Lip, 2007 Temat postu: EconoBox - czyli mały ekonomiczny samochodzik do miastaOd jakiegos czasu chodzi mi po głowie pomyśł na male ekonomiczne autko do miasta.
Szkoda mi kotłować paliwo w hondzie stojąć po naszych korkach.
Chcialbym klekota - nie chce małego pudła z gazem.
Założenia:
- auto ma kosztować 3złote
- preferowany diesel,
Moje typy to AX albo kwadratowa Corsa.
Jak zwykle wszystkie uwagi i pomysły mile widziane.dzik - Wto 17 Lip, 2007 Ujezdzam czasami corse A 1.5d, nie posiada mozliwosci przyspieszania ale pali w miescie 5l i 4 w trasie. Dobry dupowoz na miasto, nie szkoda jak ktos obije pod supermarketem.nox - Wto 17 Lip, 2007 fiesta mk2 1.6 diesel sprawdzone w mieście poniezej 4 litrów na trasie koło 3 nox - Wto 17 Lip, 2007 albo mk3 nieco nowsza silniki już nieco większe powiedzmy ze o jakiejś tam dynamice można mówić w przypadku 1.8 TD turbo diesel bez IC ale były też wolnossaki .
tyle ze chyba czesci drogienox - Wto 17 Lip, 2007 no i JDM M - Wto 17 Lip, 2007 tiaaaaa KonradMK - Wto 17 Lip, 2007 no co? japoński, nie psuje się i tani jest heheheCHRZANEK - Wto 17 Lip, 2007 Ja bym bral AX 1,5diesel.
Ekonomiczny, tani i brzydki. (byly też 5 drzwiowe)
Czyli ma wszystko co potrzebujesz.M - Wto 17 Lip, 2007 No właśnie jest cichym moim faworytem. Jeszcze kwestie napraw niech mi ktos przyblizy i zaczynam poszkukiwania M - Wto 17 Lip, 2007 Np taki: